Spektrumsingles: go-to-datingside for folk på autismespektret

1 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den 411: Introduktion SpectrumSingles.com: en sikker, billig og behageligt miljø for singler på autisme spektrum for at finde nogen, der er kompatibel på alle måder. Ved at indsnævre dating feltet og gør unikke resultater på specifikke brugere, møde en livslang partnerjust fik meget lettere.

Fordi det kan være så svært at bestemme niveauet af foreneligheden af ​​en potentiel ven eller partner på spektret gennem metoder til konventionelle sociale medier og online dating-tjenester, SpectrumSingles.comhas ændret spillet til det bedre.

Som aunique dating og sociale medier hjemmeside oprettet af folk på spektret for folk på spektret, har Spectrum Singles skabt et miljø, hvor folk er omgivet af andre whounderstand deres problemer og levevis.

load...

Olivia Cantu, SpectrumSingles.com medstifter

Med deres innovative Spectrum Kompatibilitet Testв ”ў, arbejdet gjort for dig, reducerer udsigter fra tusinder til et udvalgt gruppe af spektrum-kompatible kampe med hvem du kan opbygge en kvalitet forhold.

Ikke alene er SpectrumSingles revolutionerende, men det er også meget sikker. Som amembers-eneste hjemmeside, er der visse funktioner end kan og ikke kan bruges afhængigt af din deltagelse og engagement til hjemmesiden.

Theyoffer en række overkommelige medlemskaber til at rumme differentbudgets, herunder et gratis medlemskab med grundlæggende tjenester. Det er indstillet bortset fra andre dating / sociale sites, fordi de ikke køber profiler eller oprette falske profiler på theirsite. Hvad du ser, er hvad du får.

load...

Vi talte med medstifter Olivia Cantu at få indersiden scoop på, hvad der gør SpectrumSingles så originaland specielt. Hun og hendes mor, Kirsten Fitzpatrick, også medstifter, er både på spektret selv, så de tilføjer en forfriskende ærlig og personligt præg på webstedet.

Skabt af folk på spektret for folk på Spectrum

SpectrumSingles hovedsagelig opstod, fordi Cantu og hendes mor havde svært ved at forklare venner og familiemedlemmer, der ikke var autist hvilke spørgsmål de havde, eller hvorfor theyneeded at have nogle spaceduring tidspunkter af angst.

Oven i det, var der ingen dating site, der havde en individualiseret system for at finde autister en match baseret på adfærdsmæssige karakteristika.

SpectrumSingles.com er en unik dating og sociale medier websted skabt af mennesker, og for folk på spektret.

”Oprindeligt havde vi finde dating sites som det, men problemet var en masse af dem sætter mennesker på autisme spektrum i en virkelig negativt lys,” sagde Cantu. ”Det føler ikke indbydende. Disse mennesker var ikke på spektret, så de ikke helt forstå publikum de forsøgte at nå ud til.”

load...

De vidste, at det ville være mucheasier hvis theycould forklare deres problemer og erfaringer til en person på samme frekvenser, fordi de helt ville forstå.

Efter afhøring, hvorfor der ikke var alreadysomething ligner en dating eller sociale medier site for folk på autisme spektrum, til Cantu og Fitzpatrickdecided tage sagen i deres egne hænder.

Et personligt præg hvert skridt på vejen

Fordi SpectrumSingles er en betalt medlemskab-baseret websted, de eneste frie funktioner er grundlæggende ting likelooking på meddelelser eller ved hjælp af chat-funktionen.

Cantu sagde theywant at opretholde Avery sikkert miljø, så alt andet, såsom kontakt med medlemmerne, kræver et betalt medlemskab. Omkostningerne ved amonthly medlemskab er mindre end $ 10, kan sammenlignes med den pris Match.com opkrævet for 20 år siden!

Kirsten Fitzpatrick, SpectrumSingles.com medstifter

Når du bliver medlem, der er mere avancerede funktioner likeprivate messaging og bookmarking.

Du er også i stand til at skrive blogs, tilføje billeder og engagere sig i de fora. De planlægger at tilføje flere funktioner som de vokser som en dating site.

Ud over det faktum, at dette er en one-of-a-kind dating site for personer på autisme spektrum, Cantu sagde, at de skiller sig ud, fordi de er meget personlige med SpectrumSinglescommunity.

”Vi tager os tid til personligt at gennemse alle profil, der kommer ind,” sagde Cantu. ”Vi forbinder via Facebook, gør vi YouTube-videoer, og vi har også vores Spectrum Kompatibilitet Testв”ў, som beder en masse af de typiske dating spørgsmål, men også stiller spørgsmål, der normalt ikke ville være så vigtigt for nogle mennesker.”

Spectrum Kompatibilitet Testв ”ў

Dette er det vigtigste element, der setsSpectrumSingles fra andre dating sites. Den 184-spørgsmål Spectrum Kompatibilitet Testв ”ў er hovedsagelig en forudsætning for at skabe en profil, der Cantu etableret for at matche medlemmer baseret på en række af spektret attributter. Efter at have afsluttet testen, er medlemmet tildelt en farve baseret på deres form for autism.Cantu, for eksempel, er en blå.

Det vil typisk være anbragt, så brugeren kan kommunikere med andre medlemmer whohave samme identifikation farve, men det er også muligt at forgrene sig. Det er valgfrit at omfatte andre farver af spektret i deres kamp resultater, så medlemmer af disse klassifikationer ved, at de kunne være interesseret.

Den innovative Spectrum Compatibility Test в ”ў indsnævrer feltet fra tusindvis af udsigterne til at matche din spektrum attributter med en udvalgt gruppe af spektrum kompatible kampe.

”Ikke alene har Iwant at createa hjemmeside for peopleon autisme spektrum til at forbinde, men Ialso ønskede at skabe den første kompatibilitet testfor folk på spektret,” Cantu sagde. ”Hver enkelt af os er unique.Some ofus er indadvendte, stille typer (Isure am), og nogle ofus er udgående typer. Nogle af os kan tåle visse miljøer, og nogle af os kan ikke.”

Testen hjælper indsnævre søgningen ned ved at gruppere individer sammen baseret på egenskaber eller tendenser som disse.

”Nogle mennesker har spurgt os om betydningen af ​​farverne med resultaterne af Spectrum Compatibility Test. Den eneste funktion af farverne er at matche medlemmer til andre medlemmer med lignende spectrum attributter. Når medlemmer opretter deres profil, kan de vælge andre specifikke egenskaber, som indsnævre kampene endnu mere,”siger Fitzpatrick. ”Vi valgte bevidst ikke at 'mærke' eller 'Kategoriser' resultaterne. Vi følte, at de af os på spektret er blevet mærket hele vores liv. Det er vores erfaring, kan kategoriske mærkning resultere i nogle mennesker ikke er i stand til at opfatte en person individuelt fra denne etiket. Det er almindeligt i det almindelige samfund, men er ikke et miljø, vi ønskede at skabe inden for SpectrumSingles samfund. Vi diskriminerer ikke nogen, og tolererer ikke nogen form for diskrimination i samfundet.”

Bringe Fællesskabet Sammen

Lige nu SpectrumSingles er stillgrowing, men inden for de første par dage for at få reel presse efter oprettelse af websted, de fået en masse positiv feedback fra fællesskabet.

Ifølge Cantu, ville tilhængere sige ting som: ”Mit barn er på autisme spektrum, og jeg ved ikke, hvad slags fremtid, han vil have, men nu, hvor jeg ser denne slags ting ud her, det gør jeg ikke bekymre dig.”Andre ville understrege det aspekt af understandingand sige,”jeg kan oprette forbindelse til disse mennesker. Der er endelig en person, der får disse spørgsmål, som jeg har.”

”Vi virkelig ønsker at bringe samfundet sammen,” sagde Cantu. ”Der er nogle, der foretrækker at være på den ene side på spektret, ligesom Aspergers syndrom, og derefter kan de adskille sig fra plast autisme. Vi ønsker at bringe alle sammen.”

SpectrumSingles er i øjeblikket crowd-finansierede, men det er ikke stoppingCantu og Fitzpatrick fra arbejder konstant på at improvethe Spectrum Kompatibilitet Testв ”ўand hjemmesidens funktioner.

Og fordi sitet er for relationer og venskaber, theyhope til sidst adskille det så godt, hvilket gør det lettere for brugerne at navigere mellem de to.

”Vi har lyttet til vores medlemmer om forslag til forbedringer for webstedet og har planer om at gennemføre disse ændringer, når finansieringen tilladelser. Vores medlemmer deler i den kreative proces af hjemmesiden, og deres bidrag er uvurderlige,”Fitzpatrick sagde. ”Vi er stolte af det store talent inden for vores samfund og håb, som stedet vokser, kan vi ansætte medlemmer af vores samfund til at være en del af SpectrumSingles holdet. Jobs er brug for i vores samfund, og vi håber, vi kan i sidste ende være i stand til at give dem meget tiltrængte arbejdspladser i den nærmeste fremtid”

Fremtiden for dating for dem på autisme spektrum er lyst på grund af SpectrumSingles evne til at identificere det unikke i den enkelte og imødekomme behovene hos hver person, baseret på deres individuelle situation.

Hvis du vil vide mere om SpectrumSingles, visitwww.spectrumsingles.com.