Transformativt liv og forhold coach Bryan reeves hjælper klienter, der lykkes i livet, men frustrerede i kærlighed

20 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Los Angeles-baserede Relationship Coach Bryan Reeves har levet et eventyrligt liv fyldt med uventede drejninger. At blive en coach og forfatter var ikke en tydeligt afmærket sti, men snarere en han opdagede ved at lære af sine egne forhold fejltagelser og studere, hvad der gør varige obligationer kryds. I dag er han fokuseret på at hjælpe mænd og kvinder, der ømme at være glad og trives med en partner forstår at anvende de rigtige værktøjer til at få deres ønskede resultater. En lærer af naturen, det er Bryan mål at udvide sine kunders bevidsthed om, hvad det betyder at være en succes i kærlighed og livet.

Forholdet Coach Bryan Reeves opnåede karriere højder som en kaptajn i USA Air Force og slynget hans families forretning til en multimillion-dollar firma. Men selv efter at have oplevet en sådan succes, inderst inde vidste han manglede noget.

load...

”Da jeg vendte 36, blev den mest betydningsfulde forhold i mit liv på fem år forskruet og i kaos,” sagde han. ”Jeg spurgte mig selv 'Hvad er det jeg mangler? Hvad er det, jeg ikke ved, at nogen skulle have fortalt mig for lang tid siden? "”

I sin søgen efter svar, Bryan lærte den sande betydning af intimitet ved at forstå, hvordan man kan give og modtage kærlighed.

”Jeg havde ingen idé om, hvad en kvinde virkelig ønskede fra mig i intimitet,” sagde han. ”Og jeg vidste ikke engang, hvad jeg ønskede fra en kvinde i intimitet. Det førte mig ned i kaninhullet af opdagelsen.”

load...

Ved at dreje indad, Bryan var i stand til at komme i kontakt med, hvem han virkelig var, der førte ham til at afdække nøglen til at åbne op intimitet med andre - at være tro mod sit autentiske selv. Han kendte trin for at ændre sit eget liv kunne hjælpe forvandle livet for mænd, kvinder og par i hele verden og dermed sin karriere som Liv og Relationship Coach begyndte.

Bryan trives på at hjælpe andre indpasses i de ukendte områder af livet og elsker de har endnu ikke opdage. Hans kunders liv er blevet positivt ændret gennem hans Transformationsregler Life Coaching Journeys.

”De ting, jeg ønskede at tale om fik behandlet på måder, jeg ikke selv forventer,” Bryan klient Matthæus sagde. ”De siger, du ikke kan løse et problem på det samme niveau af tænkning, som skabte det, og på bare én samtale vi kom igennem til den dybere ting, der støttede dette gennembrud.”

En Relationship Course Omdefinerer ”Connection”

Bryan udviklet en revolutionerende 10-timers audio program kaldet kærlighed, sex, Relationship Magic , som hjælper kunderne bryde fri fra gamle mønstre, mens omfavne autentiske relationer. I dette program, Bryan fungerer som din personlige guide til at lære dig at opleve taknemmelighed i et forhold, bringe en ende på dybt rodfæstet argumenter, og bringe hele dig selv ind i et gensidigt givende romantik.

load...

Mænd og kvinder vidner om livsændrende oplevelse, de har haft med dette program.

”Jeg fik større indsigt i mig selv, mine begrænsende overbevisninger og specifikke behov - dybest, områderne selv-kærlighed, jeg har været benægte mig selv, så længe jeg sætter alle andre først,” Bryan klient Andrea sagde. ”[Bryans] vejledning omkring hvordan mænd tænker vil for altid ændre, hvordan jeg interagerer med intime partnere.”

For en ubetydelig gebyr, kan du downloade Boundaries programmet , som er designet til alle, der ønsker at føle sig trygge at være sig selv.

”Hvis du ikke føler dig sikker i dit forhold, så intimitet og lidenskab kan ikke eksistere,” sagde han.

Dette program vækker dig til kunsten at ære dine personlige grænser, mens hævde dine behov med klarhed og hensigt. Det omfatter også detaljerede scripts til at støtte dig i at vide, hvordan og hvornår man skal tale din sandhed i kærlighed.

Skrivning der kalder kærlighed i Mens Pushing frygten ud

Bryan blog har inspireret hundredtusindvis af mænd og kvinder til at leve deres mest autentiske liv. I 2015 gjorde han en dristig beslutning at vælge tro på livet i løbet af frygt. En sjælfuld tilbagetog til Idaho viste sig at være den universelle forbindelse han havde brug for at vække hans mest intime begær: at have en livsledsager. Og han delte sin erfaring gennem hans forfatterskab.

”Jeg har levet et velsignet, magisk liv. Jeg har eventyr i hele verden, vandrede tværs ørkener og oceaner,”skrev han i et indlæg. ”Jeg har elsket mange kvinder og venstre eller tabt hver én. Jeg tænkte 'Her er jeg, endnu en gang, nyder en anden magiske øjeblik... Men helt alene.'”

I det øjeblik, Bryan sagde besluttede han, at han ville have en sjæl forbindelse, der ville opfylde alle hans ønsker. Måneder ville passere, før han mødte den kvinde, der nu er hans guddommelige partner, Silvy. Med hjerter og sjæle vævet sammen, så omstændigt, sagde han, han er taknemmelig han fulgte sin intuition, der førte ham til kvinden i hans drømme.

”Jeg er dybt bevidst om, at jeg var nødt til at have tillid til mit hjerte indre viden og rejse alene til midten af ​​ingen steder at finde det roligt sted, hvor jeg endelig kunne opdage hende,” sagde han.

Bloggen taler til hjertet af relevante emner i dating relationer, magt meditation, de stadier af kærlighed, og forstå det maskuline og feminine sind. Bryans også en blog bidragsyder for Good Mænd Project, Elephant Journal, Rå Type Magazine, og Sexet bevidst vågen.

Bøger Undervisning læsere at forblive tro mod Sig selv & tage ansvaret for deres liv

I sin bog ” fortælle sandheden, lad Peace Fall, hvor det kan ,” Bryan tager læserne ind i dybet af at opdage, hvad det vil sige at være virkelig gennemsigtig og ærlig overfor dig selv og andre. Han vil hjælpe dig med at udnytte din indre kraft til at tale og bekende dine inderste behov.

Hensigten med bogen er at forvandle dit liv fra god til store. Bryan mener alle mennesker er født med et klart formål, der gør os fænomenale væsener.

Han dækker tre væsentlige punkter, der vil bryde den onde cirkel af at spille små i den store, vide verden.

”Man er at vide, hvordan og hvorfor de fleste mennesker lever adskilt fra deres autentiske sandhed hver dag,” sagde han. ”Det næste er at indse, hvad det kroniske frakobling omkostninger i glæde, intimitet, opfyldelse, og vitalitet. Det tredje punkt er, hvad det kunne se ud til at leve hvert øjeblik i vores autentiske sandhed.”

Bryan anden bog ” Sex, Flirting, Dating, Jagt & Håber Diet ” er tilgængelig gratis på Kindle. Dette er en 30-dages udfordring at gendanne din tilregnelighed omkring parforhold, sex, kærlighed og romantik. Skrevet med vilje for mænd og kvinder, der kæmper med at sidestille deres selvværd til ekstern validering, han vil have dig til at vide det er tid til at nulstille dit fundament ved at vide, hvordan at elske dig selv indefra og ud.

For Bryan, ære sine klienters Journeys er Paramount

Bryan sagde han vil fortsætte med at besvare opkaldet på sit livs formål, så længe der er hjerter, sjæle og relationer med behov for helbredelse. Han sagde, at han er virkelig motiveret til at hjælpe andre leve deres bedst mulige liv, fordi han tilbragte næsten 20 år på at kæmpe imod livet.

”Vi er uskyldige i vores uvidenhed,” sagde han. ”Når du er villig til at udvide din bevidsthed og forbinde med din sjæls begær, først da kan livet give dig det bedste det har at tilbyde.”

Stay tuned for mere information om Bryan medlemskab af programmet, som vil være tilgængelig i december eller januar.

”Bryan Reeves tager ideen om at fortælle 'sandheden, hele sandheden, og intet andet end sandheden' til et dybere niveau,” sagde spirituel lærer og forfatter Marianne Williamson. ”Han har forpligtet sig til en autentisk søgen efter den kærlighed, der er i centrum for ting, og læse hans bog, du føler mere engagerede i det, også. Han er en kriger for kærlighed i enhver forstand af ordet.”