Skilsmisse gå-til-pige: renee-kat hjælper kvinder med at starte nye kapitler i deres liv

4 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Skilsmisse Go To pige Renee Catt hjælper kvinder og mænd verden over ser skilsmisse som en chance for en ny start i stedet for en trist afslutning på et kapitel i deres liv. Hun er den ven hver kvinde har brug for støtte, indsigt, og en lille optimisme når beskæftiger sig med en af livets mest udfordrende begivenheder. Gennem hendes støtte serie, blog, og coaching tjenester, hun forbinder med klienter, give dem måder at genvinde deres formål og sans for humor. Renee lærer dem også at finde tillid til at manifestere det liv i deres drømme efter skilsmissen.

Som udtrykket går, er der ingen bedre lærer end erfaring, og Skilsmisse Go To pige Renee Catt ved, hvor præcis, der kan være. Det er fordi den selvstændig beskrevet fræk, frække, elsker-of-life hit rock bottom, da hun gik igennem en skilsmisse, hun ikke havde set komme.

Renee Catt bruger sin erfaring med held navigere skilsmisse at hjælpe andre gøre det samme.

load...

The Melbourne mor-of-to navigeret situationen ved at stole tungt på hendes vid og positivitet, samt en professionel coach, og hun dukket op på den anden side en ændret kvinde. Men i løbet af denne lavpunkt i hendes liv, fandt hun lidenskab og et formål - og hun brugte sin nye udsigter til at starte en virksomhed.

”Jeg gik igennem den tsunami af skilsmisse og besluttede at ændre min karriere fra at være et rejsebureau - i 20 år - for at hjælpe kvinder og mænd gennem deres skilsmisser og få dem tilbage ud i dating verden,” sagde hun.

Renee oparbejdet et diplom i coaching, ledelse og mentorordninger og er også et nationalt akkrediteret mægler, Master NLP coach, og Master Time Line Therapy Coach. Hendes program er baseret på de erfaringer, hun lærte af sin skilsmisse samt hendes professionelle uddannelse.

load...

”Vi var ikke lært, hvordan man har fantastiske relationer i skole, så vi har brug for at lære, hvordan så vi kan tiltrække den kærlighed, vi fortjener. Vi har brug for at vide, hvordan man laver relationer arbejde,”sagde hun. ”Folk vil investere i en personlig træner, hvis de ønsker at konkurrere i en maraton, så hvorfor ikke have et personligt liv og kærlighed coach for den længste begivenhed i dit liv - dit forhold? Jeg hjælper kunderne lære at have et godt forhold til dem selv først.”

Start frisk med en 28-dages Breakup at Gennembrud Support Series

Når du beslutter at gå igennem med en skilsmisse, er det svært at identificere de næste skridt. Mens advokater vil tage sig af de juridiske aspekter, Renee hjælper sine klienter beskæftige sig med de følelsesmæssige aktiver efterladt i limbo.

Gennem hendes 28-dages Breakup at Gennembrud Support serien , deltagere har adgang til et væld af indsigt og støtte under en af de mest vanskelige og ustabile perioder i deres liv. Dette online program giver daglige check-ins og tips til at gøre kundernes dage lidt lysere og mere håbefuld.

load...

Renee viser kunderne, hvordan man samle stumperne op og lære at elske sig selv igen.

Gennem en taknemmelighed Journal, er deltagerne opfordres til at bruge fem minutter både morgen og aften være taknemmelig for de gode ting i deres liv i stedet for trist om dem, de har mistet. Tidsskriftet kan hjælpe med at guide den nyligt separeret eller skilt til at fokusere på alle de muligheder, der nu er muligt og bygge spænding om næste fase i livet.

Serien indeholder også en syv-dages Beyond the Breakup online boot camp, og deltagerne har adgang til eksklusive artikler og blogs samt daglige tips og videoer.

Mens en stor del af hendes råd er rettet mod at gøre betydelige ændringer i livet, Renee giver også sjove, nyttige tips så godt. For eksempel, hun rådgiver klienter til at skifte til vandfast mascara, drikke lidt boblende for at fejre deres mod og for at tage et øjeblik til at planlægge deres skilsmisse part.

Coaching lærer dig at generobre Din selvopfattelse

På trods af mere end 45.000 skilsmisser tildelt i Australien hvert år, eksisterer en overraskende lille antal skilsmisse supporttjenester til at hjælpe nyligt enkelt divorceГ © s etablere et nyt liv. Advokater udarbejder skilsmisse papirer, og terapeuter kan være involveret i mental wellness spørgsmål, men lidt følelsesmæssig støtte eller vejledning er tilgængelig for dem, der oplever en af ​​livets mest traumatiske begivenheder.

”Jeg havde set en psykolog og var over alle af de taler, så hvad nu? Hvem vidste, hvordan det var at gå gennem en separation og skilsmisse og kunne hjælpe mig med de usynlige ting, jeg ønskede at beskæftige sig med? Jeg ønskede ikke at ende i en eller anden gruppe, hvor alle kvinderne var klager over deres exes; det var ikke om det. Jeg ønskede at føle sig hel igen. Jeg ønskede at finde min glæde, min gnist og mit smil,”siger Renee om hendes egen skilsmisse proces.

Renee forstår, at er svært at finde lykken efter skilsmisse - men afgørende.

Hun ønskede at navigere den næste del af hendes liv på en måde, der omfattede glæde og positivitet og kunne hjælpe hende være et godt eksempel for sine børn. Da hun ikke kunne finde, i hendes samfund, besluttede hun at begynde at tilbyde skilsmisse coaching tjenester.

”Jeg alle om at holde det ægte, så jeg tager en no-nonsense tilgang, når vi opbygge en rapport. Jeg er den kæreste, du ønsker du havde der holder det ægte og ærlig. Jeg fokusere på at hjælpe kunderne lære af deres relationer, så de ikke gentage deres fejltagelser. Jeg kan lide at sige, 'Hvad der ikke reparere vil gentage,”sagde hun.

Kunderne har fortalt Renee hendes coaching har reddet deres tilregnelighed - og potentielt en stor smerte. Hun hjælper folk gennem alt fra de følelser, der er forbundet med adskillelse angst omkring helligdage at flytte på og leder efter kærlighed igen.

Den blog Giver Informativ, praktiske råd

Renee blog er udstyret med den rådgivning, der har gjort hende en skilsmisse guru ikke kun i Australien, men for mennesker over hele verden. Hun tager fat på emner, der påvirker alle faser af skilsmisse - fra før til godt efter og alle de områder i mellem. I stillingen ”Skal jeg blive eller skal jeg gå,” Renee deler sine tanker om måling, hvis dit forhold er på vej til skilsmisse.

Hun indeholder fem spørgsmål folk ofte spørger sig selv, når der træffes beslutning om skilsmisse. Hun taler også om betydningen af ​​at investere i dig selv, når du reflektere over din rolle i en split.

I et andet indlæg, ”The Reality af at være adskilt og Skilt ved juletid,” hun deler historier om, hvordan andre har behandlet tilpasse sig virkeligheden i en ny ferie tidsplan. Hun giver også praktiske tips om, hvordan man håndterer den festlige sæson - som omfatter opholder sig væk fra sociale medier og forbinder med venner og familie i person. Hun minder læserne til at holde deres fokus på de gode dele af deres liv - ikke, hvad de mistede - og frem for alt, forblive positiv.

Renee skrivestil er direkte, og der giver genlyd med sine læsere, og hver blogpost indeholder handlingsrettede råd og tips til at forlade en situation bedre stillet, end da du kom ind i det.

Renee Reframes Skilsmisse som en ny begyndelse

Renee har en evne til at gøre velsmagende limonade ud af livets citroner. Hendes engagement er drevet af en dybt personlig forståelse af skilsmisse proces samt en passion for at hjælpe andre.

”Det lyser mig op for at se folk komme igennem en hård tid, og derefter gå tilbage til livet som en ny version af sig selv,” sagde hun.

Hendes kunder og læsere også synge hendes roser, kalder hendes råd inspirerende og revolutionerende i online testimonials. Kunder også trække fra hendes energi, livslyst, og hendes tro på, at du ikke kan spille offer, har du fået til at dukke op for livet.

Den Skilsmisse Go To Girl er en allieret for dem, der søger at leve deres bedste liv efter tingene har fået en lille smule af sporet.