Vær min rejsemuse: kristin addis opfordrer kvinder til at oprette forbindelse gennem rejser

1 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Be My Travel Muse er ikke din typiske rejse hjemmeside. Ikke alene fokuserer på eventyr rejse - tror skiløb, vandreture, og backpacking - men det er også rettet mod solo kvindelige rejsende. Det er fordi webstedets skaberen, Kristin Addis, er plakaten-kvinde for denne form for off-the-slået-track eventyr. Hun gennemkøres næsten 50 lande, ofte af sig selv. På hendes hjemmeside, deler hun sin ekspertise i ferie logistik, rådgivning for de must-do udnytter hele verden, og tips til at gøre venner med lokalbefolkningen i hele verden. I sidste ende, med Kristin mål Be My Travel Muse er at bevise, at kvinder - selv dem, der måske ikke tænke på sig selv som frygtløse - kan udforske verden på egen hånd.

I maj 2018 Kristin Addis hiked Inca Trail, der omgiver den berømte Machu Picchu i Peru. Hun kaldte det en YOLO oplevelse, og hun er indbegrebet af, at mantraet med hendes eventyrlystne livsstil.

Livet kunne have været anderledes for ivrig verden rejsende og skaberen af ​​den populære rejse hjemmeside BeMyTravelMuse.com. For seks år siden, Kristin arbejdede i finansiering i Newport Beach, Californien. Hun havde ikke elsker jobbet og kunne ikke se sig selv at være glad bag et skrivebord for resten af ​​hendes liv.

load...

Så hun besluttede at forlade sit job for at se verden. I første omgang, Kristin var nervøs rejser på hendes egen, men besluttede at tage et spring af tro. Mens rejser, startede hun en blog, så hun ville have et projekt for hendes rejser. Disse to beslutninger - at rejse alene og blog om det - gav hende den livsstil for at holde på rejse, for det meste solo, i mange år fremover.

”Jeg startede bloggen, fordi jeg troede, jeg kunne gøre det til min næste karriere,” sagde hun. ”Lang historie kort, der arbejdede ud.”

Kristin Addis startede Be My Travel Muse til krønike hendes solo rejseeventyr rundt om i verden.

load...

I løbet af de næste seks år, Be My Travel Muse har fortsat med at blive mere og mere populære. Kristin s tips til solo rejsende er blevet præsenteret i The Washington Post, Business Insider, og The Daily Mail, for at nævne et par stykker.

Kristin sætter hendes rejse hjemmeside fra hinanden, ikke kun med sit solo rejse fokus, men også med et øje på eventyr rejse, indbegrebet med undertitlen ”The Road Less Taken.” Hjemmesiden gør ikke blot dokumenterer hendes rejser rundt omkring i verden. I stedet giver ruter, der lader læserne genskabe hendes mest positive oplevelser.

At se nogen - især en kvinde - rejser alene er inspirerende for mange vordende landespecifikke hopping kvinder. ”Jeg primært ønsker at tale med de mennesker, hvis familie og venner er ikke støtter hendes ønske om at rejse, især af sig selv, og lade hende vide, det er muligt,” siger Kristin af hendes hjemmeside. ”Jeg har gjort det i næsten seks år, og der er ingen grund til at hun ikke kan gøre det.”

load...

Rejser Solo kan forbedre dit Character

Det kan synes ulogisk at diskutere dating sammen solo rejse, men Kristin mener de to ideer går hånd i hånd.

”Kvinder har brug for at rejse alene fordi det viser os, hvad vi er i stand til i et samfund, hvor vi ofte er skubbet ned,” sagde hun. ”Det er vigtigt at være opfindsom, træffe beslutninger på egen hånd, og være helt selvhjulpne. Det gør os bedre veninder, koner, søstre, mødre og medlemmer af samfundet, tror jeg.”

Denne form for selvbevidsthed gør dig til en bedre partner, eller, hvis du er dating, mere sikker i din romantiske valg.

Stadig, det tillid til at gå enegang er ikke let at udvikle sig. I begyndelsen af ​​hendes rejse seks år siden, Kristin var nervøs rejser selv. ”Jeg har virkelig ikke lyst til at i første omgang,” sagde hun. ”Jeg var superresistant.”

Solo rejse er en god måde at få at vide mere om dig selv - og gør det lettere at møde andre.

Efter hun tog springet, blev Kristin overrasket over, hvor meget hun nød sin uafhængighed til at styre sine egne erfaringer.

”Da jeg startede med at lave rejser alene, jeg var på cloud nine,” sagde hun. ”Jeg indså en masse mennesker rejser alene så godt. Det lader mig har frihed til at gøre, hvad jeg vil. Jeg behøver ikke at spørge nogen. Jeg kan lave i sidste øjeblik, split-sekund beslutninger.”

Selv om den er en kvinde rejser af sig selv kan gøre Kristin noget af en anomali, det hjælper også hende nå sit mål om at skrive om autentiske lokale erfaringer.

”Jeg kan lide at gøre min blog så autentisk og lokal som muligt,” sagde hun. ”Så jeg prøver at møde lokalbefolkningen, når jeg kan, og jeg har bemærket, at jeg bliver inviteret til en masse flere arrangementer med lokalbefolkningen, når jeg er alene. Jeg tror, ​​det gnister deres nysgerrighed.”

Vedtage Kristin S unikke Travel Style Mens planlægningen af ​​din rejse

Tonen i Be My Travel Muse er ikke en af ​​en ekspert solo rejsende taler til en nybegynder. I stedet Kristin ønsker alle rejsende at føle, at hun kan genskabe turene.

”Min skrivestil er konversation,” sagde hun. ”Jeg skriver på den måde at hjælpe folk genskabe det samme, som jeg gør. Jeg ønsker ikke noget af det til at føle uden for rækkevidde. Jeg vil have det til at føles som noget den gennemsnitlige kvinde kunne gøre.”

Med dette mål for øje, Kristin skaber guider og ruter for alle lande, som hun rejser. For eksempel i en blog med titlen ”The Annapurna Circuit: Too Beautiful til Miss,” detaljer hun to uger af trekking i Nepal, der dokumenterer hver dag i hendes tur med overbevisende detaljer.

Endvidere Be My Travel Muse giver praktiske tips til budgettering, planlægning og pakning. Succesen af hjemmesiden selv førte Kristin til at skrive bogen ” Sejr over bjerge: Vejledning til Solo Travel Female.”

Kristin skrev en bog at inspirere andre kvindelige rejsende til hovedet ud på egen hånd.

”Bogen handler om, hvordan man forbereder,” sagde hun. ”Hvordan at spare, budgettet på vejen, rejse gratis, få de bedste tilbud på flyrejser, rejser hacking, opholder sig sikker, og møde andre mennesker, mens du er på farten.”

”Sejr over bjergene” tackler også en af ​​de mest almindelige problemer hun hører fra kvinder rejser alene: Hvordan kan jeg blive sikker?

”Jeg tror ikke rejser alene, er mindre sikkert end at være sammen med en anden,” sagde hun. ”Alt kan gå galt, uanset om du er alene eller ej.”

I sidste ende, Kristin ønsker at give vordende rejsende tilstrækkelige oplysninger, at de kan træffe kvalificerede beslutninger om deres destinationer og deres rejseplaner.

Sådan Fight Ensomhed Mens Traveling Alone

Be My Travel Muse beviser, at rejser alene behøver ikke at betyde isolation. ”Jeg ved sikkerheden er en stor bekymring for en masse mennesker, men for mig er den største bekymring var ensomhed,” siger Kristin.

Da det viste sig, havde hun ikke har noget at bekymre sig om. Solo rejser har hjulpet Kristin møde lokalbefolkningen og andre rejsende på måder, hun ikke ville have med en rejse partner eller gruppe.

Hun nævner nogle af de måder, hun fik nye venner undervejs. ”Jeg var glad for at finde, der er let at møde folk. Da jeg var i min 20s, det var lige så let som at gå til et herberg og sidder i et fællesareal. Du kommer til at møde folk; du bare vil,”sagde hun.

Kristin finder, at rejser alene hjælper hende forbinde med lokalbefolkningen og har en autentisk oplevelse.

Men for rejsende, der ønsker lidt mere privatliv end et hostel giver, Kristin foreslår andre måder at møde venner.

”Nu hvor jeg er i min 30'erne, vandrerhjemmet ting er bag mig,” sagde hun. ”Fordi jeg opholder sig i private værelser, jeg deltage i en organiseret aktivitet. Da jeg var i Filippinerne, jeg tiltrådte en tur til en lagune og mødte en masse mennesker på den måde. Eller det kan være så simpelt som at gå til en yoga klasse, eller en populær strand, eller en restaurant, og slående op en samtale med en person, der er også alene.”

Næste for Be My Travel Muse: Diversified indhold og forbindelser med flere kvinder

Kristin er ikke gjort med hendes solo rejse eller skabe nyt indhold til Be My Travel Muse. ”Goal-kloge, ville jeg bare virkelig elsker at nå ud til flere kvinder,” sagde hun. ”Der er store puljer af rejsende, der rejser og gå enegang, og jeg vil virkelig gerne tale med flere af dem.”

For at nå dette mål, hun er at udvide rækkevidden af hendes platform ved at producere mere indhold til den Be My Travel Muse YouTube side. Den side har en forhåbning videoer om rejser til Mexico eller Bali. Videoerne inkluderer nyttige rejsetips - ligesom den bedste måde at pakke en carry-on taske. Hun ønsker at give flere rejseberetninger som disse.

Desuden er Kristin planlægning og førende oplevelsesture for grupper på 14 til 16 personer.

”Jeg er lige blevet færdig én om en uge siden her i Peru. Det er et eventyr tur, og ideen er for folk at komme og afprøve deres grænser,”sagde hun. ”Vi har to mere på vej op i år. Den ene er i Alaska, og den anden er i Afrika, og dem er begge kvinder, der kun ture. Vi vil gøre noget mere i 2019. Jeg er ikke sikker på, om jeg vil holde det kun for kvinder eller åbne det op at co-ed.”

Men uanset hvor hendes eventyr tager hendes næste, Kristin er blevet ydmyget af succesen med hendes brand og hendes budskab: ”Jeg føler virkelig beæret over, at folk har tillid til mig,” sagde hun.