Valgmuligheder for homoseksuel og lesbisk matchmaking-service tilbyder tilpassede kampe til datere, der søger langsigtede partnere

7 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Som en af de ældste dating-tjenester for homoseksuelle og lesbisk singler, Indstillinger fortsætter med at tilbyde en forfriskende alternativ. Selskabet leverer matchmaking pakker og indfører kunder til daters håndplukket af fagfolk. Disse daters forstår også, at opbygge en langsigtet relationshipwith en ideel matchis tilbøjelige til at tage mere tid end blot chatter med nogen på nettet. , Indstillinger har således en mere engageret dating pulje end den gennemsnitlige virksomhed. Dens medlemmer er fokuseret på at finde liv partnere eller ægtefæller, ikke blot kortsigtet sjov.

Da muligheder blev grundlagt i 1994, det var en af ​​de første dating-tjenester for bøsser og lesbisk singler. I dag, den besidder en endnu mere prestigefyldt stedet i det homoseksuelle og lesbisk samfund.

”Vi er nationens ældste bøsse og lesbisk matchmaking service,” siger Rene Robinson, direktør for Member Services hos Indstillinger. ”For år tilbage, var der nogle tjenester for homofile og lesbiske. Det var revolutionerende for sin tid.”

load...

I de næsten 25 år siden, har muligheder set markedet bliver overskridelse med dating-tjenester, apps og websites. Valgmuligheder har ændret sig med tiden, selv om, at flytte sine i-personers matchmaking tjenester online.

Men selskabet er forblevet yderst relevant, fordi den bibeholder sin forpligtelse til at matche klienter ved hjælp af reelle, veluddannede individer. Denne menneskelige kontakt giver muligheder en kant over de one-size-fits-all algoritmer, der anvendes af de fleste dating sites.

Indstillinger giver en bred vifte af tjenester for forpligtelsesbevillinger-minded homoseksuelle singler.

load...

”Vi bruger ikke computer algoritmer. I stedet har vi en fuldtidsansat personale af matchmakere, der sætter de kampe sammen i hånden,”siger René. ”Alle er screenet og undersøgt. Vi kontakter dem for at sikre de kvalificere sig til medlemskab, at de er single, følelsesmæssigt tilgængelig, lønnet beskæftigelse, og søger en langsigtet monogamt forhold.”

Ved hjælp af en sådan en besværlig screening proces giver muligheder for hurtigt at frasortere daters der måske ikke er alvorligt med at finde en seriøs kamp.

”Dette er ikke et sted for folk bare at komme og dato, og vi kan bestemme, at tidligt. Det er for folk på udkig efter liv partnere,”siger René.

Processen stopper ikke engang daters bliver introduceret til deres kampe. Indstillinger fortsætter med at tilskynde daters til at tage deres kampe alvorligt og være på deres bedste adfærd på datoer.

”Efter at vi matcher et medlem, de ikke modtager en anden kamp, ​​indtil de indsende skriftlig feedback,” siger René. ”De får en feedback formular og har til kritik datoen. Vi giver dem kategorier som intelligens, tiltrækningskraft, og sans for humor, blandt andre, så vi kan give alle med konstruktiv kritik.”

load...

Opmuntrende Realistiske Dating Forventninger

Fordi muligheder har sådan en grundig screening proces, nogle daters synes, de bør være betyder kampene, de vil acceptere.

”Folk tror, ​​de er på Amazon, shopping for en kammerat; de har denne umættelige shopping mentalitet,”siger René. ”De ønsker ofte noget, der er urealistisk. Hvis nogen har urealistiske dating forventninger, en fantasi kamp, ​​vi normalt styre dem tilbage til online dating.”

Alligevel fleste daters fortsætte med at bringe bestemte præferencer til bordet.

”En masse mennesker mislykkes i dating, fordi de vælger folk baseret udelukkende på, hvordan de ser ud,” siger René. ”Vi viser ikke klienter fotos. Folk er afhængige af os for at matche dem på fysiske egenskaber og kompatibilitet faktorer, der gør dem en god par.”

Selvom daters' impulser kan være at søge de perfekte partnere, de kan finde, Indstillinger opfordrer dem til at udvide deres opfattelse af, hvem det er. Matchmakere tilskynde daters at overveje partnere, der måske ikke opfylder alle deres kriterier.

Indstillinger blev grundlagt i 1994 og var en af ​​de oprindelige homoseksuelle dating-tjenester.

”En stor del af vores job er at gøre folk tænke ud af boksen,” siger René. ”Grunden til at de er sammen med os, er at finde en partner. Ægte kærlighed er højden mindre, tidløs, og race-mindre.”

Det råd holder så meget vægt med daters grund af de muligheder matchmakere selv. Holdet af uddannede fagfolk arbejder hårdt på at skabe datoer mellem potentielt egnede partnere.

”Vore matchmakere har baggrund i psykologi,” siger René. ”Og de skal have mindst fem års forhold under deres bælter eller være i en aktuel sammenhæng.”

I sidste ende, det råd at udvide deres præference er ikke at afskrække daters, men snarere for at hjælpe dem med at se indlæg passer de kan med udsigt.

”Hvis du finder den person, der flytter dit hjerte, hvad vil du gøre, afvise dem?” Sagde René.

Kærlighed er værd at vente - understreger kvalitet frem for kvantitet

Indstillinger er også meget populære, med mere end 100.000 brugere fra hele USA. Dens kundekreds er ligeligt fordelt mellem kvinder og mænd med aldre lige fra slutningen af ​​20'erne til slutningen af ​​60'erne.

Mens Indstillinger nogen garanti kampe, betyder det ikke garantere en tidslinje, inden for hvilken disse kampe kan identificeres. Den pickier den dater, jo længere vil det tage matchmakere at finde egnede kampe, og nogle daters er ikke vant til at vente med at finde kærligheden.

”Med online dating, folk ofte bliver vant til øjeblikkelig tilfredsstillelse,” siger René. ”Når vi fortæller folk det vil tage 60 til 90 dage at få en kamp, ​​kan det slå nogle mennesker, men det handler om kvalitet frem for kvantitet.”

Hvis nogen indskriver og det tager muligheder et år at finde deres liv partner, de er begejstrede, siger René. Valgmuligheder matchmakere vil ikke matche klienter uden en chance for parret kan gøre en fremtid sammen, og tjenesten tager kun på daters, der forstår, at det kan tage tid at finde deres drøm partner.

”Vi leverer konstant coaching til vores medlemmer. Online dating har tilskyndet folk til at danne dårlige vaner - ligesom sms'er i stedet for at ringe. En af vores politikker er, at for den første kontakt, skal du afhente telefonen.”-Rene Robinson, direktør for Member Services hos Indstillinger

”Så længe vi kan tage lidt længere tid, vil vi tage dig med på,” siger René. ”Det kan være den første kamp ud af porten, eller det kan tage flere år. Det er en investering, og den anden person har gjort en investering, også. Vi har ikke male et billede, som det vil være at regne perfekte kampe.”

Indstillinger hjælper også daters projicere deres bedste selv ved at levere data-drevet coaching.

”Vi leverer konstant coaching til vores medlemmer. Online dating har tilskyndet folk til at danne dårlige vaner - ligesom sms'er i stedet for at kalde,”siger René. ”En af vores politikker er, at for den første kontakt, skal du afhente telefonen og give denne person et opkald. Du kan komme til at kende nogen bedre ved at høre deres stemme og lytte til andre nuancer.”

Når en kamp er lavet, parret mødes i person i stedet for at chatte online.

”Vi opfordrer folk til at mødes, fordi intet kommer til at ske, hvis du ikke opfylder,” siger René. ”Når folk forelske online uden at have mødt ansigt til ansigt, det ufatteligt mit sind. De kan falde i kærlighed med profilen personen har skabt, ikke den virkelige person.”

Indstillinger bestræber sig på at finde Kompatible Partners for værdig kunder

Indstillinger er for kunder, der er alvorligt med at finde kærligheden, og kræsne homoseksuelle daters søger matchmaking tjeneste, fordi de ønsker at finde en partner, der kræver engagement lige så alvorligt.

”Folk er meningen at behandle hinanden høfligt, og vi er den gammeldags matchmaker. Vi forsøger at sætte respekt og værdighed tilbage i dating,”siger René.

Disse tilfredse kunder også påvirke de matchmakere, hvis mål er at finde kærlighed til deres daters.

”Der er ikke noget bedre, at du kan gøre for en person end introducere dem til den person, de kommer til at tilbringe resten af ​​deres liv med,” siger René. ”Du er ikke alene påvirker individet; du også påvirker deres venner, familie og kollegaer. Der er en enorm bølgeeffekt.”