Unbound er en teknisk-erfaren udgiver, der bruger crowdfunding til at hjælpe dynamiske dating- og forholdsforfattere med at omdanne deres ideer til bøger

28 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ubundet har udnyttet kraften af internettet til at forstyrre den traditionelle forlagsbranchen og ændre den måde en idé bliver til en bog. Dette banebrydende udgiver giver læserne til at vælge, hvilke titler gøre det til offentliggørelse. Ambitiøse forfattere crowdfund deres bog ideer og bruge deres eksisterende kundenetværk at køre interesse i et projekt. Dating, forhold, og livsstil eksperter med en potentiel selvhjælp, romantik, eller rådgivning bog om hjernen kan pitche projektet Unbound og se om det gnister interesse.

Opbygning myndighed i dating og forholdet industri handler om at sprede dit budskab på så mange måder som muligt. Du kan dele råd om sociale medier, ved i-personers begivenheder, eller gennem medierne optrædener. Du kan oprette videoer eller e-mail-blaster til dine abonnenter. Og vigtigst af alt, kan du tilføje vægt til din indsigt ved at binde dem sammen i en udgivet bog.

load...

Udgive en bog giver dig mulighed for at fremvise din ekspertise og opbygge et publikum på et internationalt stage.However, hvilket gør, at overgangen fra dating og forholdet professionel til bestseller forfatter er ikke altid let. Dating og forholdet eksperter er sjældent at offentliggøre eksperter, trods alt, og de har ofte brug for en hjælpende hånd til at få deres bøger på hylderne.

En tech-kyndige udgiver kendt som Ubundet giver kendte fagfolk mulighed for at crowdfund deres bog ideer og udnytte deres loyale followings ind bogsalg. Denne geniale platform fungerer off crowdfunding forretningsmodel. Det betyder, at hvis du kan hæve penge nok til din upubliceret bog, vil Ubundet udgive det og levere en kopi til alle, der lovede penge.

load...

Ubundet har været banebrydende en innovativ udgivelse proces, hvor læserne crowdfund bogprojekter.

Læsere dirigere efterspørgslen efter bøger om Ubundet, så dit publikum kan fortælle dig, hvad de vil - og så kan du skrive det. Denne unikke proces giver skabere mulighed for at flyde deres ideer med et online publikum og se, om hvad der vinder trækkraft og tjener dollars.Maybe din 10-trins proces vil intriger læsere. Måske er din unikke perspektiv vil finde en akkord. Du ved aldrig, indtil du prøve.

Du kan samle støtte bag dit brand og skabe en buzz omkring en bog af sammenføjning Ubundet som en skaber og pitching din bog idé til de faglige redaktører.

Siden 2010 har Ubundet støttet crowdfunded projekter (aka bøger) på tværs af alle genrer, og holdet er altid på udkig efter den næste store ting. Dating eksperter, matchmakere og andre bemærkelsesværdige individer kan bruge denne platform til at frigøre deres kreativitet og vende et manuskript til en papirkopi.

load...

”Vi er begejstrede for at gøre tingene anderledes,” siger Phil Connor, Idriftsættelse Editor til Ubundet. ”The forlagsbranchen er over 500 år gammel, og det har virkelig ikke ændret sig meget. Vi ønsker at gøre noget for at omfavne teknologi og få folk begejstret bøger.”

Ændring af hvad det betyder at være en moderne Publisher

Ubundet har udgivet over 285 titler og opbygget et netværk af mere end 198.000 læsere og forfattere i 195 lande.Dette hurtigt voksende online community har opfyldt en drøm startet af tre forfattere i 2010. Disse fremsynede mænd så boghandlere lukker sin butik og traditionel udgivelse bliver stadig vanskeligere for nye forfattere at knække - og de troede, de kunne gøre bedre.

John Mitchinson, Justin Pollard, og Dan Kieran lancerede Ubundet at sætte offentliggøre magten i læsernes hænder. De forestillede sig en proces, der ville arbejde ligesom den gammeldags protektion systemet , hvor velhavende velgørere finansierede store kunstværker. Hey, hvis det virkede for Shakespeare, hvem er vi til at argumentere? Ved at kombinere crowdfunding med udgivelse, blev Ubundet født.

Ubundet udgiver fiktion og faglitterære værker, tackle vigtige emner med nuance og originalitet.

I dag Ubundet bibliotek indeholder originale værker skrevet af YouTube, filmskabere, forfattere, digtere, og en række eksperter rundt om i verden. Phil fortalte os de professionelle redaktører på Ubundet vide, hvordan man ”finde bogen i nogen” og sikre en høj kvalitet, tankevækkende projekt når sit publikum. Forfatteren har at gøre hans eller hendes side, også, selvfølgelig, for at sikre, bogen kommer på hylderne.

”Vores ideelle forfatter er en person, der er tech-kyndige, dynamisk, energisk, engageret, og bange for at være derude med store ideer,” siger Phil. ”De bedste projekter har en stærk problem på deres kerne og er relevante for et moderne publikum.”

At have en rettidig emne eller gribende perspektiv kan bringe folk til din sag og skabe interesse i, hvad du har at sige. De mest succesfulde crowdfunding kampagner på Ubundet involverer typisk en inspirerende, kontroversiel, eller mindeværdig idé.

For eksempel, ” The Good Immigrant ” er en samling af essays skrevet af 15 indvandrere, der bor i Storbritannien. Bogen i sidste ende nåede 204% af sin fundraising mål og modtog løfter fra 1.383 bagmænd, herunder JK Rowling. Nu kan alle med hardback eller digital kopi af bogen og få et personligt kig på, hvordan Storbritanniens indvandringspolitik har påvirket enkeltpersoner og familier.

”Brug af crowdfunding var integreret til succes for 'The Good Immigrant',” skrev forfatteren Nikesh Shukla i et vidnesbyrd. ”Vi var i stand til at vise, at folk ønsker at læse bøger af britiske forfattere af farve, til trods for hvad industrien har fortalt os i mange år.”

Læsere kan løfte Støtte til kreative typer

Mange dating eksperter står over for en gåde, når de har vokset så store, som de kan lokalt og ønsker at udvide for at nå et større publikum. De er på udkig efter det næste skridt på en national eller international scene, men de ønsker ikke at forlade deres lokale forbindelser bag.

Ved crowdfunding et bogprojekt om Ubundet, kan dating fagfolk beholde deres nuværende publikum engageret mens tiltrække nye kunder på tværs af internettet.

Ubundet forener samfund af læsere rundt snart-til-være-udgivet bøger.

Når Ubundet godkender et projekt, holdet sætter en fundraising mål, vurderer udgivelse omkostningerne ved et bestemt projekt, og derefter er det op til platformens læsere til at komme sammen og hæve penge inden for de næste tre måneder.

Personer, der pantsætte penge til en Ubundet projekt vil modtage en kopi af bogen, når den er trykt, og de kan også få spændende frynsegoder såsom at have deres navne trykt på bagsiden af en bog eller have frokost med forfatteren.

Hvis projektet ikke lever op til sin fundraising mål, Ubundne restitutioner det løfte penge. Ifølge Ubundne interne statistik, over to tredjedele af projekterne opfylde deres fundraising mål.

”En af glæderne ved crowdfunding udgivelse er, at folk har mulighed for at gå bag kulisserne og få at vide forfatteren på et mere personligt plan,” sagde Phil. ”Nu læsere har agentur på, hvad der bliver offentliggjort.”

Ubundet tilbud værdi til skaberen som en græsrods forlægger, og dens potentiale til at bygge fællesskaber omkring bøger kan appellere til fagfolk søger at udvide deres rækkevidde. Platformen kan stimulere interessen for et arbejde og give entusiastiske tilhængere en chance for at bidrage til projektet. I sidste ende, behøver forfatterne ikke brug for tusindvis af tilhængere til at generere penge nok til at skabe en bog - en håndfuld hardcore fans vil gøre.

Den Ubundet publikation processen fungerer bedst for fagfolk, der har kunder, lyttere, læsere eller andre netværk, de kan aktivere en crowdfunding projekt. Forfattere har brug for tilhængere til at give penge til at hjælpe en bog idé krydse målstregen og få offentliggjort. Det fælles indsats gør ofte individuelle læsere føler som om de har en personlig interesse i fremtiden for en bog. Efter alt, vil deres navn være på den.

”Vi omsætte ideer til bøger og bringe folk sammen,” siger Phil. ”Formålet med vores virksomhed er at galvanisere folk omkring noget, de synes er vigtigt.”

Den Nimble Team Identificerer Talentfulde & Relevante Writers

I løbet af de sidste otte år, den Unbound hold har levet op til sit mandat ”befriende ideer.” Virksomheden er på en mission for at gøre udgivelse mindre skræmmende for nybegyndere med store ideer og stærke faglige eller personlige netværk.

Mange ansatte på Unbound er erfarne forfattere eller redaktører i deres egen ret, så det er en personlig sag for dem. De, der har arbejdet i forlagsbranchen har set sine fejl på første hånd, og deres frustration med systemet bragte dem til Unbound.Collectively, den Unbound hold har over 300 års udgivelse ekspertise til at bakke sin proces.

Phil Connor, af Ubundet, har et talent for at parre den rigtige bog med den rigtige målgruppe.

Phil er en tidligere boghandler, der sluttede Unboundaround fem år siden, da den start firma havde kun 10 medarbejdere - nu er det over 50 år Han kom om bord, fordi han følte traditionelle forlag fremmet en modsætning mellem læsere og forfattere, og han håbede Ubundet kunne bruge teknologien at bygge bro over denne kløft.

”Der var en masse af pessimisme i forlagsbranchen da,” Phil bemærkede, ”men jeg troede denne frygt var malplaceret. Teknologi tilbudt forlagsbranchen en kæmpe mulighed.”

Ubundet fremmer et alsidigt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har en chance for at forfølge deres passion projekter og gøre en forskel ved at opdage og rekruttere dygtige forfattere. Fuld af nysgerrighed og frodighed, medarbejderne gå den ekstra mil for at redigere, støtte og udgive store værker af fiktion og faglitteratur.

”Folk er min favorit del af arbejdet på Ubundet,” siger Phil. ”Det er en kollegial atmosfære. Alle har en masse interesser i og uden arbejde, og det er sjovt at se, hvad vi kommer op med hinanden.”

Ubundne galvanizes samfund rundt omkring Salient Works

Når det handler om at opbygge autoritet, dating fagfolk har en masse værktøjer i deres værktøj bælte, og udfordringen bliver at afgøre, hvilken metode er den rigtige for deres langsigtede karriere goals.Publishing en selvhjælpsbog kan gå en lang vej mod at skabe en varig arv, der vil leve på fysiske og virtuelle hylder lange efter en tweet eller rådgivning artiklen er falmet fra internettet.

Ubundet kan hjælpe potentielle forfattere springe de traditionelle forlag forhindringer og skabe bedst sælgende bøger, der opfylder efterspørgsel. Hvis du har noget vigtigt at sige til daters, oprette et projekt på sitet, gøre din sag, og se, om folk køber det. Ubundet s lav risiko og høj-belønning system favoriserer både forfattere og læsere, der giver dem mulighed for at opbygge et fællesskab omkring de emner, de elsker.

”Vi er alle om befriende ideer. Det er vores motto,”siger Phil. ”Vi hjælper mennesker bruger deres netværk til at slå deres ideer til bøger.”