Silversneakers fitness tilbyder klasser til at tilskynde til fysisk aktivitet og social forbindelse for boomers

6 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: SilverSneakers er en dynamisk øvelse program, hvor ældre voksne mødes og skabe sociale forbindelser. Mange store årgange slutte sig til disse træningshold at komme i form i selskab med mennesker withcommon livserfaringer. Over 13 millioner mennesker kvalificere sig til en SilverSneakers medlemskab uden ekstra beregning, som includesaccess til mere end 13.000 deltagende fitness- og wellness-faciliteter. Fra yoga til muskeltræning, deres specialiserede motion regimensvary i intensitet og er åbne topeople af alle fitness niveauer. Ved at tilmelde, daters væsentlige slå to fluer med ét smæk: at forbedre deres helbred og deres sociale liv på ét sted. Med regelmæssige gym faciliteter og eksklusive programmer, SilverSneakerssupports et aktivt fællesskab af ældre voksne over hele landet.

Nelson Walter, en fremtrædende 87-årige herrer, der bor i Pennsylvania, havde været et aktivt medlem af SilverSneakers i næsten et årti, hvor Mary Swenkwalked ind i hans egnethed klasse og fangede hans blik. De fik at chatte under sessionen og begyndte at se hinanden socialt. Begge havde mistet deres ægtefæller og fandt trøst i thecompany af en person, der forstod tabet. To måneder senere, de annoncerede deres forlovelse til resten af theclass.

load...

”Efter at vi indså, at vi hælder mod hinanden og slags forelskelse,” Mary mindes , ”det var ligesom vi var børn igen.”

Nogle årgange kan finde det svært at møde nye mennesker når de bliver ældre, men Nelson opdagede kærligheden venter nogen, i enhver alder - det er bare et spørgsmål om at sætte dig selv derude.

Establishedin 1992 SilverSneakers Fitness samler et fællesskab af modne voksne, der ønsker at holde sig sund og aktiv. Mænd og kvinder i alderen 65+ komme til latin dans, yoga, styrke og aerobic klasser modificeret til deres needs.As folk bliver ældre, bliver det mere og mere vigtigt at holde sig i form, stærk og aktiv dag-til-dag. Træning i grupper kan hjælpe dig med at få dit sociale liv i form ved smedning meningsfulde relationer med dine kammerater.

load...

Gennem årene har SilverSneakers opbygget et fællesskab på tusinder af ældre voksne landsdækkende.

Uanset om det er en dato eller på egen hånd, disse instruktør-ledede sessioner hjælpe engagere medlemmer i alle fitness niveauer. Ved regelmæssigt arbejder ud via SilverSneakersprogram, kan du forbedre dit helbred og bygge obligationer baseret på fælles interesser. Venskaber ofte danner blandt SilverSneakers medlemmer i henhold til næstformanden for Strategi & Program Management ved SilverSneakers Caroline Khalil,.

”Social-forbindelse er et af de mest fantastiske biprodukter af SilverSneakers,” sagde hun. ”Virkelig, hvad der driver programmet er de dybtfølte forbindelser, der skyldes det.”

Sundhedsprogrammer Byg en Support System i Over 13.000 Fitnesscentre

Med SilverSneakers, medlemmer nyder ubegrænset adgang til motionscenteret og eksklusive klasser ved credentialed instruktører undervises i mere end 13.000 deltagende locations.Whether du ønsker en aerob træning til at pumpe dig op eller en afslappende yoga klasse til nedkøling dig ud, kan du finde et program , der engagerer dit interesser og bygger din kropslighed i en række måder.

load...

”Folk bliver involveret i ting som latin dans og muskelstyrke,” sagde Caroline. ”Vores mest populære program kaldes BOOM: tre halvtimes kurser med fokus på forskellige områder af kroppen. Det er tempofyldt og bemyndigelse.”

Seniorer kan samles for at vise støtte og få sunde igennem i-personers samfund i fitness-sessioner og online communities på den Silversneakers bloggen. Organisationen engagerer folk på mange niveauer.

Den SilverSneakers blog giver tips og opmuntring til at blive sundere i hverdagen.

Deltagelse i en fitness-klasse med en anden væsentlig kan være en romantisk wayto krydre dit forhold. Eller du kan overraske din kærlighed interestby at komme i form på egen hånd. Der er så mange sjove activitiesto understøtte dine sundhedsmæssige mål. Du behøver ikke at være en svømmer at nyde SilverSneakers Splash, en classinvolving vægte og et stænk bord i den lave ende af en pulje.

Seniorer kan arbejde på deres fleksibilitet, balance, styrke, udholdenhed, og samlede fitness, så deres krop er i topform, som jeg er sikker på enhver potentiel dato vil sætte pris på.

Mere end 13 millioner mennesker Kvalificer dig til SilverSneakers Medlemskab

Den typiske SilverSneakers medlem er en baby boomer, der nyder en aktiv livsstil og ønsker en ændret øvelse rutine. ”Vi har designet programmering specielt til årgange,” Caroline noteret. ”De var den generation, der skabte holdtræning, faktisk.”

Over 13 millioner mennesker i USA er berettiget til at få alle de unikke services fra SilverSneakers uden omkostninger gennem Medicare Advantage sundhed planer, Medicare Supplement luftfartsselskaber, og gruppe folkepensionist planer.

Ældre mænd og kvinder får aktiv og støtter hinanden i SilverSneakers fysiske fitness klasser.

Under opsyn af omsorgsfulde instruktører, modne mænd og kvinder (alder 65+) engagere sig med hinanden i en venlig atmosfære. Den træning giver masser af samtale startere.

Takket være de behagelige releaseof endorfiner efter træning, klasse deltagere tendens til at være i en upbeat stemning under fitness sessioner.

Mange medlemmer ender med at danne langvarige venskaber og deltage flere klasser sammen. SilverSneakers tilføjer social værdi til din træning med velbesøgt sessionsthat fremme tætte forbindelser.

Undersøgelsen siger: 38% af medlemmer Deltag at møde nye venner

Den sociale atmosfære er en stærk drage for mange SilverSneakers medlemmer. Ifølge deres interne undersøgelse, 38% af medlemmerne siger, at grunden til at de sluttede sig til de programwas at møde folk og få nye venner. Sessionerne er et åbent og indbydende sted at vende fremmede ind i gamle venner. ”Denne gruppe virkelig støtte hinanden så godt,” Caroline kommenteret.

Ifølge SilverSneakers, venskab er en central del af deres egnethed programmering.

Medlemmerne af SilverSneakers ofte finde nydelse og værdi ud over den fysiske. Selvfølgelig bevare dit gode helbred bør være en prioritet som du bliver ældre - men hvad der virkelig tilføjer mening til livet er one-on-one obligationer og relationer, du dyrker i årenes løb.

SilverSneakers udmærker sig ved at lette dem bonds.A flertallet af deres medlemmer, ca. 74% , siger, at de har venner i programmet eller gjort venner på grund af programmet.

Du kan medbringe din partner til at dele det sjove. Ægtemænd og hustruer slutte at tabe sammen, venner gå til at motivere hinanden, og folk i alle baggrunde mødes gennem øvelse.

”Dette program berører så mange liv,” sagde Caroline. ”Det er virkelig ændrer folks liv fysisk og socialt.”

Du kan få dit hjerte racing Ved at tilmelde SilverSneakers

SilverSneakers tilbyder en lavtryks miljø for store årgange til at engagere sig med mennesker i deres aldersgruppe. Deltage i en klasse givesyou mulighed for at komme i form og møde nye venner på samme tid. Ligesom Nelson og Mary, du bare kan finde en kærlighed forbindelse, også.

Grundlagt i 1992, SilverSneakers specielt udformet klasser til at tjene en ældre demografisk.

Med praktiseres opmærksomhed, SilverSneakers dedikerer deres programsto genoplive livet for ældre voksne. Klasserne variere for at passe anycomfort niveau, fra tunge cardio til afslappende yoga.

Målet med de fitness-programmer Isto gøre sundere livsstil mere overkommelige, tilgængelige og socialt for folk i en bestemt alder. Hvis du gerne vil møde nye mennesker i dit område, kan du tilmelde dig en sessionin nogen af ​​tusindvis af steder over hele USA.

”Vi er så passionerede omkring at hjælpe folk leve et bedre og sundere liv,” sagde Caroline. ”Hvis du ønsker at møde folk, bare tage det første skridt og få derude.”