Tindating: platformen for et globalt samfund af singler til speed date online

18 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den dating site TinDating søger at udvide de når op af andre sites og apps for at finde singler i hele verden fra en webbrowser på skrivebordet, tablet eller telefon. Med sin online speed dating tjeneste, kan medlemmerne finde andre singler og videochat sikkert direkte fra sin hjemmeside, en unik funktion i dating verden.

Mange mennesker føler sig begrænset af dagens mange dating sites og apps - fra diktere det område, hvor du kan søge efter singler til funktionaliteten af ​​matching og messaging.

TinDating tilbyder singler over hele verden en gratis måde at finde og chatte med hinanden online via deres dating site, som kan prale af live video chat og foto-deling kapaciteter. Når du opretter en gratis profil, enten med en e-mailadresse og manuelt oprette din profil eller ved at tilmelde dig via Facebook (som automatisk vil trække i billeder og indhold), kan du begynde at møde nye singler.

load...

En grundlæggende profil er gratis, men du kan opgradere til blive VIP medlem for kun $ 14,99 for at få mere fremme på stedet, herunder en badge tilføjet til din profil og miniature af din VIP-status.

Expanding Horizons - TinDating Forbinder singler rundt om i verden

Problemet med en masse digital dating, fra apps til hjemmesider, er de begrænsninger, føjet til, hvordan du kan deltage og hvem der kan deltage. Fra ublu gebyrer til specifikationer af udseende eller status, nogle værktøjer beregnet til at hjælpe med at indsnævre, hvad du leder efter ender eliminere store muligheder.

Med TinDating, både frie og VIP-medlemmer har den samme evne til at søge uden for bare ”nærliggende” resultater at finde det perfekte person, de forbinder med på et dybere plan.

load...

Mand og kone holdet Javier Ayvar og Leticia Eritier skabte TinDating som en måde for flere mennesker til at få adgang til bredere resultater, som mange eksperter er enige, er den bedste måde at nærme dating - med et åbent sind i stedet for at være ekstremt selektiv.

”Vi giver en social løsning til brugere ved at tilbyde mere end andre apps eller websites,” siger Leticia. ”Vi ønsker at være et supplement til, hvad folk bruger allerede til dato, så vores hjemmeside har funktioner, der får folk interagerer med det samme i stedet for at aflæse kandidater væk.”

Unikke funktioner, som ”Online Speed ​​Dating,” Bring Brugere Sammen

En af de mest unikke funktioner Leticia beskrevet var webstedets speed dating tjeneste, hvor medlemmerne faktisk kan møde andre brugere med levende stemme og video.

TinDating tilbyder en online version af speed dating for tryg og sikker video chat.

load...

Servicen er gratis for alle medlemmer og giver et sikkert sted, da det er gennem deres hjemmeside, for folk at forbinde før møde personligt eller flytte deres forhold fra hjemmesiden, som udgør et problem, hvis du giver personlige kontaktoplysninger til nogen, du tilflugtssted 't været i stand til at se og tale med.

Billede-Only Forums kaldet ”Moments”

En anden sjov aspekt af hjemmesiden hedder Moments, en side, hvor brugerne kan uploade billeder til sitets Kun billedsider fora for at fange opmærksomheden fra nogen i øjeblikket browsing på nettet. Moments tillader også brugerne mulighed for at kommentere og ligesom på de delte billeder for at gøre tilslutning endnu lettere.

I øjeblikket kan du søge efter medlemmer på grundlag af navn og hvor nylig deres profil blev oprettet, men i år TinDating vil rulle ud opdateringer til søgningen til at omfatte en radius omkring en placering (lige nu, medlemmer kan kun sortere efter steder som byen og land, men ikke mere præcis end det).

Kommende Opgraderinger til TinDating

Senere på året vil medlemmerne også kunne lide profilsider og modtage realtid meddelelser om aktiviteter relateret til deres profiler.

Den speed dating service har været så populære, forklarede Leticia, at det har udløst hendes team til at videreudvikle og optimere chat for mobil, som vil omfatte video og lyd kald, chatrum, øjeblikkelig tekst oversættelse, fotodeling og emoji støtte i 2016.

TinDating blev skabt af EF-Building Eksperter

Efter at danne flere vellykkede fan samfund, ligesom Tin for rejsende , Leticia og Javier ønskede at skabe en bedre dating side for at åbne døren til flere muligheder for singler på verdensplan.

Javier og Leticia skabt TinDating så flere mennesker kan få adgang til bredere kampresultater.

Mand og kone duo lede dating site team - Javier fungerer som administrerende direktør, mens Leticia fungerer som CFO for webstedet.

Wenmarie Rodriguez er gatekeeper, når det kommer til at godkende nye profiler på sitet. Hun klarer også kundesupport og fjerner upassende indhold ligesom chikane og spam. Færdiggørelse af holdet er TJ James, der arbejder som webstedet bygherren og programmer funktionaliteten af ​​hjemmesiden.

Som et erfarent team, folkene bag TinDating stræber efter at bevare et websted, de kan være stolte af, der hjælper singler over hele kloden.

Afsluttende tanker

Leticia og Javier er glade for, at deres dating site bringer singler sammen at prøve for en chance på romance.

”The speed dating tjeneste virkelig hjælper med at nedbryde murene, så folk kan komme til at kende hinanden,” sagde Leticia, som sandsynligvis er hvorfor det er en af ​​de mest populære funktioner i webstedet.

Som TinDating vokser, holdet bag det forbliver dedikeret til tanken om, at webstedet er et fællesskab af daters først, og som sådan det planlægger at implementere nye funktioner, der gør at møde enlige medlemmer endnu nemmere.