Stort og dejligt - et hurtigt voksende bbw-datingside forbinder kvinder i plus-størrelse og deres beundrere

24 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden 1997 har LargeAndLovely.com tilbudt en sikker havn for over 300.000 singler i BBW dating side. Uanset om du er kurvet dig selv eller blot beundre datoer med noget kød på deres knogler, kan du deltage i store og dejlige netværk for fri og tage en chance på kærlighed i et sikkert online dating miljø. Som et datterselskab af LargeFriends.com, store og dejlige nu nået plus-størrelse singler rundt om i verden, og dens bindevæv værktøjer bemyndige medlemmer til at finde en kompatibel dato, der ikke dømmer folk udelukkende baseret på deres vægt.

Min high school venner får ikke sammen alt for ofte i disse dage, men når vi gør det, vi pakke i så meget sjov som vi can.At en fødselsdagsfest for et par uger tilbage, en pige hoppede op at sidde på køkkenbordet og slutte en chokoladekage med sine bare hænder. Alle lo, og nogen snapped et billede af hendes fnisende, kage-smurte ansigtet.

load...

”Jeg skulle gøre, at min profil pic på Tinder,” spøgte hun, men vi alle vidste, at hun ikke ville. Hun er en stor person med en stor personlighed, og små-minded fyre på nettet kunne håne hende for at hengive sig for meget. Hun kan ikke flagre hendes fulde kage-elskende selv på generelle dating sites og apps fordi ikke alle sætter pris på, hvordan dristigt større-end-livet hun er.

Men på LargeAndLovely.com, kan BBW (ligesom min ven) er velkommen til at være sig selv. I stedet for at suge i deres maver, medlemmerne af denne BBW dating platform vise deres kurver og møde dato udsigter, der ønsker en person med mere til at elske.

Stor og dejlig giver singler i BBW samfund de ressourcer, de har brug for til dato med succes.

load...

Da det blev lanceret i 1997, har LargeAndLovely.com bemyndiget kurvede daters at føle attraktive og elsket ligesom de are.Lucia Bartle ejer stedet og fortalte os, hun føler lidenskabeligt om sin mission at understøtte store og smukke kvinder i hele verden. Indtil videre har det været en bragende succes. ”Da vi startede denne forretning for 20 år siden, den voksede meget hurtigt,” sagde hun. ”Vi havde et godt stykke over 300.000 medlemmer.”

Selvfølgelig, det har været vanskeligt for en uafhængig hjemmeside for at konkurrere med store navne giganter i branchen, SOLARGE og dejlige nylig blev et datterselskab af den LargeFriends.com netværk til at tilbyde online daters en vidtrækkende brugerbase med flere muligheder for at falde i kærlighed.

”Siden LargeFriends.com udelukkende henvender sig til BBW dating side,” sagde Lucia, ”vi følte, at vi ikke ville gå på kompromis med vores mission eller mål, og ville være at give vores medlemmer en større pulje af ligesindede singler til potentielt finde deres match.”

load...

Mød kærlighed interesser uden frygt for dom

LargeAndLovely.com var blandt de første BBW dating sites designet specielt til store kvinder og deres beundrere. Lucia beskrev det som ”asafe og sjovt sted, hvor overvægtige mennesker kan møde hinanden og finde et forhold uden frygt for at blive dømt for deres størrelse.”

Brugere på sitet varierer i alder fra 18 til 80 og kommer fra hele verden. LargeAndLovely.com er en global dating platform bygget med integritet. Det betyder ingen falske profiler, ingen vildledende markedsføring, og ingen skjulte gebyrer.

Den gratis registrering processen tager kun et par minutter at gennemføre. Du skal blot udfylde dine grundlæggende oplysninger (alder, højde, interesser, etc.), skrive en kort bio, uploade et profilbillede, og så kan du søge efter en dato i dit område. Hvis du foretrækker ikke at afsløre en vis detaljer om dig selv, som din vægt eller indkomst, du kan altid sætte ”Spørg mig.” Tilføjelse af et foto er også valgfrit, men et godt billede øger dine chancer for at tiltrække opmærksomhed og blive taget alvorligt på dating site.

Når du tilmelder dig store og dejlige, bliver du automatisk dirigeret til LargeFriends.com s ren grænseflade.

Ved opsætning af din profil, kan du være specifik omkring din dating præferencer og deal-breakers, med angivelse af, hvad etnicitet, højde, erhverv, religion, forhold status, eller kropstype du foretrækker i en partner. Dette hjælper medlemmer på sitet ved, hvad du søger, og kan faktor i din kamp forslag.

Gratis medlemmer kan søge efter datoer efter alder og placering, mens Gold medlemmer låse avancerede søgefiltre ved foto, højde, vægt, etnicitet, og andre vigtige faktorer. Gold-medlemmer kan også sende beskeder og se, hvem der kunne lide deres profiler. I gennemsnit dem med premium medlemskaber på LargeAndLovely.com modtager 20 gange flere synspunkter og budskaber end standard medlemmer. Opgradering omkostninger så lidt som en dollar om dagen for en årsplan, og præmien funktioner vil dramatisk øge din succesrate på platformen.

”Vi tilbyder alle de klokker og fløjter at andre dating sites tilbyder,” Lucia fortalt os. Nogle af de bedste frynsegoder på LargeAndLovely.com omfatter instant messaging, foretrukken, at tilføje flere billeder, sende blink, og adgang til platformen på en mobil enhed. Du kan også skrive i webstedets diskussionsfora gratis at bede om råd eller del dine oplevelser i BBW dating scene.

Den støttende blog giver gode råd til Dem i BBW Fællesskab

Den store og dejlige hold overbevist om, at størrelse ikke skulle noget i dating verden, og de har gjort det til deres mission at inspirere singler med et positivt budskab og oplysende ressourcer. Den store og dejlige blog er et bevis på deres rigdom af viden.

Snesevis af artikler tager en medfølende kig på, hvad det vil sige at dato i BBW samfund, og hvordan singler kan forbedre deres udsigter og øge deres tillid.

Fra skitserer de bedste tips til at skabe en dating-profil til at afdække fælles BBW dating site svindel, bloggen giver online daters de oplysninger, de har brug for at navigere BBW dating platforme sikkert og effektivt.

”The BBW beundrer har en mening om sit eget. Han er nysgerrig, selv-udforskende, og sikker nok til at sætte spørgsmålstegn ved status quo ”. - Uddrag fra den store og dejlige blog

En stor del af de råd er specifikt rettet mod curvaceous daters og kommer fra plus-size kvinder, der ved, hvordan det er at føle sig usikker i sociale situationer. ”Plus-size dating kan være svært, men det er ikke umuligt,” lyder en artikel. ”Den rette person er derude, men de vil ikke vide det, medmindre du fortæller dem 'Hey, jeg er her!'”

Uanset om du er interesseret i plus-size mode tips eller myter om BBW, den store og dejlige blog giver klare og nyttige svar til enlige kvinder af en vis størrelse. Med denne ressource, kan du lære at rocke din dating profil og tiltrække sjove og interessante folk i BBW samfund.

Opløftende Tusindvis af mænd og kvinder i alle størrelser siden 1997

I løbet af de sidste to årtier har LargeAndLovely.com introduceret tusindvis af mænd og kvinder over hele verden, men holdet ikke hører ofte tilbage fra par, når de har gået ud i solnedgangen sammen. Singler bruger dating site for at møde folk og derefter forsvinde, når det har virket for dem.

”Det bedste succeshistorie jeg kan give dig er mit,” Lucia fortalt os. ”Jeg mødte mit livs kærlighed på LargeAndLovely.com omkring 15 år siden.”

Lucia fandt hjemmesiden tilfældigt og oprettet en profil, fordi hun troede, at BBW samfund ville være det mest indbydende sted at finde en dato. Inden for en dag, fik hun en besked fra en enkelt Floridian navn John. Selvom Lucia levede i New Jersey, følte hun en stærk forbindelse med John og holdes i kontakt med ham i flere uger. Endelig John fløj op til New Jersey for at møde Lucia.

”Jeg mødte mit livs kærlighed på LargeAndLovely.com omkring 15 år siden.” - Lucia Bartle, ejer af LargeAndLovely.com

”Det var den bedste weekend i mit liv,” sagde hun. ”Jeg havde en sjov følelse dybt ned, at der var noget helt særligt ved denne mand, og at han var bag hjemmesiden.”

Under deres dato, Lucia spurgte John, om han ejede LargeAndLovely.com, og han smilede og sagde, at han gjorde. Han startede stedet med det formål at hjælpe overvægtige mennesker finde ægte kærlighed i et sikkert og ikke-dømmende miljø. Lucia faldt for ham og hans hjemmeside, og de opholdt sig sammen i 12 år, indtil han døde pludseligt et par år siden.

”Jeg ejer hjemmesiden nu,” Lucia sagde, ”og ønsker at holde sin vision i live for at have en sand BBW dating site, der fungerer som en sikker havn for overvægtige singler.”

LargeAndLovely.com Singler Med Mere til Love

Da jeg så billedet af min ven grine ukontrollabelt og vinke hendes chokolade-dækket fingre, jeg troede, hun så fantastisk. Ligesom en kage-elskende diva. Men jeg kan kun forestille mig de smålige kommentarer hun ville få, hvis hun sendt det billede til en generel dating app eller websted. Nogle fordømmende singler kan bare ikke se forbi hendes vægt til at værdsætte, hvor sjovt og fantastisk hun er - og det er deres tab og BBW samfunds gevinst.

Store og dejlige bygger på ideen om, at overvægtige singler fortjener at blive fejret og beundret. Den BBW dating platform banebrydende for en venlig, ikke-dømmende tilgang til dating 1997 og det er vokset med stormskridt lige siden.

Nu, som et datterselskab af LargeFriends.com, store og dejlige primære mission er at nå ud til den BBW samfund og lad dem vide, at der er et sted for dem i online dating verden. Den hjemmesidens avancerede værktøjer og international brugerbase har givet enlige mænd og kvinder i alle former og størrelser mulighed for at møde deres kamp online.

”Mit mål for fremtiden er at holde vores vision i live om at give BBWs og deres beundrere med den bedste chance for at finde kærligheden uden diskrimination eller dom af samfundet,” sagde Lucia. ”De er også mennesker og fortjener al mulig lykke livet har at tilbyde.”