Snyder han online? - (7 tegn fra en relationstrener)

29 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Snyd er dårlig - lad os bare sige, at ret off bat. Det er et forræderi af tillid og er aldrig sundt i et forhold. Hvis vi taler om online aktivitet, selv om, nogle gange er det svært at sige, hvad der er anset for snyd. Er sexting snyd? Er at have et abonnement på en knast pige websted snyd? Er det snyd at tale med din ex og lyve om det? Alt kan diskuteres.

Vi ønsker ikke at nødvendigvis komme ind i gråzone af, hvad der er eller ikke er snyd på nettet. Men vi ønsker at fremhæve nogle online og teknologiske adfærd, der sandsynligvis angiver der foregår noget usmagelige på. Hvis nogen af ​​disse røde flag beskrive din betydelige andre, kan du begynde at tage mere varsel.

load...

1. Passwords Har pludselig ændret

Flere online interaktioner kræver adgangskoder for adgang, hvilket betyder, at vi i stigende grad sparer vores adgangskoder på vores personlige enheder. Hvis du bruger din beau bærbare, er hans e-mail login info sandsynligvis gemt i sine cookies. Det betyder ikke, det nogensinde giver dig ret til at snuse. Men hvis pludselig alle steder, han bruger ikke længere passwords gemt, er det mærkeligt.

Hvis han brugte til at have sine passwords gemt på hans konti, især dem, du deler, og de er ikke længere gemt, kunne det være årsag til et øjenbryn raise.

load...

Og hvis du er lang tid partnere, kan du kender hinandens adgangskoder, når du har brug for adgang til konti. Hvis du skriver i sin mangeårige adgangskode, og det virker ikke længere, og han har ikke sagt noget, skal det hæve en alarm.

Hvorfor er der pludselig behov for at få hemmelighedsfuld? Spørg ham om det nonchalant, ”Hey, jeg havde brug for at få fat i en doc fra din Google-konto, men kunne ikke få adgangskoden til at arbejde. Har du ændret det?”Se hans reaktion. Hvis han pludselig synes defensiv eller panikagtig, har du måske et problem på dine hænder.

2. Hans Internet History er tom

Jeg glemmer ting, jeg kiggede op hele tiden. Mange gange har jeg brug for at gå ind i min browser historie for at finde et site eller en side jeg kan ikke huske. Hver gang jeg gør, er det som at tage en noget pinlig tur down memory lane. ”Åh, ja, jeg glemte jeg googlede kløende butt retsmidler...” Men historien er der.

Hvis du bruger din dreng computer og mærke hans internet historie er helt tom, er der noget bliver skjult. Disse dage, med al den adgang, vi har, er vi meget tilgivende af hinandens forkærlighed. Så han kan lide Latina MILFs? Godt for ham.

load...

Vi har ikke alle tager sig tid til at slette vores browser historie, men hvis hans er tom, han kunne være snyd. Eller han kunne bare være flov over, hvad han har været at se på (f.eks kløende butt retsmidler).

Når der ikke er noget, det er et stort rødt flag. Enten han gør ekstremt tvivlsomme ting online eller forsøger at dække sine snyd spor. Hverken mulighed er god.

Men før du flipper ud, måske er han grueligt flov over, at han har en sko fetich. Som sædvanlig, den bedste måde er at spørge i en ikke-konfronterende måde, hvorfor det er tomt og give ham plads til at tale med dig. Du vil måle en masse af hans næste par sætninger.

3. Han forlader aldrig sin telefon Alone

Jeg er bundet til min telefon, jeg indrømmer det. Indrømmet, som en person uden et traditionelt kontor, det er her alle min forretning kommer ind, så jeg altid kontrollere det. Jeg tager det med mig ind i køkkenet bare for at få fat i et glas vand. Hvis jeg ikke kan finde det i en time, vil jeg begynde at flippe ud, så jeg forstår er fastgjort til telefonen og ønsker den rundt.

Men der er en forskel mellem denne og aldrig lade det alene. Normalt, når min kone og jeg ser tv eller spise middag, er vores telefoner hvile i nærheden. Og vi bruger hinandens telefoner som en hurtig proxy, hvis vi ikke kan finde vores egen. Hvis der pludselig hendes telefon blev aldrig sidde, hvis hun ”nødvendig” det, da jeg bad om at låne det, og hvis hun begyndte at altid bære det med hende, ville der helt sikkert være plads til mistanke.

Vi er alle afhængige af vores telefoner, men da han ikke er villig til at forlade det alene eller lade dig bruge det, nonchalant spørge ham hvorfor.

Også, hvis hans telefon vaner ændre sig drastisk, være opmærksomme. Hvis han modtager en indgående besked og går til det næste rum at besvare det eller skjuler skærmen fra dig, det er helt sikkert grund til bekymring. Spørg ham om at lade dig bruge sin telefon til en bestemt årsag. ”Må jeg se din telefon til en sekund? Jeg ønsker at søge efter en pic du tog et stykke tid siden.”Hvis han demurs og holder demurring, holde øjnene åbne fremadrettet.

4. Han er altid på computeren

Er han på computeren hele tiden på ulige timer? Indrømmet, hvis han er en del af en raiding part i WoW med sine Euro knopper, kan han nødt til at hoppe på hans konsol på ugudelige tid. Men i det mindste ved du, hvad han laver og hvorfor.

Hvis du vågner op midt om natten og se han er ikke i sengen og høre klikke fra hulen, det er usædvanligt adfærd. Hvis han har brug for at holde ”kontrol på noget” ved at forlade rummet og går ind på computeren, begynder at betale opmærksomhed. Ja, måske han tjekker sin eBay bud på limited edition Star Wars skjorte, men han skulle være at dele disse ting med dig, ikke at skjule dem.

At være på computeren hele tiden er ikke nødvendigvis et problem, men han bør ikke undgå at fortælle dig, hvad han laver.

Enhver handling, der begynder at påvirke dig og dit forhold kan være skadelig. Din tarm kan fortælle dig noget er galt, hvis du har en følelsesmæssigt fjernt partner , der ser ud til at værdsætte sin computer tid over tid med dig. Tid til at opdatere din Match profil...

5. Han Hurtigt Sætter telefonen væk eller Skifter skærme omkring dig

I hælene på de to sidste, dette tegn tilføjer endnu mere brændstof til snyd flamme.

Lad os sige, du indtaster et værelse, når han er på computeren, du bemærker ham bemærke dig, og han smug rammer tastaturet hurtigt. Når du får at se på skærmen, det virker som et uskadeligt hjemmeside, men du bemærker det er øverst på siden og ikke midt-rulle. Eller måske er det en doc åben med meget lidt info om det og en blinkende markør. Hvis han bare var at skrive noget på tastaturet, hvor er teksten?

Når du går ind i lokalet, er der altid en tom skærm op, eller gør han proppe altid sin telefon i lommen? Måske er der ikke noget foregår, men måske er der. Foto kilde: Limecuda.com.

Ligeledes, hvis du kommer over ham, når han er fordybet på sin telefon, og han lægger telefonen væk, når han ser dig, kan der være noget op. Igen kunne det altid være porno, men du kender din mand det bedste. Hvis der synes ude af karakter for ham, stoler på din tarm.

Husk, intet er en absolut rygende pistol, men alle disse rejser alvorlige spørgsmål, som du skal bruge svarene til. Hvis det ikke er nær din fødselsdag, jubilæum, eller en hvilken som helst anden muligvis vigtig ferie, det er helt i din fulde ret til at bede ham, hvad han så på.

6. Du Bemærk Han følger en masse Hotties Online. Ligesom, en masse.

Du kigger på hans Facebook-side, Instagram-feed, eller en anden hjemmeside og bemærk han følgende eller er venner med masser af varme unge kvinder. Han kunne lide sexet eller provokerende indlæg, han siger meget specifikke ting, eller er på r / gonewild på Reddit. Selvom dette ikke nødvendigvis er snyd på sin egen, det viser dig hvor hans sind er på.

Det er helt sikkert OK at have kvindelige venner online, men er de fleste af dem eller dem alle kvinder? Er han forlader flirtende bemærkninger, der er for tæt på linjen?

Hvis han konstant har til at interagere med andre kvinder, eller hvis han kigger på dem, når han skulle se på dig, der er noget galt. Hvis der er noget, det viser en mangel på anstændighed og manerer til dine følelser. Noget drastisk kan have ændret sig for ham, især hvis dette pludselig dukker op af blå.

Måske han besluttede at bryde op med dig og er at se, hvad der er derude. Måske snydt han og nu ikke respekterer unionen længere. Som med mange af de ovenstående eksempler, hul dette emne på en måde, at han ikke føler sig angrebet. ”Hey Steveington, bemærkede jeg, du har kommenteret eller nået ud til en masse kvinder online. Jeg ved ikke rigtig føler sig trygge med det. Er alt OK?”Bare forstå, du måske ikke kan lide svaret.

7. Han beskylder Du of Online snyd

Liars tror altid alle lyver. Ligeledes mange gange en snyder projekter sit eget snyd på hans ægtefælle eller kæreste. Tidligere i dit forhold, han aldrig minded når du talt med din gamle high school venner eller ekskærester. Du ville have det sjovt tekst samtaler med dine fyr venner eller arbejdskolleger på din telefon, og det var ikke nogen big deal.

Normalt ene pege fingre og give andre skylden er den ene med den dårlige samvittighed, så hold øje om han beskylder dig for snyd på nettet.

Nu brat, har hans handlinger ændret. Nu ønsker han at vide, hvem den fyr kommentere dit foto er. Han ønsker at vide, hvem det er, hver gang en tekst kommer ind i din telefon. Måske kræver han selv, at du unfriend eller unfollow nogen.

Hvad sker der, når nogen snyder er Pagt dit forhold er blevet brudt. I hans sind, er det allerede brudt, så nu alle disse skøre muligheder begynde at indtaste sit sind. Det kan også være en måde at psykisk dæmpe sin skyld og begrunde sine handlinger. ”Det er ikke så slemt, at jeg snyd, fordi hun er totalt snyd på mig, også!”

Roligt spørger ham, hvor denne nyvundne jalousi kommer fra , og hvorfor han pludselig har et problem med dig at tale med gamle venner. Hvis han er undvigende eller kan ikke rigtig give dig et godt svar, måske snyd være en grund.

Disse er ikke hard-og-hurtige regler, men holde dem i tankerne

Det er lidt af en liste over advarselssignaler, som du måske være en alkoholiker. Et flueben betyder ikke nødvendigvis, at han er snyd - selvom det er muligt. Når du begynder at markere tre, fire eller fem kasser på listen, så er det mere og mere sandsynligt, at noget der foregår.

Jeg kender nogle gange er det nemt at bare sætte dit hoved og lader som ingenting sker, men det kommer ikke til at gøre dig noget godt. Det er bare spilder mere af din kostbare tid, der skal gå til en person, der elsker og respekterer dig.

Du må heller ikke bruge disse tips som en undskyldning for at gå snooping eller frigøre dyret på ham. Prøv og kommunikere ligesom udviklede mennesker. Hvis det ikke virker, er der mange måder at få mere information. Bare forstå, at du også bryder den pagt af tillid i jeres forhold. Og hvis noget er op, og han finder ud af, du udspionerede ham, er du røvhul nu.