Todd v dating hjælper fyre med at lukke aftalen og få pigen

3 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Uanset om du er en fyr på udkig efter en afslappet dato eller langvarigt forhold, du har brug for at vide, hvordan man spiller dine kort rigtigt. Men mange smarte, succesrige mænd ikke ved, hvordan man taler til kvinder, langt mindre projekt tillid og fremhæve alle deres attraktive kvaliteter. Todd V Dating lærer mænd, hvordan man taler til kvinder mere direkte og få bedre resultater i dating verden. For mere end et årti har Todd delt gennemprøvede konversation taktik, der kan hjælpe dig med at finde det, du ønsker.

De fleste fyre har enten spillet eller de ikke. Som en enkelt kvinde, jeg ofte ved, hvad de kan forvente fra det øjeblik, jeg lægge øjne på en mand: Er han fornuftigt klædt, eller ser han ud, han lige rullet ud af sengen? Er han kommer på tværs træt og kedelig, eller har han en interessant gnist i øjet?

load...

Men spillet går meget dybere end udseende, og kvinder vurderer mænd i mange andre områder. Det er godt, når en mand nærmer mig, fordi det viser tillid. Hvis han gør mig til at smile eller tænke med sin åbning linje, kunne jeg være op til en samtale.

Todd viser fyre, hvordan man opbygger tillid indefra.

Det er altid dejligt, når en fyr viser interesse for, hvad jeg har at sige, og gør mig særligt, men selv hvis vi taler dybt ind i aften, er min hjerne stadig scanne ham efter spor. På dette tidspunkt, jeg ved, at han forsøger at hente mig, og hvis hans spil er godt, og jeg har det på samme måde, kan det fungere. Eller jeg kunne takke ham for samtalen og glide tilbage til mine venner - og måske give ham mit nummer.

load...

Men, som en fyr, hvordan kan du spille det? Todd V og hans kolleger trænere på Todd V Dating har svarene. De har arbejdet med hundredvis af fyre i individuelle og gruppe sessioner over de sidste ti år til at forfine deres tilgange.

Jeg har slået væk så mange fyre, der jeg er sikker på var vidunderligt folk, men de havde ikke evnerne til at få mig i taxa med dem. Todd lærer fyre de færdigheder, de har brug for at sætte deres bedste selv frem, og i den proces, få pigen.

”Der er fyre, der tilbyder så meget, men de var kedelige før og var ikke attraktivt. Nu piger får det bedste fra begge verdener: De får en intelligent, stabil, vellykket fyr, men en, der heller ikke kede dem og vækker dem både følelsesmæssigt og seksuelt,”sagde han. ”Det er dejligt for alle.”

Års studier teknikker & kommunikation båret frugt

Mens han er på toppen af ​​sit spil i coaching samfund nu, Todd startede ude i marken ved et uheld.

”I high school og college, blev jeg tabt og forvirret med hensyn til, hvad pigerne ønskede, og hvad der gjorde en fyr attraktiv. Jeg havde en idé i mit hoved fra film og mine forældre, men det var ikke helt korrekt,”sagde han. ”Det var ikke tjener mig, så jeg satte sig for at finde ud af, hvad der foregik. I den proces, mødte jeg folk, der underviste, så jeg begyndte at undervise som et middel til at lære af erfaringen. Det var noget jeg nød.”

load...

Snart samlede han en stor kundekreds af mænd, der var vellykket, men kæmpede for at tale med kvinder på en måde, portrætteret dem attraktive og potentielle datoer. Todd lærte dem de teknikker og færdigheder, han lærte at bedre sit eget dating liv.

”En masse af høj kvalitet fyre har så meget at tilbyde, men ved ikke, hvordan man kan kommunikere deres værdi til kvinder,” sagde han. ”Det var en dejlig synergi at give mig en forståelse i det pågældende område og give råd de fyre behov. Det bare fungerede.”

Kunder Young & Old gavn af Todds Ekspertise

I dag, Todds kunder spænder i alder fra deres sene teenageår til midten af ​​40'erne. Han arbejder med fyre, der ikke har nogen positiv oplevelse med dating, såvel som dem, der er skilt. Mange af hans klienter har brugt meget af deres liv skaber en vellykket karriere kun at indse, at de aldrig fundet den høje kvalitet kvinde, de ønskede.

”De tror, ​​at hvis de får det rigtige job og få succes i livet, vil det rigtige pige bare finde dem,” sagde han. ”De har et stykke arbejde at gøre gode penge og elsker det, men de sidder foran en computer hele dagen og aldrig tale med en pige. Hvordan er de formodes at opfylde nogen?”

Todd tilbyder en-til-én coaching og virtuelle sessioner.

Todd hjælper mænd lære de interpersonelle færdigheder, de behøver for at tale med kvinder. Han trænere dem til at opbygge tillid til at nærme sig en pige og tjene hendes interesse.

”Du ved filmen '40 årig Virgin'? Jeg havde en mand ligesom der kommer til mit program, og han havde succes. Han gik fra at være en 40-årig jomfru at få datoer - der er betydelige fremskridt,”sagde han. ”Nu interagerer han med verden som en mand og har haft en masse dating succes.”

Forskellige Coaching Stil & programmer designet til at producere resultater

Sammen med en populær YouTube-kanal, hvorigennem Todd besvarer spørgsmål, som fyrene har om dating, giver han mange forskellige personlige coaching muligheder. Den mest populære - og effektive - er en-til-en coaching med Todd eller en af ​​hans team medlemmer. Nogle gange træneren vil tage en klient ud til en bar, så de kan observere hinanden. Sommetider tilgange selv tapede til at analysere i dybden senere.

”Typisk jeg motivere mænd ved at få dem til at se deres værdi. Jeg kan ikke råbe og skrige på nogen og tvinge dem til at gøre noget, de ikke ønsker at gøre.”- Todd V, grundlægger af Todd V Dating

Todd tilbyder også ugentlige coaching opkald som en del af en seks-måneders program, der omfatter lektier og positiv motivation.

”Typisk jeg motivere mænd ved at få dem til at se deres værdi. Jeg kan ikke råbe og skrige på nogen og tvinge dem til at gøre noget, de ikke ønsker at gøre,”sagde han. ”Men jeg tror, ​​det er vigtigt, at de kommer til det punkt, at de ønsker at engagere sig i aktiviteter, der er godt for dem.”

En mere intensiv, kondenseret coaching mulighed er Todds syv dage Immersion session, som omfatter et klasseværelse pensum og personlig opmærksomhed. Ligesom score damer, coaching er aldrig one-size-fits-all, sagde han.

”Systemet” er en trin-for-trin tilgang til at få den pige

Todd udgivet et nyt program kaldet System, en trin-for-trin guide til alt fra at sige den første goddag”til at danne et varigt, kærligt forhold med en person.

”Det er en vej til at lære alt om livet og hvordan man kan blive mere sikker. En masse fyre begynder at få godt med piger, men så indser de har brug for at få mere fit. De ser, at de er interagere med højere kvalitet piger, og det motiverer dem til at være en højere kvalitet fyr. Nogle kan endda gå tilbage til skolen eller starte deres egen virksomhed,”sagde han.

Todd hjælper kunderne forstår, at blive bedre til én ting er en proces, der kan kræve forbedringer på andre områder. Mange af de fyre han arbejder med at udvide deres forståelse og tillid i mange områder og Todd sagde, at han nyder at hjælpe dem med at forbedre deres liv holistisk.

Todd også tilføje til hans hold. Snart vil han være at bringe på endnu flere trænere på at hjælpe endnu flere fyre finde - og få - pigen af ​​deres drømme.

”Mine trænere er venner med meget forskellige personligheder og forskellige livsstile. De er fantastiske, inspirerende og stor på hvad de gør,”sagde han. ”Og forhåbentlig vi kan udvide til at røre og hjælpe endnu flere mennesker.”