UK dating coach hjælper enlige kvinder med at komme sig fra giftige forhold og skabe sundere dating mønstre

9 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Baseret i England, AnГ © Auret har nået mennesker rundt om i verden med sin følelsesmæssigt afstemt og dybdegående dating coaching. Hun fokuserer på selvstændig forbedring til klar klienter til relationer, styrkelse af kvinders til at føle sig værd at elske og hjælpe dem med at opbygge tillid til dating scene. Hendes konstante støtte og vidende vejledning motiverer dybe ændringer i daters genoprettelse fra en opløsning eller skilsmisse. Gennem personlig coaching sessioner og universelle dating ressourcer, AnГ © aktier effektfuld kærlighed og liv lektioner forsingles vender alle former for dating forsøg.

Vores barndomsoplevelser form som vi bliver senere i livet. Det vi observerer danner byggestenene for vores forståelse af verden. Børn ser på deres forældre til at modellere, hvad der definerer kærlighed og parforhold, og de bærer disse lektioner fremad for bedre eller værre. Nogle gange, hvad de ser, er svært at kigge forbi og overvinde.

load...

AnГ © Auret, en dating coach i Storbritannien, empathizes med singler står hjertesorg og afvisning.

AnГ © Auret voksede op i en dysfunktionel familie. Hendes forældre kæmpede hele tiden, og deres kampe letemotional ar i alle involverede. Unge AnГ © 's første lektion i kærlighed var den wrenching smerter forårsaget af kærlig person, der ikke vendte tilbage hendes kærlighed. Selvom hendes forældre aldrig blev skilt, deres giftige forhold fortsatte med at sende krusninger på lidelse i hele AnГ © liv.

Motiveret til hjælper andre stigning over traumer, AnГ © besluttet at gå i gang med en karriere som socialrådgiver i slutningen af ​​90'erne. Hun begyndte at arbejde med voldsramte kvinder og børn i London. ”Jeg har en svaghed for kvinder, der befinder sig i vanskelige relationer og situationer,” sagde hun. I 14 år arbejdede hun med ofre for fysisk vold og sexhandel.

load...

Healing andre, dog ikke hjælpe hende helbrede sig selv. Da hendes første ægteskab brød op i 2006, AnГ © indså, hvor meget hendes barndomsoplevelser dikteret hendes forhold mønstre. Det var den samme skadelige historie på repeat, og det var ikke det, hun ønskede for hendes liv. Hun nægtede at gøre forældrenes fejltagelser. Efter gør nogle selvransagelse, AnГ © gjort en bevidst indsats for at ændre sine handlinger og holdninger.

AnГ © overvandt hendes første giftigt ægteskab og fundet nogen fortjener hendes kærlighed.

Når hun følte værd at elske og klar til et forhold, mødte hun manden i hendes drømme. Det var starten på en ny og bedre kapitel i hendes liv.

Asa lykkeligt gift kvinde, AnГ © 's fokus flyttet mod at hjælpe singler på randen af ​​dating katastrofe. ”Jeg ønskede at arbejde med kvinder, før de kommer ind i alvorlige problemer i deres relationer,” sagde hun til os. ”Det er, når jeg elsker at blive involveret, fordi jeg har været på begge sider, og jeg ved, hvordan det er at vende det rundt.”

load...

AnГ © etablerede sin dating coaching virksomhed for at dele hendes historie, hendes succes, og hendes kærlighed værdier med enlige kvinder omkring globe.Today, giver hun intensiv dating coaching og online ressourcer til alle, der ønsker at korrigere deres dating mønstre og udvikle en sund vision for deres liv.

Privat Coaching går ud over Dating Tips til Fast Self-Forbedring

Du kan investere i dig selv og din rejse til kærlighed ved at tage AnГ © på som en dating coach. Hendes kunder spænder i alder fra 34 til 53. Nogle er skilt; nogle har aldrig gift. Men alle er afhængige af hendes tankevækkende vejledning til at lede dem gennem forholdet uslebne patches. Over tid har dating coach etableret et internationalt ry og arbejdet med kvinder i Storbritannien, Australien, Sydafrika, og USA.

”Ansigt til ansigt arbejde er stor, men der er naturligvis ikke altid muligt. Jeg kan stadig opnå ekstraordinære resultater, når vi arbejder via Skype eller telefon,”sagde hun. ”Mine klienter har travlt, karriere-orienterede mennesker, så mine tjenester er fuldstændig skræddersyet til deres forhold, personligheder og præferencer.”

Med hensyn til kærlighed, dating, og relationer, coaching rejsen er en intim proces, og AnГ © udvikler et tæt samarbejde med sine kunder. De har en sikker plads til at dele deres dybeste sårbarheder, drømme og ønsker, står deres største frygt og prioritere og investere i deres egen helbredelse.

”Jeg kan ikke hver garantere resultater, fordi det er i sidste ende den enkelte kundes individuelle ansvar og afhænger af deres engagement og fokus, men jeg kan garantere, at hvis du gør det arbejde, du ikke kommer til at være den samme person, som du gik ind det,”sagde hun om sin coaching-program.

Uanset om du er post-skilsmisse eller aldrig gift, kan AnГ © hjælpe dig med at identificere dine fejl og træffe bedre dating valg fremadrettet.

I en-til-en strategimøder, AnГ © får til hjertet af hendes klients dating spørgsmål og giver tankevækkende analyse af, hvordan at være sårbare, opbygge selvværd, og fremme sunde, kærlige relationer. Hun giver specifik feedback og konstant støtte til kvinder i krise. Hendes præmie coaching pakker tilbyder en vifte af nyttige tjenester, herunder en post-date debriefing, SOS-opkald, projektarkelementer opgaver, og anbefalede at læse.

For singler, der søger at komme væk, AnГ © tilbyder også mulighed for at gå på en VIP-dato coaching erfaring i Bath, en berømt kurby i Storbritannien. Hun behandler sine kunder til en spa dag og viser dem de smukkeste steder i hendes hjemby. De kvinder, der går på denne VIP tour nyder mulighed for at forkæle sig selv og finde foryngelse. Mens vejlede dem gennem Bath, AnГ © guider også dem gennem personlige problemer og tilbyder holistiske liv og kærlighed lektioner.

AnГ © coacheswomen om, hvordan man behandler fortiden og skabe en plan for fremtiden.

Fremtidige planer omfatter private, luksus retreats både i Storbritannien og i udlandet, og der er en venteliste på kvinder klar til at slutte sig til disse eksklusive og intensive kærlighed-fokuserede getaways.

AnГ © 's tilgang til coaching handler om at gå dybt ind i årsagerne bag forholdet mønstre og udforske varige, transformative løsninger. ”Der er så meget mere til historien end overfladiske dating tips og strategier,” sagde hun. ”Jeg er meget meget om det indre arbejde for adressering ikke bare barndom traumer, men også den måde, vores vedhæftede stilarter og forholdet vaner og mønstre indvirkning på vores voksne relationer -. Især vores mest intime forhold”

”Det ved jeg med sikkerhed - medmindre vi komme til roden af, hvordan og hvorfor vi kan blokere kærlighed fra vores liv, vil vi ikke ændre vores oplevelse af kærlighed,” fortsatte hun. ”Det er meget spændende, fordi vi kan ændre vores virkelighed og vores erfaringer - vi absolut ikke behøver at holde fast i gamle historier og middelmådige relationer. Det er en meget kraftfuld tilgang til at have på din rejse for at finde kærlighed eller finde kærligheden igen.”

Klar til kærlighed Podcast & Andre frigøre ressourcer til Daters

AnГ © hjælper yderligere singler bliver forholdet klar i Klar til kærlighed podcast. Dateringen træner entusiastisk deler hendes egne indsigter og engagerer sig i contemplativeconversations med førende eksperter i parforhold og dating.

”Det, jeg ser ofte er folk komme ind i et nyt forhold, og det bliver super seriøs virkelig hastigt det er næsten som en mini-ægteskab,” sagde hun i en podcast om deling et liv med nogen. ”Bare holde øje med det store billede og virkelig gøre status og være meget ærlig overfor dig selv.”

Den podcast er ikke den eneste gratis dating ressource, som den dating coach.AnГ © ofte tilføjer artikler og videoer til hendes blog at dele sin thoughtfuladvice til et bredere publikum. Dateringen ekspert dækker emner som tillid, bevidst dating, breakups, tankegang, feminin energi, og elsker sprog. I hver artikel, giver hun et holistisk perspektiv på hvilke værdier og handlinger fører til kærlighed.

”At have din egen fantastiske, interessant liv,” AnГ © skrev i en artikel om at skabe et liv vision, ”er utroligt attraktive og vil give genlyd med den rette person for dig.”

I øjeblikket er AnГ © skrive en bog om hendes baggrundshistorie og hvordan hun anvender sin livserfaring til hercoaching programmer. Hendes mål er at gøre hendes råd tilgængelig for læserne rundt om i verden. ”Bogen bør være en måde at tage dig selv gennem min proces,” forklarede hun, ”bare i bogform.”

Gennem et væld af ressourcer, AnГ © bringer håb, viden, og selvbevidsthed til singler står følelsesmæssige kampe. Hendes vigtigste budskab er, at det aldrig er for sent at ændre negative dating mønstre og finde lykken i dit liv. ”Jeg ved, hvordan det er at være på den anden side og føler mig så alene og forvirret. Jeg glemmer aldrig, hvor svært et tidspunkt var det for mig,”sagde hun. ”Men nu har jeg en helt anden oplevelse at være lykkeligt gift.”

AnГ © Giver hendes klienter den Courage & Viden at finde lykken

Igennem årene har AnГ © sikkert gjort indtryk på singler. Mange positive vidnesbyrd taler til succes for dating coach empatisk coaching stil. ”AnГ © er transformerende,” skrev AS, en coaching klient. ”I hendes stille, rolig og medfølende måde, styrer hun en bevidst kursus til mere tilfredsstillende relationer.”

En tidligere klient med initialerne NB kom til AnГ © om hjælp, fordi hun var tydelige ulykkelig som en seriel dater. Hendes perlerække af one-night-stander såre hende selvtillid og gjorde hende desperat for ægte intimitet. Hun følte at have en langsigtet forhold var afgørende for hendes lykke og alligevel umuligt at opnå.

”AnГ © er en af de bedste, mest kærlige, og mest effektive trænere, jeg nogensinde har arbejdet med.” - IH

Virkningsfulde dating coaching sessioner hjalp hende indse, at hendes spørgsmål stammede fra hendes forhold til sine forældre, og beskæftiger sig med, var det første skridt til at få det bedre. Hun måtte elske sig selv, før hun kunne blive elsket af en anden. NB voksede som person og styrket hendes selvfølelse, så hun ikke længere lade mænd drage fordel af hende.

For at bruge hendes ord, ”Arbejde med AnГ © forsynet mig med en sikker beholder, hvor at tage disse ubehagelige overbevisninger og opdage, hvad der var bag dem.”

”AnГ © er en enestående lytter og bringer en rolig, blid tillid til hver session.” - VS

”Jeg har lært så meget, mens de arbejder med AnГ ©,” skrev en Londoner navngivet SP ”Hun har åbnet min verden op til masser af værktøjer og teknikker, der kan bruges til at få klarhed og arbejde hen imod sine drømme.”

AnГ © nyder at arbejde tæt sammen med kvinder og se dem vokse ind selvsikre, målrettet, og komplette individer. ”Jeg har det bedste job i verden,” sagde hun til os. ”Nogle af mine klienter har holdt kontakten til aldre, og det er fantastisk at være en lille del af deres rejse.”

Grave dybt for at plante frøene til en varig kærlighed

AnГ © ved at det er ikke altid let at komme sig efter traumer og se sine egne fejl, så det er derfor hun er derude støtte singler og hjælpe kvinder med at finde deres vej. Når hendes klienter investere i sig selv og tage hendes lektioner til hjerte, bliver de bedre rustet til at skabe en vision for deres liv og tiltrække den rette partner. Ved at køre mod roden af ​​forholdet spørgsmål, AnГ © gør en varig forskel i kærlighed livet for kvinder i hele verden.

De dating coach teacheseffective dating strategier og tankegange UK i en-til-én coaching sessioner, lange podcasts og ligetil blog posts.AnГ © anvender sine egne erfaringer går gennem følelsesmæssig dysfunktion at styrke kvinder at helbrede fra fortiden og udvikle opfyldelsen relationships.She fortæller singler at aldrig opgive håbet i deres søgen efter kærlighed.

”Kærlighed er muligt på ethvert tidspunkt,” sagde hun. ”Det er, hvad jeg ønsker for alle mine klienter - at vide, hvem de er, og hvad de står for, og at blive elsket og forgudet for det.”