Tenement-museet lærer besøgende om Amerikas indvandrerhistorie, mens de skaber langvarige minder i nyc

3 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den Tenement Museum , der ligger på Manhattans Lower East Side, fortæller historierne om indvandrere, der søger efter den amerikanske drøm mellem det 19. Og 21. Århundrede. Lær om de mennesker, der hjalp form New York, mens du og din date spadseretur gennem genskabt lejligheder og virksomheder af rigtige familier i museets to historiske beboelsesejendomme. Tag et skridt tilbage i tiden, som du oplever, hvad livet påhviler arbejderkvarterer indvandrere fra mere end 20 nationer. Med en dedikeret og lidenskabelig personale, er det nemt at se, hvorfor det Tenement Museum hilser mere end 250.000 besøgende hvert år og er blevet en af de hurtigst voksende kulturinstitutioner i Big Apple.

Som hjemsted for Ellis Island, den travleste amerikanske indvandring inspektion station 1892-1954, har New York længe været en smeltedigel af nationaliteter, kulturer og etniske grupper. For dem, der kom til at Americafleeing religiøs og politisk forfølgelse eller blot ønsker at opbygge et nyt liv, Manhattan forudsat landskabet - og udlejningsejendomme forudsat fire vægge for at ringe hjem.

load...

Den Tenement Museum , som ligger på Lower East Side på Manhattan, er på en mission for at bevare denne levende, og vital, historie.

”I 30 år har Tenement Museum bevaret og fortolket historie indvandring gennem personlige erfaringer nyankomne til New Yorks Lower East Side,” sagde Jas Chana, Media Relations og kommunikationschef for Tenement Museum. ”Vi har gjort dette ved smedning følelsesmæssige forbindelser mellem besøgende og indvandrere, fortid og nutid, og øge påskønnelse af den rolle indvandrere spille i udformningen af ​​det amerikanske identitet.”

load...

Lower East Side Tenement Museum består af to historiske beboelsesejendomme - 97 og 103 Orchard Street - og blev grundlagt af historiker og social aktivist Ruth Abram og medstifter Anita Jacobson, der i årevis søgt efter en bebyggelsen til at tjene som den perfekte plads til at bygge et museum til ære for USAs indvandrere. I 1988, lige som de var ved at afslutte søgningen de snuble på de egenskaber på Orchard Street.

Den Tenement Museum er et pædagogisk sted at starte en dato nat og glæder mere end 250.000 besøgende hvert år. Det er blevet en af ​​de hurtigst voksende kulturinstitutioner i Big Apple. Det fungerer også som et bevis på grus og bestemmelse af tusindvis af arbejderklassens indvandrere fra mere end 20 nationer, der kaldes New York hjem.

Bevarelse og Tolkning historie indvandring gennem personlige erfaringer

The Orchard Street lejligheder var i ruin efter at være nøglehullet i mere end 50 år, og det viste sig at være noget af en opgave at omdanne bygningerne til et museum. Efter flere års forskning og udarbejdelse beviser om lejere og bebyggelsen liv, museets første restaurerede lejlighed åbnede for offentligheden i 1992. Det var den 1878 hjemsted for den tysk-jødiske Gumpertz familie, og hurtigt tonen for Tenement Museum engagement i uddannelse.

load...

”The Tenement Museum er en vital pædagogisk kraft på Lower East Side,” siger New York rådsmedlem Margaret Chin. ”Det er især værdifuldt for mine vælgere, hvoraf mange er nye indvandrere, at have et museum i distriktet, der taler til den lange historie udfordringer nyankomne til Amerika har oplevet.”

Det giver et indblik i livet for indvandrere, der søger efter et bedre liv, mens du holder fast i deres traditioner, religion og familiære forbindelser. Blandt dem er repræsenteret i en ny udstilling på museet er Bella Epstein, hvis forældre overlevede holocaust, og Jose og Andy Velez, hvis mor forlod Puerto Rico for beklædning arbejde i New York City.

”Vores nyeste permanente udstilling kaldes under et tag , der er museets første til at udforske efter Anden Verdenskrig indvandring,” Jas sagde. ”Det fortæller historierne om tre familier; en jødisk flygtning familie, en puertoricanske vandrende familie, og en kinesisk indvandrer familie. Da hver familie havde en forælder, der arbejdede i Lower East Side beklædningsindustrien. Den 90-minutters tour konkluderer i en genskabt beklædningsgenstand butik.”

Tilbyder både guidede ture og Self-Guided Walking Tours

Museet bliver jævnligt nævnt blandt New Yorks seværdigheder på TripAdvisor og blev for nylig rangeret en af verdens bedste ikke-kunstmuseer i en artikel offentliggjort af Reuters. Den Tenement Museum byder på mange måder for besøgende at lære om historie i New York gennem pædagog-ledede - og selv-guidede - vandreture.

”Jeg finder der er to slags mennesker i verden,” siger Dr. Ford W. Bell, Tidligere formand for den amerikanske alliance af museer. ”Dem, der endnu ikke været til Tenement Museum, og dem, der har været der og betragter det som en af ​​de bedste museum erfaringer af deres liv.”

Tenement Museum vandreture hjælpe par lære mere om NYCS indvandrer historie.

Museet er tilknyttet National Park Service og National Trust for Historic Preservation og giver indblik i mange aspekter af indvandrer liv. Slut med den eneste ene, mens du tager del i under et tag turen. Eller slukke din tørst efter historisk viden med Shop Life , som belyser historien om indvandrer iværksætteri med historier om butikker på 97 Orchard Street - herunder John Schneiders 1870'erne tysk sedan og Israel Lustgarten s 1890'erne kosher slagter butik.

Andre bemærkelsesværdige ture inkluderer Sweatshop Arbejdere , hvorunder gæsterne besøger Levine familiens beklædningsgenstand værksted og Rogarshevskys' sabbat tabel i begyndelsen af det 20. Århundrede, da Lower East Side var den tættest befolkede sted i verden. Der irske Udenforstående og Lower East Side vandreture tilbyde muligheder for at udforske kvarterets arkitekter, kunstnere og andre, der gjorde bidrag til sin vitalitet.

Et af de hurtigst voksende kulturinstitutioner i Empire State

De mennesker, der besøger Tenement Museum årligt oplever innovative programmer, forbinde med hinanden, og lære om vores fælles historie som en nation af immigranter. Visitorship er vokset 40% i løbet af de seneste fem år, og ture regelmæssigt sælge ud. Det er let at se, hvorfor museet er blevet en af ​​de hurtigst voksende kulturinstitutioner i Empire State.

”Alle på museet mennesker, som ser arbejder for en institution med sådan en himmelsk ry og sådan kvalitet programmering,” sagde Jas af museet personale. ”Museet er et samarbejde arbejdsmiljø. Fra markedsføring fagfolk til historikere, institutionen er afhængig af alles færdigheder til at gøre det til en premier kulturelle og uddannelsesmæssige New York institution.”

Den Tenement Museum byder trofaste gengivelser af de hjem liv indvandrere.

Bortset fra at være en top-notch attraktion, museet giver også uddannelsesprogrammer for tusindvis af mennesker hvert år, herunder professionelle workshops, der hjælper hundredvis af lærere integrere artefakter, arkitektur og fortællinger i deres klasseværelse historieundervisningen. En anden gratis program, Shared Journeys , hjælper de seneste indvandrere forbedre deres engelskkundskaber.

”I løbet af de næste fem år, den Tenement Museum har til formål at bruge hver medium til sin rådighed til at uddanne om værdien af ​​indvandring og omforme fortællingen om emnet,” Jas sagde. ”Vi ønsker at firedoble antallet af mennesker direkte påvirket af vores programmering fra 250.000 til 1 million, og nå over 10 millioner mennesker med vores centrale budskab, at indvandring hjulpet form amerikansk identitet.”

Unik og uforglemmelig Dato Ideer til Historie-Søger Par

Det er blevet sagt, at lære og samtidig have det sjovt har en langt større indvirkning på fastholdelse og langtidshukommelse. Uanset om du er på en weekend getaway til Big Apple eller planlægger en unik første dato, Tenement Museum giver en underholdende og fornøjelig oplevelse.

Jas Chana, Media Relations og kommunikationschef for Tenement Museum

”Vores museum gør for en mindeværdig dato for par med fælles interesser i historien, indvandring, eller bare historiefortælling,” sagde Jas. ”Vore vandreture, især gøre for store datoer - især Foods i Lower East Side - hvis du og din betydelige andre er interesserede i kulinariske erfaringer.”

Smagninger At The Tenement byder fødevarer fra nabolaget, mens du udforsker indflydelse indvandrer kultur på, hvad amerikanerne spiser. Det er en gruppe tour, der starter med et besøg på 97 Orchard Street og fortsætter med en sit-down smagning måltid i museets privat spisestue med udsigt Delancey Street. Det er en stor dato idé at oprette langvarige erindringer, mens man lærer en lille smule, også.

”Vi sigter på at omforme den nationale fortælling om indvandring fra en af ​​frygt og afsky til en af ​​respekt og påskønnelse,” sagde Jas. ”Museet vurderer, at dets varemærke historiefortælling tilgang vil bygge broer af forståelse på tværs af de kløfter i øjeblikket dividere vores nation.”