Ved de ydre bredder barriereøer slapper par af på stranden, udforsk udendørs og sightseeer historiske vartegn i det nordlige carolina

29 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: den ydre banker refererer til en fjern strækning af barriere øer ud for kysten ved North Carolina og Virginia. Uanset om du nyder sejlads, fiskeri, shopping, eller fine restauranter, de historicdestinationhas et væld af overbærende muligheder for vacationers. Over 100 miles af strande inspirere øjeblikke af undren og afslapning. Når det kommer til romantisk getaways, kan du ikke gøre meget bedre end indstillingen af ”Nights in Rodanthe,” en romance novelwritten af Nicholas Sparks. På øerne, kan du slentre hånd i hånd langs stranden, besøge beautifulgardens, shoppe i hyggelige landsbyer, og udforske bemærkelsesværdige historiske steder, herunder Cape Hatteras Lighthouse, den højeste fyrtårn i os.Hvis du leder efter nogle alene tid med din betydelige andre, kan du slippe for den ydre banker at discoverquaint, intime og romantiske steder på havet.

”En weekend kan ændre dit liv,” er den tagline af romantik filmen ”Nights in Rodanthe”, som er baseret på en Nicholas Sparks roman. I filmens tilpasning, Richard Gere og Diane Lane blive bekendt, fordi de er de eneste beboere i Inn at Rodanthe, en smuk bed and breakfast på vandet.

Kærlighed blomstrer mellem de to fremmede i ægte Hollywood fashion.Soon de er slentrer op på stranden, griner ligesom gamle venner, og falde i hinandens arme (i regn).Den par endte healing hinandens heartaches mens på vacationon Rodanthe Island.

load...

Andre romantikere på ferie kan reservere et ophold på Inn ved Rodanthe i det virkelige liv og skabe hjertevarmende øjeblikke af deres egne på ferie udlejning. Nogle af de møbler er faktiske rekvisitter, der anvendes i filmen, der tilbyder filmentusiaster en medrivende oplevelse under deres ophold.

Ifølge Rodanthe officielle hjemmeside : ”De faktiske steder set i filmen stadig trækker tusindvis af fans hvert år, alle længes efter at opleve romantik og ensomhed fundet så let på hotellerne oceanfront og strand huslejer.”

Denne filmisk destination er blot en af mange smukke rum foundin Outer Banks , en perlerække af øer ud for kysten ofNorth Carolina. Fjernbetjeningen destination opretholder en vild skønhed perfekt til en badeby bryllup eller en solnedgang fotosession med nogen speciel.

load...

Mere end 100 miles af strande lokke par til at blive hængende i sandet, nyde et eventyr på vandet, og gøre skattede minder i en betagende ferie spot.From nationale monumenter til naturlig konservering, finder du ingen ende af naturskønne steder at nyde på den ydre banker.

”The Outer Banks - eller OBX som området er undertiden omtales som fans - kan give de romantiske omgivelser, at par taler om hele deres liv,” siger Aaron Tuell, Public Relations for Outer Banks Visitors Bureau. ”Forestil dig endelig at se Mælkevejen her på den ydre banker for første gang, efter at have kigget op på nattehimlen hele dit liv, og dele dette øjeblik med nogen speciel. Det er stærk.”

One-of-a-kind Oplevelser Delight Visitorson en romantisk weekend

Den ydre banker gør en ideel romantisk tilflugtssted for par. Hjemmesiden foreslår selv en tre-dages rute for par besøger i weekenden. Destinationens romantiske tur ideer starter ved daggry: ”vække Langsomt dine sanser, mens du ser solopgangen på stranden. Se peak solen over horisonten; høre havets bølger skvulper langs kysten som solen varmer din sjæl.”

load...

Derefter kan du forynge din krop med et par massage i spaen, tilbringe dagen med at udforske skibbrud dykkersteder, anddine på friske lokale fisk og skaldyr til middag.

Ifølge hjemmesiden , ”Vi er kendt for vores uafhængige og lokalt ejede restauranter, så vær forberedt på at prøve noget nyt og lækkert... Og ja, vil du finde friske NC skaldyr høstes tidligere samme morgen ved en ydre banker fisker arbejder vandene som hans eller hendes bedstefar og far gjorde generationer før.”

Stående tallagainst anatural landskab, fyrtårne ​​dot kysten af ​​den ydre banker.

Denne perlerække af øer har en longhistory sporing tilbage til de allerførste amerikanske nybyggere. Roanoke Island markerer det sted, Englands første bosættelse i den nye verden. En smuk mindesmærke haven nu standswhere kolonister lavet et hjem i 1585 før mystisk forsvinder fem år senere. Den spændende sande historie fanger fantasien og giver de besøgende noget at tænke over og diskutere.

Historien om den ydre banker også den første vellykkede flyvning med Orville og Wilbur Wright.History buffs kan besøge den nøjagtige placering, hvor brødrene Wright opnåede verdens første kontrollerede magt flyvning i 1903.

Masser af Attraktioner & Events Hold YouOccupied på en dato

Under dit besøg, kan du tjekke de ydre banker officielle side begivenheder for at finde familievenlige festivaler, parader, ferier, og fester, der finder sted hele året rundt. Som websiden siger, ”Vi starter hver dag med en åben invitation til at udforske, for at se ukendte resultater, og at udfordre nysgerrighed.”

Du kan leje et værelse på Inn at Rodanthe at opleve romantik af ”Nights på Rodanthe.”

Ivrig efter at se seværdigheder med din date? Der er masser af spændende, informativ og spændende attraktioner på den ydre banker. Strandpromenader, museer, akvarier, og parker giver daters thespace at værdsætte deres omgivelser ved aleisurely tempo.

For eksempel har Cape Hatteras nationale kysten blevet konsekvent rangeret som en af ​​de bedste strande i USA. Det huser en smukt designet fyrtårn, som har skinnet sit lys over Atlanten for mere end 140 år.

Aron fortalte os, ”Du kan tage en hest spor gennem de vilde dele af Cape Hatteras, leje en jeep eller strandbuggy og gå udforske ubefolkede strande, eller spise fisk og skaldyr fanget morgenen i en af ​​de mange originale øen restauranter.”

Plus, kan du tjekke ud hundredvis af indkøbscentre og butiksfacader tæt på vandet og finde en souvenir at tage tilbage med dig. Og, selvfølgelig, også selvom du ikke opholder sig på Inn for Rodanthe, det er at besøge de film steder at se den indstilling, der bragte sådan en hjertevarmende romantik til livet værd.

”Min mand bestilte dette hus som en Valentinsdag gave til mig, og det var virkelig en vidunderlig og magisk ferie,” skrev Cathy Zapko i en gennemgang af Inn for Rodanthe i 2013. ”Huset havde alt det nødvendige for at gøre vores ophold vidunderligt.”

Hostan Elegant Wedding omgivet af naturlig skønhed

Skønhed bugner på den ydre banker, især på Roanoke øens famousgardens. Den elizabethanske Gardens blev bygget som et levende mindesmærke for Sir Walter Raleigh er tabt kolonister, hvis forsvinden forbliver unsolvedto denne dag. Thisbeautiful monument betjentene gæsterne ind i en fredfyldt sindstilstand. Den omhyggeligt cultivatedenvironment - fyldt med renæssance statuer og dejlige grønne områder - transporterer besøgende til en svunden tid.

Hvis du er taget af skønhed og historie på stedet, kan du få dit bryllup ceremoni på den elizabethanske Have, som er en favorit bryllup destination. Fra en rosenhave til en malerisk havepavillon, dets overdådige rum giver en uforglemmelig kulisse for enhver ceremoni.

De ydre banker giver premier bryllup destinationer og ressourcer til brude og brudgomme.

Smukke fotomuligheder venter dig rundt om hvert hjørne. Ifølge havens bryllup side , ’The one-of-a-kind charme af de elizabethanske Gardens tilbyder spektakulære steder at fotografere din særlige dag.’ Man kan undersøge tilgængeligheden af haverne ved at ringe (252) 473-3234 eller Emailing [email protected]

Den ydre banker har en række smukke steder at sige, at jeg do.You kan få en uforglemmelig bryllup på stranden, i haven, eller på en båd med hjælp fra den ydre banker Wedding Association , som tilbyder mere end 250 professionelle sælgere til bryllupper store og små.

”En af kendetegnene ved den ydre banker er, hvordan uudviklede og naturlige panoramaer er, især i vores flere nationalparker og tilflugtssteder,” Aaron forklaret. ”Du har disse enorme strækninger af strande og udsigt over vandet, så der er masser af plads til at være så social eller som afsondret som du ønsker.”

Outer Banks: Hvor Vacationers Gå til undslippe Everyday

Det er ikke underligt den berømte romance forfatter Nicholas Sparks valgte abeachfront bed and breakfast i den ydre banker som indstillingen for ”Nights i Rodanthe.” Som en mangeårig bosiddende ofNorth Carolina, trækker han ofte på skønheden i staten til at gøre sine kærlighedshistorier kommer i live, og Rodanthe er en dejlig intim ferie destination.

Outer Banks øer tilbyder dig en vifte af romantiske kulisser til din helt egen kærlighedshistorier. Uanset om du bringer en dato på en weekend eller planlægge en havet bryllup, kan du stole på øernes offentlige strande, historiske haver, og statslige parker for at indstille den rigtige tone.The lille-by føler af disse øer sætter par i en afslappet sindstilstand som theymake varige minder sammen.

”Folk finde glæde i at opdage smukke skaller, matteret hav glas og andre strand skatte under rolig morgen ture, og se solen glide ind Pamlico Sound efter en hel dag,” Aaron forklaret. ”Outer Banks handler om ægthed og skrælle væk livets distraktioner at være tilbage til hvad der er ægte.”

De ydre banker har vartegn kystnære, historiske monumenter og betagende sceneri.

Begivenhederne, attraktioner og naturlige skønhed af den ydre banker gør det til et perfekt feriested for datersin jagt efter en god tid. Du kan ikke gå galt at bringe din date til stranden, og disse øer har nogle af de smukkeste sandstrande i USA.

”De samme centrale ingredienser i hjertet af din perfekte strand dagdrøm også bringe den til live,” ifølge hjemmesiden. Stærke havstrømme holde vandtemperaturen behagelig hele året og bringe skoler af fisk til farvandet lige ud for kysten. ”Altid tæt på vandet, er der ingen dårlige sæder.”