Skal du lytte til en vens dating råd?

29 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kvinder taler med deres veninder om alt. Har jeg ret, kære? Der er ingen, der er omfattet off grænser, og der ikke er nok timer i dag at tale om alle de ting, der sker i vores hverdag. Det er ikke overraskende, da, at vi søge råd hos vores nærmeste venner inden for dating og relationer.

Du ved lige så godt som jeg, at når vi går på en dato, kan vi ikke vente med at komme hjem og fortælle hver eneste detalje af aftenen til vores bestie. Vi tilbringe en time at tale om den fyr vi udvekslede telefonnumre med på købmand , og når han kalder , vi deler hver eneste stavelse udvekslet under telefonen samtalen. Når tingene går godt i vores forhold, vi taler om hvor vidunderligt vores Mr. Wonderful er. Når tingene går syd, vi taler om, hvad en trold han er, og hvor meget vi hader hans indvolde.

load...

Mens mændene identificere deres værd ved, hvor godt de udfører på arbejde, kvinder definerer sig selv ved de relationer, de besidder mest kære. Ja, vi er optaget af vores karriere og personlige interesser, men mere end noget andet, er det de relationer i vores liv, der betyder mest, især dem, vi har med vores veninder. Jeg mener, virkelig, hvor ville vi være uden vores helt egen ”Sex and the City” posse ?!

”Når du vil have nogle store rådgivning om, hvordan

at gå videre med din nuværende situation,

du er den absolut bedste person til jobbet.”

Det kan gøre mere skade end gavn.

Når det kommer til dating og relationer, søge råd fra venner kan ofte forårsage mere skade end gavn. Sikker på, det er fantastisk at have en sparringspartner, at være i stand til at lufte dine piger, når situationen kræver det. Der er absolut intet galt med at gå til kvinderne i dit liv og taler med dem om, hvad der sker i dit forhold.

load...

For mange af os, bare ren og skær handling taler højt hjælper os med at sortere gennem vores tanker og komme med løsninger. At have en støtte-systemet er en afgørende del af at leve et vellykket og givende liv, og som har venner, der elsker og bekymrer sig om dig er en velsignelse faktisk. Med alle midler, ansætte dine venner når det er nødvendigt og søge deres råd, når du føler tabt eller ude af stand til at få objektivitet i en given situation.

Det er sagt, jeg føler, jeg må advare dig mod at gøre den frygtelige fejltagelse så mange af os gør, når vi er involveret i et forhold. Tager dine venners råd som evangeliet og lade dine piger til at diktere, hvordan du og din mand udleve jeres liv sammen, er ikke en god idé. For startere, vil jeg vove at gætte på, at ikke en af ​​dine venner er en certificeret sammenhæng ekspert eller licenseret professionel rådgiver. Enhver rådgivning eller indsigt givet af dine piger er blot spekulationer leveres med de bedste intentioner, men et kvalificeret gæt alligevel.

load...

Fordi de fleste af os ikke kender den første ting om dating til at begynde med, bliver vi blinde leder den blinde, hvilket betyder, at vi ender med at afklapsning vores ansigter mod vægge og falder ned i midten af gaden. Lyt til råd fra venner med et åbent sind, men husk, at dine venner har ingen større fordel i realm af relationer end dig.

Når du ikke tager deres råd.

Endvidere, når du søger forholdet rådgivning fra venner og ikke tager deres forslag, kan det forårsage en splittelse. Når du går til dine piger og klager over din mand, og derefter fyldes op med ham, dine venner vil sandsynligvis stadig nag. ”Du sårede min ven og nu hader jeg dig” bliver holdningen blandt dine sociale cirkel. Når dette sker, vil du holde op med at bruge så meget tid med dine piger, fordi du ikke ønsker at føle sig utilpas eller blive tvunget til at besvare spørgsmålet, ”Hvorfor stille op med ham?” Plus, din kæreste vil begynde at harmes dine venner og bliver forfærdet, da du ønsker at tilbringe tid sammen med dem eller snakke med dem på telefonen.

Selvom det er ofte vanskeligt at bestemme den bedste fremgangsmåde for at tage, når du er i et forhold, vil din intuition aldrig lyve for dig. Når du vil have nogle store rådgivning om hvordan man kommer videre med din nuværende situation, du er den absolut bedste person til jobbet. Gå et sted ro. Berolige dit sind, tage nogle dybe indåndinger, og lytte til stemmen inden. Hun vil fortælle dig hvad du skal gøre, for hun virkelig er den største kilde til visdom i dit liv og den eneste, der i sidste ende kan afgøre, hvad der er bedst for dig.