Terapi for sorte piger er specialiseret i at hjælpe sorte kvinder med at komme videre fra deres ekser

24 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når tingene ikke træne med en fyr, kan det tage lang tid at finde dit center og husk den værdi, du havde før tingene gik syd. Ofte kan venner forsøger at hjælpe ved at tage dig ud til en klub eller bringe over is, men det kan være langt mere effektivt at tale med en autoriseret terapeut til at hjælpe dig flytte forbi ondt. Dr. Joy Harden Bradford, grundlægger af terapi for Black Girls , har erfaringen og uddannelse for at hjælpe kvinder starte forfra og leve deres bedste liv. Hun har specialiseret sig i at lytte og støtte unge sorte kvinder med individuelle terapi sessioner i Atlanta-området samt gennem hendes populære podcast.

Enhver, der har oplevet hjertesorg forstår, at det kan kaste dit liv af sporet. Jeg har haft mere end min andel af breakups, og de er aldrig let. Selv når det er min idé at afslutte forholdet, jeg stadig ondt.

Nogle af de måder, jeg har behandlet hjertesorg er at ophøre med at spise, gråd meget, og bruger for meget tid alene. Mit arbejde kan lide og mine venner bekymre sig om mig. Normalt vil mine kæreste venner tvinger-foder mig pizza eller is, og gør mig grine længe nok til at glemme mine problemer. De kan endda forsøge at trække mig ud til en klub eller en bar, men jeg kan ikke lide at drikke, når jeg føler trist.

load...

Dr. Joy Harden Bradford viser klienter hvordan at komme over hjertesorg.

Når du bryde op med nogen, denne drøm svinder, og du indser, at du har oprettet en urealistisk forventning om, hvad der ser lykkeligt-stadigt efter lignende. Du kan endda begynde at undre sig, hvis du nogensinde vil finde ægte kærlighed - eller om du fortjener det. IIT bestemt ikke med til at se billeder af andre glade mennesker - herunder din ex - på sociale medier.

Hvis du finder dig selv oplever disse følelser, kan en uddannet terapeut hjælpe dig snap ud af det meget hurtigere end is, tårer, eller klubber.

load...

Dr. Joy Harden Bradford er ekspert i disse situationer. Hun er en autoriseret psykolog, der grundlagde terapi for sorte piger, og hun har specialiseret sig i at hjælpe unge sorte kvinder komme videre i deres liv efter mislykkede relationer.

”De fleste af mine kunder er sorte kvinder fra 21 til 35, der kan være i forskellige stadier af en opløsning. Nogle er af nyere dato, og andre kan være klar til at komme tilbage i dating efter et stykke tid, men er lidt pistol-genert,”sagde hun. ”Med nogle klienter, jeg arbejder for at hjælpe sætte grænser i relationer. Jeg hjælper dem med at identificere, hvad der er vigtigt for dem og lære dem, hvordan man skaber grænser omkring disse ting.”

Dr. Joy Harden Bradford har erfaringen Hendes kunder har brug for

Dr. Joy sagde, at hun var tiltrukket inden for psykologi, fordi hun allerede havde en af ​​de vigtigste kvaliteter af en vellykket terapeut: Hun brød sig, hvad andre havde at sige.

”Jeg er naturligvis nysgerrig og en god lytter. Det var en meget naturlig vej for mig, fordi, i centrum, en terapeut er en god lytter,”sagde hun.

load...

Dr. Joy begyndte sin praksis ved at hjælpe piger med stresshåndtering og andre spørgsmål.

Når hun tjente sin licens i 2009, begyndte hun at arbejde på campusser med college-alderen kvinder. Dr. Joy fundet kvinderne ofte kæmpet med breakups, som ofte omfattede arbejder for at komme sig efter depression. Disse overgange kan være svært, især på en universitetsstuderende, og Dr. Joy uddannelse og sympatisk øre hjalp.

Snart indsnævret hun fokus for hendes praksis til sorte kvinder - især Millennials - da det kan være svært for den pågældende demografiske at finde en terapeut, der vedrører dem og kan hjælpe dem gennem en udfordrende situation.

Individuelle Sessions primært på Moving Forward Efter en Breakup

Den mest populære program hun tilbyder kaldes, ” Breakups Suck! ”Og er designet til kvinder, der befinder sig rulle deres Facebook-feed, klikke på Instagram historier, og som et resultat, deprimeret.

Hendes proces tager kunder fra vurdering til handling. Først arbejder hun med dem til at tage en mere dybdegående kig på deres liv, herunder forståelse, hvad der skete i forholdet, og taler med dem om, hvad de kan forvente for deres fremtid. Arbejde gennem disse spørgsmål hjælper dem slipper ex. Gennem programmet, Dr. Joy hjælper deltagerne udvikle tillid til dato igen.

”Jeg hjælper dem til at indse sammenhængen mellem den smerte, de føler, og eksponeringen for deres ex på sociale medier.” - Dr. Joy Harden Bradford, grundlægger af terapi for Black Girls

”Sociale medier er et fælles tema, fordi det gør breakups så meget vanskeligere, end de var for 10 år siden. Vi er så forbundet til vores partnere på sociale medier,”sagde hun. ”En breakup kan betyde unfriending, blokering, og skære ud fælles venner. Hele processen kan tage en masse tid, fordi det er meget kompliceret.”

Dr. Joy sagde, at mange af hendes klienter er mest tilbageholdende med at lade deres tidligere partnere gå på sociale medier. De kan ikke ønsker at se ham eller tage hans opkald eller tekster, men de stadig ønsker at holde op med sin Facebook-profil og Instagram historier.

”Jeg hjælper dem til at indse sammenhængen mellem den smerte, de føler, og eksponeringen for deres ex på sociale medier,” sagde hun.

Podcast & Terapeut Register er effektive Ressourcer

Dr. Joy startede også en populær podcast - som allerede har næsten 70 episoder - som en måde at nå endnu flere unge sorte kvinder.

På podcast, takler hun en bred vifte af emner, herunder forbedring af kommunikationen med din partner eller hvorfor at overveje parterapi. Den podcast hjælper lyttere forstå hvad der venter efter en breakup, og omfatter mock terapi sessioner med fiktive karakterer at gøre Dr. Joy råd relateres til de situationer, hun beskriver.

”Venskab er et stort emne. Hvordan at få nye venner eller hvordan man afslutter et venskab, der har udspillet sin rolle,”sagde hun. ”Der er så mange forskellige emner. Det afhænger bare af, hvad folk er interesseret i at lære.”

Alle hendes podcast-episoder arkiveres på hendes hjemmeside, som er en anden gratis ressource for mennesker i hele landet: en terapeut mappe. Hvis du ikke bor i Atlanta-området, men er klar til at arbejde med en terapeut, Dr. Joy har en kurateret liste over næsten 800 terapeuter landsdækkende hvem hun anbefaler.

Live Events & Retreats er i støbeskeen

Som en autoriseret psykolog, Dr. Bradford nærmer hendes klienter og deres situationer med et solidt fundament af forskning og teori - men hun tilføjer også lidt af hendes personlighed.

”Jeg gør et godt stykke arbejde med at balancere støtte og udfordringer,” sagde hun. ”Jeg gør et godt stykke arbejde at dyrke et tillidsfuldt forhold til mine kunder, således at, når det er tid til at udfordre dem, kan jeg sige, 'Hey, du sagde, du ønsker at gøre dette, men din adfærd er ikke matche op med det. Lad os tale om, hvordan vi kan ændre noget, eller hvorfor du stadig sidder fast i denne proces. "”

Dr. Joy sagde hun har fundet, at kunderne kan håndtere denne udfordring en bedre, når de ved, det kommer fra et sted til bekymring. De forstår hun er ikke fordømmende, og at hun vil have dem til at opfylde de mål, de sætter for sig selv.

For at hjælpe flere sorte kvinder føre deres bedste liv, er Dr. Joy arbejder på at organisere halvdags retreats, live events, og små gruppemøder i de kommende måneder.

”Jeg gik i marken for at hjælpe mennesker lever de bedste liv muligt,” sagde hun. ”Med min podcast og Terapi Directory, jeg påvirke og forbinde med flere mennesker, end jeg nogensinde kunne gennem min individuelle praksis. Det er så sejt."