Udvikle dating-guruer hjælper par med at fokusere på selv kærlighed og bekræftelse til at vokse sunde forhold

17 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Chris DeCicco og Kendra Seoane s Evolve Dating guruer er enestående i verden af matchmaking. I stedet for blot parring tilgængelige singler, Evolve Dating Gurus kombinerer terapi, dating coaching, og dating strategi - efter der kommer matchmaking. Denne progression efterligner Evolve Dating guruer filosofi: En person er kun klar til dato, når de har gjort arbejdet med sig selv. Chris og Kendra har haft betydelig succes i parring singler fordi, når en person mener de er en værdig kamp, de er mere tilbøjelige til at finde kærligheden.

Evolve Dating Gurus Stiftere Chris DeCicco og Kendra Seoane tror alle kan finde kærligheden, men kun hvis de er åbne over for det. Før at finde kærligheden, de har til at tro, det er muligt.

”Vi blev for nylig arbejdede med en herre i hans 60'erne, der havde været gift et par gange. Han var usikker på hans behov og perspektiver,”siger Chris. ”Han ønskede en kammerat, men han kom ikke til os med store forhåbninger. Det er, hvor folk går i stå - de begynder at tale sig ud af, hvad der er muligt ”.

load...

Evolve Dating guruer Kendra Seoane og Chris DeCicco er partnere i erhvervslivet og i livet.

I stedet for at spørge kunderne til at bosætte sig eller være mere realistisk i deres forventninger, Evolve Dating guruer anbefale klienter ”gå dybere ind i drømmen,” som Chris beskriver det. Det betyder, at åbne deres sind til større muligheder.

”Med denne klient, vi udvidet hans sind, og inden for en måned for at starte med os, var han få flere datoer om ugen. Han endte med at møde sin partner, som boede i samme bygning, han gjorde, ved at udvide sin tro på, hvad der var muligt,”siger Chris. ”Han mødte en person, der havde været der hele tiden.”

load...

Chris og Kendra, som er både professionelle og romantiske partnere, forstå, hvorfor sætte dine behov ud i universet er så vigtig. De fandt hinanden hurtigt efter formulere, hvad de ønskede fra et forhold.

”Vi var begge på et sted med følelsen overbevist om at finde vores personen,” siger Kendra. ”Vi var ikke bekymret over det. En uge før jeg mødte ham, havde jeg dette øjeblik, hvor jeg bare råbte, 'Jeg vil have denne slags mand!' Og jeg listet de kvaliteter, jeg ønskede.”

Men det kan tage åbenhed og vedholdenhed for to personer til at blive et par. Ofte kan vores optagethed af den romantiserede udgave af kærlighed står i vejen.

Kendra var i stand til at se forbi de urealistiske forventninger og igennem til den virkelige Chris.

”Chris og jeg begyndte at klikke, og så vi indså vi var soulmates. Fjerde gang jeg så et stjerneskud over hovedet, indså jeg, vi havde noget,”sagde hun.

Økologisk Udvikling af en virksomhed baseret omkring hvad kunderne har brug for

Kendra og Chris startede ikke ud med det mål at skabe et matchmaking forretning. Faktisk havde de en idé til en unik måde at bringe singler sammen.

load...

”Vi kom op med tavse speed dating,” sagde Kendra. ”Min baggrund er krop-bevægelse baseret, så vi havde stationer, og i stedet for at tale, ville du få en verbal eller verbal prompt. Vi kunne have folk legemliggøre et dyr, de identificerer sig med eller give hinanden massage, så du interagere på et andet niveau.”

Evolve Dating guruer er forblevet en unik tjeneste inden for verden af ​​matchmaking ved at kombinere deres ekspertise og reagere på kundens behov. Selv om de har bevæget sig fra disse speed-dating arrangementer, Chris og Kendra stadig tage en innovativ tilgang til matchende klienter.

”Vi ønskede ikke at gøre matchmaking i en traditionel måde, som er ved at opbygge en database over tilgængelige singler,” sagde Chris. ”Hvad vi fandt var, at uanset hvor mange datoer, du går på, hvis du ikke er på linie med, hvad du ønsker, du kunne gå på en million datoer, der ikke ville arbejde ud.”

Forretningen navn kunne antyde, at Kendra og Chris er ’dating guruer.’ Men det er ikke tilfældet på alle. I stedet klienter rette deres egne rejser på selverkendelse og kærlighed. Chris og Kendra opfordre kunder til at lytte til deres indre visdom og indre vejledning, i det væsentlige at blive deres egne guruer.

Hun forklarer en forekomst af denne guru-fokuserede filosofi i praksis.

”Vi spurgte en ny klient til nogle billeder, og hun sendte nogle med hendes hår slags en rod og en underlig ansigtsudtryk. Vi spurgte hende: 'Hvad synes du om disse billeder?' Ved at stille flere spørgsmål som dette, kunne hun se, at hendes billeder afspejlede mere væsentlige forhold, der går dybere end billederne. Hvis vi bare havde fokuseret på de billeder, ville vi ikke have set det andet sted afsløret. Nu kan vi komme videre med hende.”

Selvrefleksion og Self-Love Come Før Værdifuldt Dating

Denne ånd af originalitet er, hvad der hjælper daters der bruger Evolve Dating guruer forblive en succes. En af de mest betydningsfulde facetter er, at Evolve er ikke kun for matchmaking. Kunder får mere end blot en liste over singler; de har mulighed for selv-forbedring.

”Hos os, du får en kombination af en coach, terapeutisk hjælp omkring dårlige mønstre og typer af mennesker, du tiltrækker, og matchmaking stykke, der kommer i en progression, når folk er klar,” sagde Chris.

Før klienter kan starte dating, de har brug for at forstå sig selv, og hvad de vil have ud af et forhold. De begynder med mentorordninger og coaching til at hjælpe dem med den dybe vækst kræves for at opbygge et fundament for, hvordan de præsenterer sig selv.

”Vi er ikke kun at hjælpe folk med at finde deres partner, men hjælpe dem med at finde kærligheden inden. Gennem det, forbedre alle deres relationer - startende med sig selv ”-Chris DeCicco, medstifter af Evolve Dating guruer.

Evolve Dating guruer er ikke en dating service, men snarere en måde for daters at genskabe forbindelsen med de kvaliteter, de sætter pris på om sig selv.

”Vi er ikke blot at hjælpe folk med at finde deres partner, men hjælpe dem med at finde kærligheden inden,” siger Chris. ”Gennem det, forbedre alle deres relationer - startende med sig selv.”

Mange mennesker bruger så meget tid på at finde en romantisk partner, at de glemmer, hvad de ønsker af livet.

”Når de kan huske, hvor meget de kan lide at bruge tid alene og de fritidsinteresser de ikke havde bremset nok til at gøre, de skaber denne passion i deres liv, der ikke er afhængig af et forhold,” siger Chris. ”Denne holdning kan oversættes til en anden person, der er i rummet. Vi hjælper vores kunder deler livet fra et sted af følelse fuld.”

Fremme Daters at genopdage deres begejstring for Love

Mange daters kan få afskrækket ved tediousness af dating, især i den digitale tidsalder. Før Chris og Kendra skabe kampe for deres kunder, de ønsker at hjælpe dem med at få spændingen tilbage.

”Vi lærer dem at gøre dating en måde, der føles godt for dem,” siger Chris. ”Hvis de ikke er glade for at gøre det, de sætter den ned. Tilbring 15 minutter om dagen på det i stedet for to timer.”

En af de måder, de kan hjælpe dem afskrækket af dating er gennem deres dating Detox Online Course. Kurset hjælper dem med at komme ud af den dating skure, de oplever ved at lære dem at føle kærlighed uden en partner først.

Dateringen Detox Online Course hjælper folk komme ud af en romantisk skure ved at kigge indad.

Chris og Kendra sagde, at mange af de negative følelser omkring dating kan tilskrives en mangel på selvbevidsthed.

”I løbet af denne nedetid, foreslår vi kunderne afspejler indad og flytte nogle af deres overbevisninger om, hvor hårdt dating synes at være,” siger Chris. ”De har brug for at undersøge deres rolle i at dukke op på datoer og hvad der er at tiltrække. Hvilken type beskeder sender de? Vi hjælper ændre folks tankegang om dating.”

Spejlvende Script om Hvad Matchmaking kan være

Kendra og Chris sætter pris på muligheden for at hjælpe andre med at finde romantiske forbindelser, fordi de er så tilfredse med deres egen partnerskab, og de nyder at hjælpe andre med at finde den samme lykke.

Evolve Dating guruer hjælper par indtaste mere tiltalende fagforeninger ved at ændre det perspektiv, der vordende daters har på sig selv.

”Vi kommer ikke fra et sted af," Du er brudt, lad os ordne dig,”sagde Chris. ”En masse mennesker tror, ​​de er desperate, men vi tror ikke på den historie. Vi starter med det samme afspejler alle de ting, vi ser, der er positive over dem, og vi arbejder med den fremtidige vision om, hvad de ønsker at manifestere i deres liv.”

En bedre kærlighedsliv ikke bare ske, fordi en kunde ønsker det at være, selv om. I stedet er de nødt til at sætte i værk - både for at komme i kontakt med sig selv og fokusere på kærlighed.

”Kunderne er nødt til at være villig til selv at reflektere og gøre nogle indre vækst arbejde omkring forholdet intimitet, kærlighed og tro,” sagde Chris. ”Vores forretning er mere end blot at sende dem på nogle datoer. Det er en unik tilgang.”