Tillidscoach kendra hadley hjælper årtusinder med at navigere mellem dating og liv

14 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Som enhver ung voksen, der har kæmpet problemer - store som små - kan fortælle dig, en empatisk øre og råd fra en person, der vandrede den samme vej kan hjælpe. Vancouver-baserede tillid Coach og rådgiver Kendra Hadley hjælper millennials overvinde følelser af at blive hængende, så de kan nå deres mål i livet og kærligheden. Men hun ikke kramme hendes klienter - hun hjælper dem med at håndtere deres problemer og komme motiveret og inspireret. Så hvis du ikke har noget imod lidt straight talk blandet med medfølelse, kan Kendra hjælpe dig med at finde din indre awesome.

Der er en fyr, der holder popping op på min Facebook-feed som en foreslået ven. Hver dag, er jeg mødt af hans muskuløse nøgne bryst og seks-pack abs står foran en af ​​de syv vidundere i verden. Da jeg endelig besluttet at klikke på hans profil, opdagede jeg, at han er tilsluttet med en kær ven, som er en iværksætter. Så jeg sendte hende en besked til spørge: ”Hvad er dette fyrs historie, alligevel?”

load...

Kendra Hadley bistår klienter med en blanding af empatisk lytning og hård kærlighed.

Det viser sig, at de havde gået på et par datoer, men han tilstod hende, at han netop havde fået ud af en rodet bruddet og var ikke på udkig efter noget alvorligt. Så tog hun ham ved hans wordbut begyndte at tænke på ham igen for nylig.

Hun var taknemmelige for, at jeg kom til at forhøre sig om ham, fordi hun følelse ubeslutsom efter at have hørt gennem Grapevine, at han var lidt af en spiller - hvilket ikke er overraskende i betragtning af hans profilbillede.

Vi chattede i et stykke tid, og jeg delte nogle ideer med hende om, hvordan jeg ville håndtere situationen, tilbyder tip om, hvordan du holder hendes magt samtidig åbne op mit hjerte.

load...

Lidt efter denne samtale, hun gav mig nogle gode forslag til, hvordan jeg kunne rykke mine forretningsplaner. Vi begge gav og modtog værdifuld rådgivning, den slags du kan kun få fra nogen, der har været der.

Men ikke alle er så heldige at have venner med de værdifulde liv og kærlighed indsigt, de har brug for. Meget mindre dem, der tager sig tid til at arbejde gennem de spørgsmål, de står i. Tillid Coach og rådgiver Kendra Hadley har været der - og hun er parat til at hjælpe kunder i Vancouver, og rundt om i verden gennem Skype eller Zoom sessioner af fordelene i hendes ekspertise og erfaring.

”Jeg tror, ​​det vigtigste budskab, jeg vil have folk til at forstå, er, at uanset hvad de har været igennem, uanset om det er større traumer eller noget, der kunne blegner i sammenligning, at det er deres historie. Det har påvirket dem, og den historie er vigtig og værd at høre,”sagde hun.

Tegning fra hendes egne erfaringer og intuition

Kendra træning kommer fra en god lærer: oplevelse.

load...

”Jeg har brugt en masse tid på at lære, hvad det vil sige at virkelig elsker dig selv. Nu har jeg tillid og jeg ejer disse stykker af mig selv, at jeg ikke var altid stolt af,”sagde hun. ”Jeg ønsker at bringe denne følelse af kærlighed og tilhører alle jeg møder - men især dem, der søger min hjælp.”

På hendes hjemmeside, Kendra taler om de tidspunkter i hendes liv, når tingene ikke var så let. Hun indså hun havde brug for at centrere sig selv efter en snyd kæreste dumpet hende - og hun befandt sig kravle hen over gulvet, tigger ham om at blive. Som Kendra fandt ud af, der er så meget visdom, der kommer fra gravede din vej ud af det sorte hul.

Kendra viser folk, hvordan man evaluere sig selv inden vi går videre med dating coaching.

Nu bruger hun sin styrke til at hjælpe andre mænd og kvinder pause fra den sorg, der kommer fra at drikke for meget, utilfredsstillende tilfældig sex, ensomhed, usikkerhed, og utilfredshed med arbejde eller venner.

Hun rejste i udlandet for at finde sig selv, og hendes rejser førte hende tilbage til Canada, hvor hun nu kalder hjem. Når man arbejder med klienter, haner hun ind i hendes nysgerrighed og hendes intuition til at hjælpe dem med at forbinde med deres egen følelse af selvværd og kærlighed.

Rådgivning er tilgængelig, selv før en krise

Kendra sagde hendes klienter er mænd og kvinder i alderen fra 25 til 35, der ofte lider af det, hun kalder ”tusindårige syndrom.”

”De havde ofte temmelig god barndom, og stadig bære at frem med dem, men de lider af stress, lavt selvværd, depression og angst,” sagde hun. ”De føler sig som de bør være længere fremme i livet, eller lykkeligere end de er. De er på udkig til niveau op og føle sig opfyldt i alle aspekter af deres liv, men ved ikke, hvordan man kan gøre det ske. Mange kommer til mig med problemer i parforholdet og er på udkig efter kærlighed og en følelse af at høre.”

”Det er vigtigt at huske, at arbejdet ikke behøver at starte, når du er dybt i skyttegravene, og de bedste resultater kommer ofte, når du allerede har startet denne rejse.” -Confidence Coach og rådgiver Kendra Hadley

Hun beskriver sin stil som direkte og no-nonsense, men hun egner også en medfølende øre for at hjælpe folk med at finde roden til deres problemer. Kendra fokuserer på emner som vedhæftet fil, og hvordan kroppen behandler følelser samtidig give tips om, hvordan man håndterer hverdagens stress.

”Det er vigtigt at huske, at arbejdet ikke behøver at starte, når du er dybt i skyttegravene, og de bedste resultater kommer ofte, når du har startet denne rejse allerede,” sagde hun. ”Du behøver ikke at blive brudt, før du beder om hjælp.”

Programmer tilbyder en-til-en Hjælp til mænd og kvinder

Kendra tilgang er en kombination af både coaching og rådgivning. Hendes kunder finder det nyttigt, fordi de ofte har brug for at bearbejde deres fortid for at se, hvad der kan holde dem tilbage, før de kan blive coachet mod deres fremtidige mål.

”Ved at tilbyde begge tjenester, kan jeg møde kunderne, hvor de er på, og hjælpe dem til at arbejde igennem, hvad det er, der forhindrer dem i at vokse,” sagde hun.

For mænd, tilbyder hun en seks-måneders-program kaldet Find din indre Awesome , for at hjælpe dem kickstarte deres liv. For kvinder, har hun udviklet ”Ignite din indre gudinde,” en en-til-en coaching-program for kvinder, der ønsker at leve lykkeligere og sundere liv - samt tiltrække de rigtige partnere.

Kendra s Find din indre Awesome Programmet er rettet mod mænd, der ønsker at få tillid.

”De er begge dybt transformerende, klient-centrerede programmer, hvor deltagerne går tilbage og lære om sig selv, heler tidligere sår, og arbejde på det næste niveau af succes, tillid, lykke, og begynde at udføre deres mål,” sagde Kendra. ”Det er ikke for sarte sjæle, som jeg gerne tage folk ud af deres komfort zoner, men det er givende for dem, der tager springet.”

Ny Workshops styrke kvinder til at elske og omsorg for sig selv

Kendra arbejder også på en ny kvinders indflydelse gruppe kaldet Selvet kærlighed Sisterhood og planlægger at holde møder lokalt. Inspirationen til gruppen var hendes egne erfaringer med at flytte til Vancouver, og som har problemer med at finde venner. Til sidst, hun sammen med kvinder, der hjalp hende - og hun ønsker at gøre gengæld gennem Self Kærlighed Sisterhood.

”Det er et rum, hvor ligesindede kvinder kan finde venskab, transformation, støtte, og sjov,” sagde hun. ”De vil lære om egenkærlighed, egenomsorg, sunde relationer, grænser, selvtillid, og mere. Jeg vil have kvinder til at finde venskaber med substans, autenticitet, og tilslutning. Det vil være et sted, hvor kvinder kan løfte hinanden op og føler en følelse af kærlighed og tilhørsforhold.”

Hun håber gruppen finder nok succes at udvide til andre byer - og endda online. I mellemtiden kan de, uden for Vancouver-området stadig nyde godt af hendes venlige råd ved at læse hendes blog.

”Jeg arbejder altid på nyt indhold til både mænd og kvinder på dating, relationer, egenomsorg og selv-kærlighed,” sagde hun. ”Tilbagemeldingerne jeg modtager er yderst tilfredsstillende. At hjælpe folk med at finde deres passion, er min passion.”