Unveil lader singler vælge datoer efter personlighed og stemme snarere end bare udseende

30 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Online daters forstå, at deres første indtryk - og ofte deres beslutning om at forbinde med en person - har næsten alt at gøre med den pågældende persons profilbillede. Hvis de ikke er attraktive, kan det ikke ligegyldigt, hvor meget du har til fælles; er der en god chance for du vil overse dem. Men den innovative afsløre stemme dating app forvandler denne præmis rundt og understreger kompatibilitet, ikke bare ser. Brugere kan kun ”afsløre” billeder ved at handle flere talebeskeder med andre interesserede brugere. Ved at opmuntre samtale, afsløre mærker dating mindre overfladisk og afdækker dybere forbindelser.

Når jeg besøger dating sites, jeg ofte beslutte, om jeg ønsker at forbinde med en person baseret på hans billede. De fleste steder gør det alt for let at dømme folk baseret på deres foto, som det er den mest fremtrædende stykke information præsenteres for brugerne.

Din bio måske sige, at du har vundet Nobels fredspris og nyde at købe kvinder dyre flasker af både parfume og champagne, men hvis du ikke er smuk, jeg sandsynligvis ikke klikke.

load...

Måske skulle jeg være på udkig efter en fyr, der vil gøre mig til at grine, tænke og vokse som person, og jeg ønsker, at så meget mere, end jeg vil have en flot fyr, med hvem jeg har intet til fælles. Alligevel fleste dating apps gør det nemt for mig at bedømme en kamp baseret på mit første indtryk af hans udseende.

Afslør tilskynder brugerne til at tale, før at se hinandens profilbilleder.

Selvfølgelig, det betyder jeg er forkert hele tiden. Jeg forbinder med fyre og kun acceptere datoer for at finde ud af at de er ude af stand til at føre en samtale, er utroligt kedeligt, eller, værst af alt, ser ikke noget lignende deres billede. Mine lavvandede, billede-centreret beslutninger ofte mislykkes.

load...

Men en dating platform søger at spejlvende scriptet på dem snap, overfladiske domme. Afslør er en unik app, der tvinger singler til udveksling talebeskeder, før de kan se, hvad den anden person ser ud. Afslør er blevet en af ​​de hotteste dating apps i USA, Canada og Storbritannien, fordi dens design sætter personlighed og samtale færdigheder før udseende.

”Vi ønskede at designe noget med lidt mere ærlighed indbygget,” siger Geri McFadden, Co-CEO for afsløre. ”De talebeskeder gøre dig unik, og billedet er sløret, så fokus er mere på personligheden. Ved at være anonym, kan du være dig selv. Du kan virkelig gå efter det.”

Dating Industri Erfaringerne førte til oprettelsen af ​​en unik App

Geri har arbejdet i dating branchen i mere end otte år og startede med at koordinere hastighed dating og middag dating arrangementer. Da hun mødte sin forretningspartner, blev online dating verden begyndt at vinde popularitet. De to begyndte brainstorming, hvordan du opretter en ny måde at dating, og en idé opstod fra, hvad de havde hørt fra face-to-face dating sessioner.

load...

”Gennem de begivenheder, en masse af den feedback, var:" Jeg troede ikke, at han var min type, men, når jeg begyndte at snakke med ham, fandt jeg ud af, vi havde så meget til fælles,”sagde hun. ”Så folk som at tale med folk. Det var ideen. Vi ønskede at få folk til at tale.”

”Det er ikke altid om ægte kærlighed. Det handler om at være mere social. Det er, hvordan det har udviklet sig til dating app, vi har nu, afsløre.”-Geri McFadden, Co-CEO for afsløre

Geri personlige inspiration var hendes søster, der kæmpede i årevis for at finde gode fyre fortjener dating for år. Hun opdagede, at hendes søster - og andre - nød at komme ud og tale med folk.

”Jeg elsker at møde og hjælpe folk,” sagde hun. ”Nogle gange, de ønsker at komme ud og møde folk; det er ikke altid om ægte kærlighed. Det handler om at være mere social. Det er, hvordan det har udviklet sig til dating app, vi har nu, afsløre.”

Tusindvis af singler fra Nordamerika og Storbritannien

De fleste afsløre brugere kommer fra Amerika, Canada, Storbritannien, og en håndfuld andre lande. Der er lidt flere mænd end kvinder, der har tilmeldt sig, og de alle varierer i alder fra omkring 25 til 45.

Afslør s Instagram side taler til appens udbredt popularitet. På det, det afsløre team tilbyder sine næsten 12.000 tilhængere hurtige tips og råd til at starte en samtale. Målet er at få folk til at tale igen - ansigt til ansigt.

”Samtale er en døende kunst, er det ikke? Tekstbeskeder overtager, og en emoji reaktion kan være tilstrækkeligt. Vi prøver bare at bringe tilbage kunsten at samtale, for at hjælpe folk taler og få at vide nogen,”sagde Geri.

Afslør adskiller sig fra andre dating apps og hjemmesider ved at matche brugere med hinanden baseret på personlighed frem for udseende.

”Vi forsket alle de andre dating apps. Mange kan tjene et formål, og det er fantastisk, at der er så meget valg derude for folk,”sagde hun. ”Men vi ønskede at sætte en anden, mere autentisk spin på det.”

En enkle design gør at oprette en profil & Connecting Easy

Afslør er fri - til rådighed på både Android og iOS - og er designet intuitivt. Oprettelse af en profil, skrive lidt om dig selv, og uploade et billede på den nemme måde.

Forskellen er, dit billede er sløret ud.

Når du forbinder med en person baseret på, hvad hver enkelt af jer skrev, billedet langsomt afslører sig selv, og den eneste måde at se en andens billede er ved at udveksle flere talebeskeder.

Afslør er gratis at hente og bruge, uden in-app køb eller VIP medlemskaber.

”Så kan du se deres profilbillede. Du tilføjer, at lidt af mystik og spænding så godt. Alle jeg har talt med, der har brugt den app elsker denne funktion,”siger Geri. ”Det handler om ikke at dømme nogen baseret på deres udseende, ikke at være overfladisk,” sagde hun.

Selvfølgelig kan du også vælge at beholde dit foto sløret hvis du ikke nyder samtalen med den anden person. Det giver et ekstra niveau af sikkerhed for brugerne.

Der er ingen i-app køb eller VIP medlemskaber på afsløre, og du er ikke forpligtet til at lytte til eventuelle meddelelser. Hver bruger har kontrol, han eller hun har brug for at finde kærligheden.

Afslør planlægger en global ekspansion

Geri og hendes team har arbejdet for at gøre afsløre funktion så glat som muligt, og nu er de i håb om at udvide dens funktionalitet til at tjene flere brugere over hele verden.

Hun sagde, at hun elsker at tilskynde socialisering og hjælpe folk føler sig godt med sig selv. Selv få folk taler er værd, fordi det tager presset fra folk og flytter deres hensigt fra at finde ”den ene.” Ofte singler tabe sig i denne søgning.

”Vi er i en verden af ​​wannabe-Kardashians i øjeblikket, og vi tager det tilbage til den virkelige,” siger Geri. ”Så mange mennesker ikke engang klar over, at de er aflæse baseret på, hvad de ser. Når vi er i en samtale, kan vi gøre en dom om, hvor de gik i skole eller deres jobtitel, men de stumper af information ikke gøre dem noget bedre for en person end den næste.”

Geri ønsker afsløre at spille en rolle i omprogrammering hvordan mennesker størrelse op potentielle datoer ved at hjælpe dem med at fokusere mere på personlighed end på fysiske udseende.

”Vi vil have folk til at komme til at kende folk for hvem de er, før de foretager overfladiske antagelser om dem,” sagde hun.