Tablehopper anbefaler 9 san francisco restauranter til din næste dato aften eller en speciel lejlighed

20 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mad forfatter Marcia Gagliardi, mere almindeligt kendt som Tablehopper , junger ud frisk restaurant nyheder hver tirsdag i sin e-kolonne. San Franciscan s skamløs begejstring for mad er klar i hende hver entusiastisk gennemgang af caféer, Diners, barer og andre spisesteder. Hun elsker at fortælle folk om nye hot spots og skjulte perler i San Francisco-området. Hun gør selv personlige restaurant anbefalinger via hendes Tip venligst tjeneste. Hendes konsultationer hjælpe folk nyde det bedste byen har at tilbyde i form af mad, service og atmosfære. Hvis du planlægger en dato, Marcia er en kyndig vejledning med uvurderlig indsigt på hvor gå og hvad at spise.

En San Franciscan enkelt startede 2018 med en første dato, på sin kalender, men der var et stort problem: Han havde ikke været på en dato i år. Han følte nervøs og usikker på, hvor man kan tage sin nye kærlighed interesse, hvis eneste ønske var hun ønskede at gå et sted mørkt, så han spurgte en ven, der bare så tilfældigvis en professionel madskribent kendt som Tablehopper , til restaurant henstilling.

load...

Freelance mad skribent Marcia Gagliardi startede Tablehopper at give læserne en forsmag på, hvad der er hot i San Franciscos restaurant scene.

Under navnet Tablehopper, Marcia Gagliardihas brugt årtier udforske San Franciscos spisesteder. Hun kender alle de bedste steder at nyde god mad, gode drinks, og godt selskab, så hun vidste præcis hvor at sende hendes ven. Hun fortalte ham at besøge Brazen Head , et svagt belyst old-school pub, der serverer lækre grub i en afdæmpet atmosfære.

Han tog sin date der, og hun elskede det. De var begge begejstrede for at have en hemmelig sted at opdage sammen. Fordi Den Brazen Head ikke har meget af et tegn ud foran, kun lokale, der er in-the-know kender om dette sted. Det er normalt ikke overfyldt, og det forbliver åben sent (indtil 2.am. Hele ugen), så par kan tilbringe timer langvarig over deres mad. For første daters, det sikker rammer plet.

load...

Marcia var glade for at hjælpe sin ven få en vellykket dato, og han er bestemt ikke den eneste, der stoler hendes anbefalinger. Hun fortalte os, hun får mindst én tekst om dagen fra venner og slægtninge gad vide hvor at spise i San Francisco. Faktisk kan man kalde hende op eller sende en e-mail for at få hendes mening om den lokale spise scene.Tip venligst, hendes præmie anbefaling tjeneste, er ligesom restaurant matchmaking; Marcia anser den enkeltes personlige præferencer og matcher dem med den rigtige restaurant, der vil give dem den type erfaring, de leder efter.

På Tablehopper, Marcia skriver mere generaliserede kolonner om nye restaurant åbninger og bemærkelsesværdige steder at gå til drinks, snacks, desserter og alt derimellem. E-søjle kommer ud med nyt indhold hver tirsdag, og dens saftige artikler hvæsse læsernes appetit for resten af ​​ugen.

Tablehopper vedtægter har de bedste bid i byen samt kommende begivenheder for foodies.

load...

”Jeg skriver Tablehopper ligesom jeg skriver til en ven,” sagde Marica. ”Jeg kan lide at fokusere på de steder, jeg tror gør god mad, atmosfære og service.”

Du kan abonnere på Tablehopper at modtage en ugentlig e-mail nyhedsbrev fyldt med iøjnefaldende bidder af information om restaurant åbninger, berømthed observationer, bar nyheder, kommende arrangementer og andre friske stykker af sladder. Marcia sagde hun har en betydelig følgende i New York, så hun giver spisesteder på østkysten et råb ud en gang imellem.

”Nogle kalder mig en restaurant kritiker, men virkelig jeg er mere af en klummeskribent,” fortalte hun os. ”Hele min ting er, jeg vil have folk i vores by at have en stor nat out.Dating er hårdt nok, så jeg elsker slags være folks hemmelige våben.”

Få Inside Scoop på hvordan man kommer videre med nogen særlige

Når du planlægger en date med nogen speciel, en masse faktorer gå ind at vælge den ideelle dato mødested. Det er klart, restauranter er en gå-til dato plet, men hvilken slags restaurant fungerer bedst? Folk på første datoer måske foretrækker en bistro, hvor de har en nem flugtvej, mens mere engagerede par måske ønsker et eksklusivt sted at fejre en fødselsdag eller jubilæum.

”Neighborhood steder er stor dato pletter,” Marica fortalt os. ”Et sted, der har været åben for en stund måske ikke være så imponerende som den nyeste hotspot, men du kommer til at have et mere behageligt måltid i en mere poleret og intimt rum, hvor du ikke har en million mennesker pakket i.”

Nedenfor finder du Marcia top ni dato-venlige restauranter for par søger at udforske det bedste af San Franciscos køkken uden at sprænge banken.

1. 20 Spot: En Tilgængelig første date Spot

Under få-to-know-you fase af dating, anbefaler Marcia tage en dato til 20 Spot. Vinbaren har en moderne stil og tilgængelig bar, der gør folk føler sig hjemme - nogle gange bogstaveligt.

”Du føler at du er i en persons kølig lejlighed,” Marcia fortalt os. ”Plus, de har nogle virkelig store bar bid, der går ud over de sædvanlige plader.”

20 Spot serverer moderne amerikansk billetpris, klassiske vine, og kolde bryg. Foto af John Storey.

Ved 20 Spot, kan du bestille steak tartare, Djævleæg, avocado toast, eller en ost plade til at dele med en dato og parre den med en kvalitet glas vin valgt af ejeren Bodhi Frihed. Bare husk at gemme plads til tiramisu.

2. La Folie Lounge: en opskalere fransk Dining Room

På den anden side af byen, La Folie lounge er et populært tilholdssted for folk, der bor i nærheden af Russian Hill. Den moderne lounge er en udløber af den dyre og posh restaurant, der har været begejstret spisende gæster siden 1988. Smarte og livligt miljø er fantastisk til infusion dato nætter med samtale og latter - og noget vin.

”Når du først går ud på dato, behøver du ikke ønsker restauranten at være for trykkende romantisk eller stille,” Marcia noteret. ”Vil du have noget aktivitet omkring dig, og det er det, La Folie Lounge er ligesom.”

3. Petit Marlowe: An Intimate Wine & Oyster Bar

Petit Marlowe er en crowd pleaser, især blandt de damer, på grund af sin smukke indretning og fornemme atmosfære. Den parisiske-inspirerede vinbar og bistro er mere på den dyre side, men du kan holde fast i de små plader og tage del i østers happy hour (04:00 til 06:00) for at holde din date på budget. Det er en afslappet sted at sidde og spise eller drikke.

”Jeg elsker, elsker, elsker dette sted. Jeg kunne spise her hele tiden ”. - Kristina C. I en Yelp gennemgang af Petit Marlowe

Marcia opmuntrer par på første datoer for at prøve afdæmpet steder som Petit Marlowe, fordi du ikke behøver at dvæle der for evigt venter på måltid at være overstået. Det er ikke en tre-retters menu. Det er bare lidt bites og drikkevarer. Du kan få et glas vin og en appetitvækker, og være ude inden for en time. Det er ustruktureret, så du har en nem ud, bør du har brug for det. Plus, kan vinen på Petit Marlowe hjælpe aftenen gå mere glat ved at holde dig fra at clamming op.

”Nogle mennesker finder et glas vin kan dulme de første date rystesyge. Det kan helt sikkert hjælpe med at få samtalen i gang nogle gange,”sagde hun. ”Jeg synes, det er rigtig smart at holde første datoer på den afslappede side, fordi du altid kan tilføje flere retter eller mere vin, hvis du tror, ​​den dato går godt.”

4. A16: En Casual Wine Bar & Pizzeria

A16 , beliggende på Marina, er en sjov vinbar og sydlige italiensk restaurant til pizza fans og vinelskere i San Francisco-området. Du kan anmode om pladser ved kokkens tælleren til at se hot, napolitanske-stil pizzaer kommer ud af ovnen. Fra pasta til pizzaer, disse overbærende retter er stor nok til at dele med en date.As Marcia sagde: ”Hvem kan ikke lide italiensk mad?”

Swing af A16 for nogle vin, måske et par antipasti, og du kan ende med at hænge derude i timevis. Selv sidder i bar tilbyder en intim oplevelse for daters, kan du også anmode om mere stille tabeller i pizzeria s baglokaler. A16 normalt fylder på weekend nætter, så ringe i forvejen, eller gå online for at foretage en reservation.

5. Blue Plate: en undervurderede & mangeårige Restaurant

Marcia sagde hun gået på en masse fantastiske datoer på Blue Plate i årenes løb. Hun anmoder typisk en stille tabel i ryggen opholdsområde, så hun og hendes dato kan komme til at kende hinanden i en mere intim indstilling. Menuen har et godt udvalg af komfort retter og eklektisk emner, så stort set alle kan finde noget de kan lide.

Blue Plate er stegt kylling, lavet med jalapeГ ± o kærnemælk dressing, vil blæse dig væk.

Om aftenen, hvis det ikke er for koldt, Marcia elsker at sidde udenfor og se den frodige have. Det er en stille oase fremme tilslutning og samtale. Alt i alt, mener hun, Blue Plate en ”konsekvent undervurderet restaurant, der har stået sin prøve.”

6. Bix: En Glamorous & Romantic Supper Club

Ifølge Marcia, ” Bix er bare sexet.” Den elegante indretning transporterer spisende gæster tilbage i tiden til en høj klasse sedan med korintiske søjler og lange hvide duge. Du kan prøve restaurantens berømte kaviar på kartoffel puder eller holde det simpelt med en sort-trøffel cheeseburger.

Jazz sangere, pianister og andre musikere giver levende underholdning og skabe en dejlig atmosfære for nogen vil Bix på en dato. Du kan bo i den sag nedenunder eller få en stand ovenpå for en mere intim romantisk aften.

”Det er ligesom en supper club,” siger Marcia. ”Det har været rundt i et stykke tid, og det har denne old-school glamour, der virkelig gør en stor dato. Hvis du går til Bix, er du nødt til at have en blast.”

7. Petit Crenn: En Prix Fixe prøvesmagning Menu

Beliggende i Hayes Valley, Petit Crenn er en af Marcia foretrukne afslappet restauranter, fordi det opretholder en smart, men imødekommende atmosfære. Hvad gør det et fantastisk sted for daters er den natlige vinsmagning menuen, der giver dem mulighed for at prøve forskellige plader for $ 79. Hvis du straight-up elsker at prøve nye fødevarer, er dette vil være din marmelade.

Når du får Petit Crenn s prix fixe menu, behøver du ikke at sidde der og bekymre sig om hvad rækkefølge, fordi alt er på forhånd udvalgt, og pladerne give dig noget sjovt at prøve og erfaring med en anden person.

”Du vil lugte en antydning af røg og mærke varmen fra den travle grill i køkkenet, især hvis du sidder ved skranken, hvor de tilbyder en Г la carte-menu til walk-ins.” - Marcias Tablehopper gennemgang af Petit Crenn

Hvis du vil have en prix fixe menu med mindre af en pris, kan du gå til Trestle på Nordstranden. ”Dating kan være dyrt, og du behøver ikke at gå ud og bruge $ 200,” siger Marcia. ”Det, jeg kan lide ved Trestle er du får tre kurser for $ 38.”

8. Hamano: en lidet kendt Sushi Place

Sushi er en af de fleste sjove ting at spise, når du er på en dato. Det er elegant, det er let, og du behøver ikke at bekymre sig om at få noget fast i dine tænder. Hvis du og din date er sultne til sushi, Marcia havde et par anbefalinger, men hendes absolutte favorit sted er Hamano Sushi i Noe Valley. ”Det er bare udsøgt sushi,” sagde hun, ”og en rigtig sjov måde at imponere en dato, fordi du aldrig ville synes, at denne ekstraordinære sushi restaurant gemmer sig væk i sådan en lille kvarter.”

Hun anbefalede også Mission Streets Ichi Sushi til en overkommelig og sjov sushi måltid, og downtown hot spot Akiko er en mere avanceret japansk restaurant. ”Du er nødt til at sidde ved tælleren,” sagde hun i Akiko s. ”Det er den erfaring, du ønsker, så book det i forvejen.”

9. Alembic: En Vegan-venlig restaurant med en Fuld bar

Sidste af alle, Marcia havde en særlig anbefaling til veganske daters. I Haight Ashbury, alembic er mere kendt som en cocktail bar, men det har en side rum, hvor den plader op retter for veggie elskere og kød spise både. Uanset om du er en veganer eller du dating en veganer, vil du elske den varieret menu på Alembic.

”Det er den perfekte lille gemmested stedet, der alle kan mødes og være glad ved,” siger Marcia. ”Kokken er fantastisk, og maden er alt gård frisk og bare smuk.”

Tip venligst: personlige anbefalinger for Dagens Diners

Da hun begyndte at skrive sin Tablehopper søjle, ville Marcia give ud restaurant anbefalinger til gratis; alt, hvad hun vil bede var, at folk følger op med hende og fortælle hende, hvordan de havde ønsket restaurant. Hun nyder at dele sin kærlighed til mad med mennesker og give lidet kendte, off-the-slået-stien restauranter et løft. Men hendes anbefalinger tager, en masse tid og kræfter, fordi hun personliggøre dem til individuelle smag og behov.

”Jeg ville ønske, det var hurtigere,” sagde hun, ”men restauranter er meget personlige. Det er bare et spørgsmål om at finde, hvad der kommer til at være den rigtige pasform.”

For at gøre det værd at den tid hun investerer, Marcia nu afgifter $ 25 for en restaurant konsultation via e-mail og $ 30 ved telefonen. Hendes Tip venligst servicere er utrolig populære, fordi folk ønsker en spot-on anbefaling fra nogen, der kender området og forstår forskellige spise behov.

Marcia revideret over 580 restauranter i hendes San Francisco spisning guidebog. Foto af Kelly Puleio.

Uanset om du fejrer et jubilæum eller planlægger en romantisk weekend til San Francisco, kan Marcia pege dig i retning af gode spisesteder, der passer til dine behov. I en kort-men-sød konsultation, Marcia tilbyder en række insider tip, herunder hvilke retter at bestille og hvad tabeller til at bede om.

Gennem årene har Marcia kompileret hendes restaurant viden og rådgivning i sin bog: ” Den Tablehopper Guide til spisning og drikke San Francisco.”

I siderne i denne bog, vil du finde hundredvis af klassiske restaurant anbefalinger til enhver lejlighed. Hun dedikerer et helt kapitel til romantiske dating pletter for par fra alle samfundslag.

Uanset dit budget eller tidsmæssige begrænsninger, kan Marcia henvise dig til en høj kvalitet madoplevelse i San Francisco. Selv hvis du ikke bor i byen, kan du slå til Marcia at hjælpe dig med at oprette en brugerdefineret rejseplan at gøre enhver foodie mund vand.

”Vi har alle arbejde hårdt, og mange af os er ude her i denne verden på udkig efter tilslutning,” sagde hun, ”og, for mig, er der ingen større sted at forbinde end ved et bord i løbet af mad.”

Tablehopper e-Kolonne Fremhæver de bedste lokale spisesteder

Når Marcia ven havde brug for en dato sted, han stolede Tablehopper at tage bestik af situationen og komme med et forslag, der ville sætte ham op for succes. Og det virkede. Han og hans dato havde en fantastisk tid på Brazen Head, fordi restaurantens afslappede atmosfære, blød belysning, og dekadent mad er nok til at gøre nogen løsne op og knække et smil.

Marcia ved, hvor stærk en konnektor mad kan være, og hun elsker at hjælpe folk med at finde romance ved at hengive deres sanser på en eklektisk eller klassisk restaurant. ”Jeg har dateret nogle fyre, hvor vi virkelig bare spiste så godt sammen,” sagde hun med et grin. ”Vi havde så meget sjov at spise sammen. Det skaber denne ekstra lag af tilslutning og lidenskab.”

Uanset om du bor i San Francisco eller er bare på besøg, kan du konsultere Tablehopper anmeldelser helst du ønsker at gå ud at spise i området Bay.

”Jeg tror, ​​at hvis du går, og hvordan du spiser gør sige en masse om, hvem du er, og så du vil opdage, at fælles fodslag,” sagde hun. ”Jeg vil virkelig mine læsere at få en uforglemmelig aften på en restaurant, der giver denne fantastiske kulisse for deres øjeblik.”