Store fiskespil: leve ud af romantiske eventyr og børste dine datingevner, mens du spiller online

8 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Nogle mennesker tørster spænding og romantik ud over deres egen trummerum virkelighed, og, for de fantasifulde eventyr-søgende, Big Fish Games leverer tusindvis af stationære og mobile spil. Deres katalog af dating-relaterede spil, især drawplayers ind hjertebankende kærlighedshistorier og offerinsight i dating verden i et kontrolleret miljø. De medrivende spil lader spillerne øve Romantik, fra bejlen til bryllup, så de er bedre rustet til det virkelige liv dato scenarier. Big Fish Games' omfattende samling af downloadable games giver flugt, inspiration og vejledning til daters på jagt efter en afledningsmanøvre.

Da hun kom hjem afterthe begravelsen af ​​hendes anden mand, Mary fundamentet pakke med 30-årige kærlighedsbreve venter på hende. De var fra hendes første kærlighed, John, som var blevet erklæret mangler i aktion i Cambodja i 1977. Den mystiske breve, mærket ”returnering” fortæller om den vedvarende kærlighed i sit hjerte, da han skrev fra slagmarken og en krigsfangelejr.

load...

Da hun læser brevene ene efter den anden, Mary husker theirwhirlwind kærlighedshistorie -. Fra møde som teenagersat basketball gym til deres års adskillelse, da han kæmpede sig vej tilbage til hende ”Jeg blev taget til fange af fjenden og ude af stand til at skrive indtil nu, min kærlighed,”sagde han til sin kone i et brev hun modtog 30 år for sent.

Love Story: Breve fra fortiden followsthe smukke romantik Mary og John, et ægtepar adskilt af krig.

Det lyder som plottet af en chick flick, men it'sactually Love Story: Breve fra fortiden , et interaktivt PC-spil, der er en del skattejagt og en del romantisk fiktion.

load...

”Ingen tunge løft på dette spil, bare god underholdning. Jeg spiller på min laptop, mens du sidder i sofaen med min mand (han ser TV). Samvær!”Skrev brugernavn LoveIceCream i en bedømmelse.

Marys rørende historie er blot én af over 500 mobile spil og 3.500 pc og Mac spil, der tilbydes af Big Fish Games. Grundlagt i 2002, denne gaming firma underholder spillere i over 150 lande ved at distribuere mere end 2,5 milliarder spil på 13 sprog. Ifølge deres Facebook-side , ”Big Fish er verdens største producent og distributør af casual spil.”

Hver måned, webstedet ser mere end 5 millioner visninger fra fun-lovinggamers hang til en tilfredsstillende flugt fra hverdagen. Big Fish Games kommer ud med nye spil hver måned; nogle bevise en romantisk mysteryto løse, ligesom Delicious: Emilys sande kærlighed , og andre outlinematchmaking strategier, ligesom Matchmaker: Sammenføjning hjerter. For daters, sådanne puslespil fange fantasien i fængslende historier om kemi, mystik, og ægte kærlighed.

load...

”Hvis du elsker en fortælling om lidenskab, eller hvis du længes efter at gå svag i knæene, vil du elske vores romance spil,” lyder sitet. ”The Big Fish Bibliotek har spil om romantik af alle slags, fra afslappet slynger vendte mørk og farlig for forbudt kærlighed og mystik.”

Top 5 romantiske Games Tilbyder Escapism & Enchantment

Gaming kan faktisk hjælpe dig med at forbedre dine samarbejdsevner og blive en bedre dater. I et blogindlæg, Big Fish Games detaljeret , hvordan videospil kan fremme den personlige udvikling. Du har måske lyst til det hele er sjov og ballade, men som du spiller, du afhente lektioner om hvordan vedholdenhed kan betale sig, eller hvordan man bevare roen under forsøger omstændigheder. Nogle videospil endda hjælpe dig med at navigere virkelige verden sociale interaktioner ved presentingcertain scenarier gentagne gange i et virtuelt indstilling og belønne god social adfærd.

Du kan spille Big Fish 's dating spil gratis online i løbet af en time trial period.o

”Dating spil er designet til at hjælpe dig børste op på din dating færdigheder,” i henhold til Big Fish Games. ”Disse spil giver dig ideer til, hvad du skal bære på en dato, hvad de skal give din partner som en gave, hvad emne, du vil tale om, og meget mere.”

Selskabets cache af spil udforske alle mulige baggrunde, herunder maleriske strande, det gamle Rom, og forestillede verdener. For at hjælpe daters finde romance på deres skriveborde eller mobile enheder, har vi plukket ud Big Fish Games' top fem dating-relaterede spil.

”Uanset om dit spil af valg involverer candlelight middage og noter passerede mellem elskende eller er en spændingsfyldt fortælling af par adskilt og forsøger at komme tilbage sammen, har du masser at holde dig naglet,” webstedet løfter.

1. Kærlighed Chronicles: Den Sword og Rose

En ond forbandelse, en hævngerrig heks, en magisk rose, der kan genoprette alle rettigheder - en god spændende? Kærlighed Chronicles: The Sword og Rose fortæller en fantasifuld eventyr hvor lovetriumphs end ondsindede kræfter. Spillerne påtager sig rollen som en prins på en mission for at redde sin elskede. De udfordrende gåder og smukke grafik appellere toromantics på udkig efter en klassisk kærlighedshistorie.

Deres mål er simpelt: indsamle frosne rosenblade, bryde den onde magi, og redde messen prinsesse. Fra det øjeblik du trykker på start, Love Chronicles: The Sword og Rose tilbyder dig en fortryllende afledning mens du venter på din egen én-sand-elske at finde dig.

2. Drøm Day Wedding

Drøm Day Wedding foreslår tonsvis af sjov i en søg og find eventyr fokuseret på at planlægge en perfekt bryllup. Spillere besøge en blomsterhandler, kjole butik, bageri, og andre steder i en række minispil, der fører op til den store dag.

Spillets popularitet bedt Big Fish Games til at komme ud med flere udgaver, der er i forskellige drøm steder, herunder Italien, Manhattan, andLas Vegas.These spil lære dig at holde hovedet koldt, planlægge din vej gennem katastrofe, og budgettet din tid under brylluppet planlægningsproces. Du kan leve stedfortræder gennem de rødmende brude i disse spil, som du puttogetheryour drøm bryllup fra start til slut.

3. Kærlighed Ohøj

Alle ombord til romantik! Kærlighed Ohøj sætter dig i skoene af en Passenger Services direktør på et krydstogt. Dit job er toplay matchmaker ved at matche mennesker med fælles interesser. Du introducere passagererne til hinanden for at afdække deres personlighedstræk, og så skal du parre folk op på dansegulvet.

Elsker Ohøj tager playersto snesevis af eksotiske havne i en munter matchmaking spil.

Hjertet mellem dem vokser sig større jo mere kompatible de er. Dit mål er at glæde matche så mange passagerer som du kan, så de nyder deres ferie sammen med en ny kærlighed interesse.

Du er på uret på denne time management spil, så følg dine instinkter og vælg klogt at bringe folk sammen.

Hver vellykket kamp optjener du nye havne, flere skibe, og andre opgraderinger til at forbedre din spiloplevelse. Som du spiller Kærlighed Ohøj, du samle op på, hvad fællestræk kan bringe folk sammen (ligesom nyder de samme fødevarer), og hvordan tilslutninger blanket mellem to personer over drinks og dans.

Hvis du ikke har råd til at gå på dig selv et krydstogt, men ønsker at fare vild i romance af en tur, kan Kærlighed Ohøj feje dig væk fra at havet i et par klik.

4. Drøm Day første hjem

En udvidelse af drømmen Day Wedding spil, Drøm Day første hjem forestiller sig, hvad der kommer efter ”jeg gør.” Meget ligesom den oprindelige version af spillet, handlingen fokuserer på at gå gennem en to-do liste for at skabe ægteskabelige lyksalighed. Spillere hjælpe de nygifte vælge deres første hus, shop for forsyninger, nyistandsætte værelser, og løse forskellige boligejer kriser (som en oversvømmet badeværelse) undervejs.

”Jeg anbefaler dette spil for eventuelle nye unge elsker at komme i gang i deres drøm liv. Bestemt gør du føler godt. Jeg havde set dette ene mere end den anden drøm dag spil.”, Skrev froggerjan17 i en bedømmelse på spillets side.

5. Nora Roberts Vision i Hvid

Til pc-brugere, Nora Roberts Vision i White tilbyder en visuelt stimulerende indblik i historien fortalt af en bestseller romance romanforfatter. Spillet er baseret på den første bog til bruden kvartetten serien og spor bryllupsfotograf Mackensie Elliots dampende kærlighedsaffære i en skjult-objekt spil.

Bedømmelse T for teenagere, Nora Roberts Vision i Hvid efterlader romance-elskende gamere tryllebundet.

Gennem løbet af historien, spillere overvinde udfordringer, ligesom frygten for engagement og forældrenes indflydelse, for at nå et lykkeligt.

I sidste ende, thejourneyprovides trøst og vejledning til gamere. Hjælpe Mackensie komme igennem sådanne kærlighed forhindringer kan bemyndige daters til bedre at forstå og håndtere, hvad står på deres egen måde at ægte kærlighed.

”Jeg elskede absolut dette spil,” flød NR81Eng, ”så meget, faktisk, at jeg købte bogen og er blevet hooked på Nora Roberts romaner lige siden.”

En fleksibel Team holde op med et voksende publikum af Gamers

Fra et bootstrappet enkeltmandsvirksomhed opstart i 2002 har Big Fish Games vokset til et team af mere end 500 passionerede individer der betjener en global aktør base med tusindvis af games.Their downloades internt studie udvikler og udgiver originale titler hver måned for at holde trit med den efterspørgsel af millioner af spillere på nettet og mobile enheder.

Hos Big Fish Games, en talentfuld hold af kunstnere og udviklere skabe visuelt imponerende landskaber og rige tegn, der fortryller fantasien. Deres kreativitet og innovation har eksploderet dem i front i en hurtig bevægelse industrien. I øjeblikket er de arbejder på at udvide deres mobile spil samling for at afspejle den nyeste og mest populære medium for casual gamere.

Meget gerne deres kunder, Big Fish Games hold opretholder en følelse af sjov, mens de arbejder på at forbedre gaming. I en række ad spots, for eksempel, udviklere Lars og Neville fik op til nogle morsomme rævestreger at fremvise thecompany produkter i en munter, personlighed-infunderes måde.

Gennem deres Big Fish Blog , holdet byder gaming enthusiastsan engagerende menu tips, statistik, og walkthroughs. Bloggen annoncerer nye spil og rapporter om årlige gaming statistik til at hjælpe spillerne holde dig ajour med, hvad der foregår i branchen, og forstå, hvordan det ændrer sig over tid.

Big Fish Games: Over 500 Mobile Games Charm Singler og par

Uanset om du ønsker at følge Marys rejse til at genopdage en tabt kærlighed eller gå i gang på en fantastisk eventyr for at redde en jomfru i nød, Big Fish Games har thousandsof fordybende stationære og mobile spil at vælge imellem. Ved at downloade en dating spil, kan du leve vicariously gennem kærlighed-ramte tegn og få en bedre forståelse af kendetegnene ved romantik.

Fra en sand-til-livet strand sommerhus til en magisk ørige, Big Fish Games sætter scenen for kærlighed i en række forskellige dating, romantik, og adventurespil lavet til casual gamere. Hvis du ønsker at forbedre din matchmaking, flirt, bryllupsplanlægning, eller problemløsende færdigheder, alt du skal gøre er at vælge et spil og begynde at spille.

”Hvis du er en romantisk på hjerte, vil du elske de spil i denne samling,” i henhold til sitet. ”Alle disse spil vil give dig virkelig hjertevarmende sjov.”