Taaz: en gratis virtuel makeover- og hairstyling-platform, hvor daters prøver nye stilarter for at se deres bedste ud

5 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når du har fået en dato i din kalender, det næste spørgsmål er uundgåeligt: Hvordan youmake et godt første indtryk? Ved at se dine bedste, selvfølgelig. For kvinder, pre-date prep oftest medfører forsøger på snesevis ofdifferent former for makeup sammen med tøj efter tøj. TAAZ sparer daters al den tid ved at tilbyde en virtuel makeover slaraffenland for skønhed entusiaster. Du kan uploade dit billede eller vælge en model kvinde gratis og anvende enhver makeup eller frisure du kan lide til billedet. Webstedets avancerede værktøjer lære folk, hvad farver, stilarter og mærker skaber de mest imponerende udseende. Nu kan du se, hvilke skygge af læbestift eller professionel frisure bringer netop din skønhed uden at skulle besøge en butik eller frisørsalon. TAAZ giver medlemmer den totest frihed af deres hår og makeup valg før tid, så det er en ting mindre at bekymre sig om, når thenext datecomes rundt.

Tilbage i 1995, min familie fik vores første computer, og jeg har brugt det til én ting og kun én ting: playingBarbie Magic Hair Styler på CD-Rom. Den interaktive makeover spil var så sjovt, at selv min bror troede, det var cool.

Du valgte Barbie eller en af ​​hendes tre venner (jeg altid gik med den brunette med navnet Teresa) og derefter fik hende klar til hendes dato, bryllup, fest, eller karriere ved at plukke ud af hendes frisure, makeup, og accessories.I begunstiget bølget hår, ingen højdepunkter, en hjerteformet halskæde og subtile pink makeup. Mit mål var at gøre Teresa ser mere som mig, fordi det var sjovt at forestille mig at møde en flot fyr til middag i en strømmende lilla kjole.

load...

Ved at spille spillet igen og igen, lærte jeg, hvad toner af makeup og typer af smykker jeg kunne lide, men jeg kunne ikke prøve noget af det på for mig selv i Barbies foregive salon.

Nu om TAAZ.com, kan nogen uploade et headshot og anvende virtuelle makeup, tilbehør og frisurer til deres egne billeder. Fra fundament til lip gloss, vil skønhed elskere finde en næsten endeløs række af kosmetiske muligheder. TAAZlets brugere spiller væk, teste outdifferent stilarter på deres egne billeder og discoveringwhat ser bedst ud på dem.

En TAAZ virtuel makeover kan inspirere dig til dit primping spil før din næste date.

load...

Deres interaktive værktøjer og tutorials gør det let at rede dig selv for en dato uden at bruge timer foran et spejl anvende og re-påføring af forskellige makeup produkter. Med en lille online praksis, kan du få dit virkelige liv makeup rigtigt første gang og føle sig trygge, når plukke ud blush, foundation, øjenskygge, læbestift og andre makeup eller tilbehør.

”The realisme i vores virtuelle makeup ansøgning er vores vigtigste styrke og er det, der gør os skiller sig ud,” siger Ozan Makinaci, vicepræsident for salg og drift hos TAAZ. ”Folk elsker at lege med vores virtuelle makeup værktøj.”

Derudover bruger TAAZ makeover portal på hjemmesiden eller app , kan du plotte ud af, hvad makeup og frisurer til rock i din næste dating profil pic. En attraktiv foto er det første skridt til at få mere opmærksomhed, flere meddelelser, og flere date perspektiver på nettet, så det kan betale sig at planlægge og sætte dit bedste look frem.

load...

Se Hvad Flatters dine funktioner i asimple interface

TAAZ har så mange muligheder for at hjælpe dig med at oprette helt original og beautifullooks. Du kan bruge dit eget billede, en andens lighed, eller en af ​​TAAZ modeller som din baseline, og derefter begynde at udforske måder at fremhæve theface, øjne, læber og hår. Du kan gøre noget fra kridtning dine tænder til at anvende eyeliner.

Ønsker ikke at samle alle disse stykker selv? Du kan vælge en completelook høflighed af mode ikoner som Lady Gaga, Julia Roberts, Jennifer Lawrence, og Angelina Jolie. TAAZ vil kopiere berømthed frisure, makeup, og tilbehør på dit billede, så du kan se om du kan trække ud Penelope Cruz 's røde løber look.There os også nogle sjove kostume muligheder fra sexypiratetowicked heks.

Du kan lægge sammen og trække så meget eller så lidt makeup som du har lyst til en enkelt foto på TAAZ.

Nogensinde spekulerer på, hvad du ville se ud med blå øjne eller jordbær blond hår? Find ud af med blot et klik. Du kan farve dit hår alt fra platin blond til dybeste brun eller sætte i kontakter der spænder fra hassel til lilla.

Når du er færdig og tilfreds med din skabelse, kan du dele det færdige produkt på din TAAZ profilside og din Facebook-konto, så andre kan se din seneste drop-dead gorgeous udseende. Du kan endda e-maile din knuse et skud af din virtuelle makeover og spørge, hvad han eller hun mener. Det er en flirtende måde at få en persons opmærksomhed og vise din smukke self. Du kan frigøre din kreativitet og opdage din egen individuelle skønhed på TAAZ.

Swap Beauty Secrets & Fashion Tips med de professionelle

For online daters, den perfekte profil billede er ligesom den hellige gral. Du vil have noget, der viser dine bedste træk i det bedste lys til at lave den bedst mulige første indtryk på nettet. Ikke sikker på, hvordan man kan trække ud noget så vigtigt? Du kan lave en hår og makeup testkørsel eller få makeover rådgivning om TAAZ gratis.

Du kan få hurtig rådgivning fra TAAZ samfund ved at lægge et spørgsmål eller stemme på din profil.

Nogle kyndige brugere indsende offentlige artikler, der tilbyder trin-for-trin guidanceon gør din makeup ligesom Olivia Wilde eller hvordan at rocke et pandebånd. Makeup kunstnere og skønhed elskere mødes onTAAZ at dele mode anbefalinger og lære om kosmetiske produkter. Du kan bare hente en stor tip til at ordne dit hår lige højre før din næste hot date.

Hvis du spekulerer over noget bestemt, kan du altid stille et spørgsmål eller oprette en afstemning. Disse bliver sendt direkte på din profil og er åbne for alle TAAZ medlemmer. Meningsmålingerne er en fantastisk måde at føle, hvordan folk se dine forskellige udseende. Du kan tilføje billeder af din TAAZ makeoverson afstemningen og se, hvad folk som bedst.

”Vi omfavne publikum, vi har,” siger Ozan. ”Vi har en masse unge mennesker, der er virkelig i skønhed, og de elsker at skabe smukke udseende og ønsker at forstå mere om makeup produkter.”

TAAZ Business Solutions: Makeup Mærker lade dig prøve før du køber

I de senere år har TAAZ skabt deres B2B mærke Sight Commerce, til at hjælpe detailhandlere indgyde tillid og engagement blandt online klientel gennem deres stærke visuelle handelsløsninger. Alessio Rossi, Vice President of Interactive & E-Business Marketing for Lancome, sagde i et vidnesbyrd , ”For LancГґme, luksus betyder enestående service og konstant innovation. Det er sjældent at finde en partner, der kan levere på dette løfte og har en betydelig indvirkning på din virksomhed og salg. Vi er meget begejstrede for vores partnerskab med Sight Commerce.”

TAAZ værktøjer kan bruges af skønhed entusiaster for sjov og for erhvervslivet.

Når du handler i butikken for makeup, kan du tegne en prøve-mig prøve at se, hvordan et bestemt mærke af makeup ser med hensyn til farve, finish og dækning. TAAZ besluttet at gentage den oplevelse praktisk talt til mennesker shopping på nettet. Ved hjælp af deres avancerede funktioner, kan online-kunder får en realistisk idé om, hvad en bestemt form for makeup ser ud, når anvendes, så de kan træffe en informeret valg.

TAAZ har indgået partnerskab med top makeup mærker, herunder Clinique, Aveda, og Revlon, for at øge den online shopping oplevelse for fashionistas overalt. Deres makeover teknologi giver endnu større komfort og tillid til folk køber makeup online.

Planlæg dit profilbillede & Up Your Confidence Brug TAAZ

Teknologi er kommet langt siden 1995, og dagdrømmeri piger behøver ikke at leve vicariously gennem Barbie længere - de kan bruge deres egne billeder til at spille på makeovers og skabe fantastiske looks fra deres computere. TAAZ lader dig ubesværet farve dit hår, anvende din makeup, og ændre dit look så meget som du ønsker, med et par klik.

Det er virkelig simpelt og helt vanedannende. I denne virtuelle grænseflade, kan daters regne ud, hvad nuancer af eyeliner eller mærker af solbriller ser bedst. Du kan endda prøve på lang saftig krøller eller en sød nisse snit uden at besøge en frisør. Brugere lærer om kosmetik ved at lege med den virtuelle makeover toolsand kan også afhente mode tips fra bidragydere på TAAZ. Med al den viden lige ved hånden, er det nemt at klæde sig til succes før nogen dato og gå ud af døren sikker på din egen unikke stil.

”De fleste mennesker har ikke en masse veloplyste, høj opløsning billeder af sig selv handy - endsige versioner, der viser forskellige udseender,” siger Ozan. ”På TAAZ, kan du prøve en naturlig og smuk look eller et mere dramatisk nat-ud udseende på et øjeblik med blot et enkelt klik! Vores teknologi gør det så let.”