Slashdot: hvordan et socialt netværk for hardcore tech proffer revolutionerede online community building

17 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Slashdot vært et fællesskab af dygtige tech fagfolk, der kommer sammen for at diskutere og debattere de seneste tech nyheder. Hjemmesiden motto er, ”Nyheder for nørder. Ting der betyder noget,”og det er præcis, hvad den newsfeed leverer. Hvad der begyndte som en bachelorstuderendes tunge-i-kind-projekt i 1997 blev hurtigt en verdensomspændende sensation i tech verden. Slashdot er vokset eksponentielt i løbet af de sidste 20 år, og nu understøtter en loyal netværk af tech professionelle indsender tusindvis af historier og kommentarer hver dag. Alle indlæg er nøje udvalgt til at interessere en niche bruger baseof meget tekniske, kritiske og analytiske mennesker. Den brugergenereret indhold og kommentar afstemningssystem gøre forummet et unikt rum til at blande sig og lære. Slashdot tilskynder brugerne til at engagere sig aktivt i en tankevækkende diskussion af de seneste nyskabelser, kontroversielle love, indsigtsfulde undersøgelser, og andre emner forme fremtidens teknologi.

Min storebror er fuld af mystiske teknisk viden, men han er ikke særlig god til at forklare itto dem af os uden en grad i computer programmering. Da han mødte sin fiancГ © e, han var spændt på at finde, at hun kunne holde trit med sine historier om at bygge sin egen computer. Det viste sig, at hun havde de samme interesser og lidenskaber, som han gjorde.

load...

”Vi er en diode,” han kan lide at sige.

”Vi strømme i samme retning,” oversætter hun.

For tech nørder ligesom min storebror, det er en lettelse at finde nogen på den samme intellektuelle niveau til at tale med. Deling af interesser gør det så meget nemmere at forbinde med en person. Hvis du er en hardcore tech person (eller dating nogen, der er), kan du deltage i en professionel kvalitet tech samtale på Slashdot.

Slashdot dyrker en nichefollowing af tech-kyndige læsere, der driver indholdet af hjemmesiden. I øjeblikket webstedets moderselskab, Slashdot Media, ser over 35 millioner månedlige besøg på tværs sine betroede mærker. Det er bygget sådan en stærk følgende ved at engagere med mennesker i autentiske og meningsfulde måder online.

load...

Slashdot slogan - ”Nyheder for nørder. Ting der betyder noget”- opsummerer, hvad indholdet tilbud.

Logan Abbott, formand for Slashdot, erkendte tonen DEN tech site kan være noget bidende som brugere uden omsvøb angive deres mening om forskellige nyheder. ”Slashdot er kendt for vores forkærlighed for ytringsfrihed,” sagde Logan. ”Der er ingen censur på Slashdot, så det kan være en rå sted. Vores brugere er rigtig smart, men ikke så ind spidsfindigheder. Det er en kynisk, nørdet tech samfund.”

Slashdot giver tankevækkende it professionalsa sted at diskutere, lære og engagere sig med hinanden i et online forum dækket til deres interesser og meninger. Sitet unikke brugergenereret indhold stimulerer tusindvis af samtaler om, hvordan teknologien påvirker vores liv.

En smart Fællesskab stikning til Hvad er Arbejdede siden 1997

Slashdot blev skabt af Rob ”CmdrTaco” Malda i 1997. Denne snarky taco entusiast ønskede at funktionen nyheder storiesabout den teknologiske udvikling, computere, plads, og selv politik. Dybest set, webstedet udgiver ting, der betyder noget for tech fagfolk ved at forlade sig på brugernes forslag.

load...

Rob Malda, alias ”CmdrTaco,” grundlagde Slashdot i 1997, mens en bachelor på Hope College.

Fra begyndelsen webstedets tone var tungen-i-kinden. Ifølge hjemmesiden ”," Slashdot er en bevidst modbydelig webadresse. Da Rob registreret det domæne http://slashdot.org, ønskede han en webadresse, der var forvirrende, når læst højt.”

I det første år, blev den sociale nyhedsside ser mere end 100.000 sidevisninger om dagen og tiltrak en loyal netværk af tech nørder. I årenes løb, stedet udviklet sig på måder, mange mangeårige brugere, hvoraf nogle havde været kendt siden 1997, ikke sætter pris på.

In2016 erhvervede BizX Slashdot og startede takingthe websted tilbage til sine rødder. Den techcompany ønsker at fortsætte med at fremme autoritative indhold og lette betydelige samtaler, fordi det er sådan Slashdot blev så vellykket i første omgang.

”Vi bragte Slashdot tilbage til det grundlæggende i brugergenererede historier,” Logan forklaret. ”Stedet ser meget det samme som det gjorde i ' 90'erne. Vores ændringer er for det meste gettingrid af de ting, vores brugere ikke kunne lide.”For eksempel, i en meningsmåling, 97% af brugerne stemte for at slippe af videoer på Slashdot , så sitet afbrudt alt videoindhold.

”Vi har virkelig gjort en indsats tolisten til vores brugere mere,” sagde Logan. ”Vi har en stærk, dedikeret base, og vi forsøger ikke at genopfinde hjulet her. Vi ønsker at forblive tro mod hvad Slashdot er og har altid været.”

Breaking formen med brugergenereret indhold og teknisk Nyheder

Slashdot er afhængig af kvaliteten af ​​dens indhold til at skabe interesse og stimulere samtale. ”Vi holde sig væk fra clickbait,” Logan fortalte os. ”Det er alt bruger-indsendt indhold.”

Alle kan indsende en historie til Slashdot. Redaktion arbejde eksternt rundt om i verden og overvåge foder på alle timer. Fra tusindvis af indsendelser, redaktionen curatethe mest iøjnefaldende, tankevækkende og overbevisende historier at offentliggøre på hovedsiden. Hver dag, webstedet indlæg om 35 historier, der fremhæver breaking tech nyheder samt viewpointsof virkelige læsere. Disse redaktionelle stykker skabe debat blandt et online community for peoplewho arbejder i meget tekniske jobs.

”Vores hjemmeside isn'treally til tech-entusiaster,” Logan understregede for os. ”Vi er en hardcore tech site for folk, der arbejder i tech. Det er sandsynligvis en af ​​de mest teknisk communitiesyou'll finde på internettet.”

Browsere bruger brandslange funktion på Slashdot at finkæmme throughnew og populære indlæg.

På Slashdot, hovedemnerne spænder fra enheder til YRO (dine rettigheder online). Du kan gennemse efter topicto finde en populær historie, der interesserer dig. I den brandslange sektion , vil du se en ufiltreret feed af artiklen submissionswritten af brugere og stemte op eller ned af brugerne. En coloredicon viser, hvor populær indsendelse er - rød er en varm historie og blå er koldt.

Den online community picks fra hinanden de seneste tech nyheder med skævt humor og skarp kommentar. Brugere referere alt fra miljøpolitikken til filmen ”Spaceballs” for at gøre deres point. Det er en nørdet menneskemængde, bange for at komme ind i ukrudt om fordelene ved at bruge open source-kode, mens revner vittigheder om internettet bliver en serie af rør.

Dette levende brugerbase er understøttet af en håndfuld redaktører og udviklere, der arbejder hårdt på at finde gode samtale startere og opdatere deres læserskare om breaking news i tech verden. Disse tech eksperter mødes på Slashdot at udveksle ideer og fremme tankevækkende analyse på niche emner.

I en artikel om, hvorfor amerikanerne i dag har mindre sex , hundredvis af kommentatorerne var hurtige til at foreslå stigningen af internettet var skyld i det. ”At ignorere de sædvanlige 'ingen på Slashdot faktisk har fysiske relationer' vittigheder,' folk er bare ved at blive følelsesmæssigt fritliggende gennem ikke nok ansigt-til-ansigt tid, så er man faktisk overraskede de har mindre sex?”skrev thesupraman.

Meta-Moderation & Upvoted Kommentarer Hjælp Diskussion Flow

Tyve år efter den blev lanceret, Slashdot stadig fastholder et aktivt fællesskab af de tekniske fordele på nettet. Den siteaverages mere end 4.000 kommentarer om dagen onits historier.

Brugere deler deres ekspertise på visse emner og tilbyder dybdegående analyse om nyheden om de day.Sometimes passionerede og dygtige brugere vil skrive kommentarer, der kører over 1.000 ord lang. ”Nogle kommentarer kunne stå alene som artikler selv,” sagde Logan.

Naturligvis de morecontroversial emner får flere kommentarer som folk dvæle over diskussioner om retten til privatlivets fred online eller politiske udvikling, der påvirker tech industrien. Forummet er åbent for folk i alle udtalelser, men brugere tøv ikke med at ringe til hinanden ud.

Den generelt høje kaliber diskussion i Slashdot kommentarer sektion gør websted skiller sig ud blandt online-fora.

Fordi det forum fokuserer på hot-button-problemer, ville du tror samtalen ville få let afsporet eller fortyndes af den laveste fællesnævner på nettet, butSlashdot udtænkt en genial afstemningssystem for at holde troldene fra overhale bemærkningerne afsnit.

”Hvad skiller sig ud om vores hjemmeside er vores kommentar-system,” Logan fortalte os. ”Det er enestående på grund af den måde, vi lade brugerne moderate hinanden.”

På Slashdot, brugere stemme om kommentarer (der spænder fra -1 til +5) for at indikere kvaliteten af ​​personens svar. Den gennemsnitlige score er en fremtrædende plads i toppen af ​​kommentaren. Syg af at læse idéforladt kommentarer? Du kan filtrere dem ud ved hjælp af skalaen på den højre side af siden, så du kun se kommentarer med et minimum score, at du sætter dig selv.

Derudover kan brugerne selecttags likeinsightful, overflødige, off-topic, informative, sjove, og andre modifikatorer til enten ros orflag en bestemt kommentar. Aktive brugere optjene mod point, så de kan moderere kommentarer. De vil blive scoret af brugere, hvor godt de gjorde. Slashdot s meta-moderation systemet sikrer, at brugerne hele tiden holder hinanden ansvarlige, mens online.

”Som et resultat, ser vi virkelig gennemtænkt og lange kommentarer,” Logan forklaret. ”Det hjælper kommentarer og diskussion flyde mere naturligt, når du har brugerne modererende stedet og hinanden.”

Slashdot: Hvor Tech News Forbinder en brugerbase

For folk (ligesom min bror), som bliver trætte af undertrykkelse af meninger teknisk jargon, Slashdot er et frisk pust. Thetech professionelle på dette site deler en fælles interesse i teknologiske fremskridt og generere en stadigt voksende arkiv af intellektuelle udvekslinger på en bred vifte af emner.

Slashdot inviterer tech nørder til at komme til orde i et fællesskab bygget med dem i mind.Through streng kommentar upvoting, denne banebrydende online forum tilbyder en tankevækkende diskurs om tech spørgsmål af dagen. Uanset om du er interesseret i ny software, interessante undersøgelser, politiske udvikling, og videnskabelige gennembrud, kan Slashdot henvise dig til en engageret samtale om de nyeste tech-relaterede nyheder.

”Slashdot er et community-drevet website,” Logan fortalte os. ”Det er derfor et sådant sted dette store kan køres af et lille team. Vores moderation systemet er så finjusteret [at] vores samfund stort set tager sig af sig selv.”