Vil ældre mænd gå ud med uafhængige kvinder?

17 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Ældre mænd og yngre kvinder har meget at tilbyde hinanden, når det kommer til dating, men de har også et par potentielle forhindringer for at finde deres vej rundt på vej til et lykkeligt forhold.

Selvom vores kultur er ret accepterende over ældre mænd dating yngre kvinder, vil begge medlemmer af forholdet nødt til at udholde deres andel af øgenavne, alt imens Debunking en litani af urimelige antagelser kastet på dem fra fremmede og kære ens.

Men bortset fra at handle med de udvendige tryk og social stigmatisering, du kan komme ud, mens dating en ældre mand, bliver du nødt til at stå over eventuelle interne udfordringer er unikke for din May december romantik?

load...

Kultur sammenstød.

Den største bekymring unge kvinder føler, når dating ældre mænd er ikke aldersforskellen mellem dem, men snarere generationskløften adskille dem. Mænd og kvinder født 20-plus år fra hinanden voksede op under forskellige epoker og lært forskellige regler og forventninger til, hvad roller mænd og kvinder spiller i hinandens liv.

Måske den største dissonans yngre kvinder frygter når dating ældre mænd ligger i, hvor uafhængigt kvinder formodes at leve deres liv. Mens masser af yngre kvinder som tanken om dating ældre mænd, få unge kvinder ønsker at opgive deres uafhængighed til at gøre det.

load...

Men er det virkelig en velbegrundet bekymring, eller er det i sidste ende ubegrundet?

”Du kan finde den ældre mand er mere

støttende end de yngre mænd.”

Hvor gammel taler vi?

Hvis du ønsker at date en mand, der er 70 år eller ældre, en mand, der voksede op i 1930'erne eller 1940'erne, så du gør klogt i at sørge for, de to af jer deler de samme køn-rolle forventninger før overvejer et forhold.

Men hvis din ”ældre mand” er i hans tidlige 60'erne eller yngre, så har du sandsynligvis ikke har noget at bekymre sig om.

Tænk over det.

De fleste af ældre mænd, du ville overveje dating voksede op efter kvinder begyndte at kæmpe for , og vinde, centrale slag i krigen for ligestilling. De fleste af ældre mænd, du ville overveje dating dannet deres meninger om kønsroller på tidspunkter, hvor kvindelige uafhængighed var et vigtigt element i kulturen.

load...

Så du skal ikke bekymre dig - dit ønske om at leve dit eget liv, vil ikke være mere chokerende for en mand i alderen mellem 40 og 60, end det er at en mand i alderen mellem 20 og 30. I virkeligheden, ældre mænd kunne være mere støttende af dine ønsker til selvstændighed end yngre mænd.

Den personlige sikkerhed ældre mænd.

Til en vis grad, vil du finde dig selv i konkurrence med unge mænd, herunder de unge mænd, du dato. Unge mænd er ofte usikre, usikre på sig selv og deres værd og er forfulgt af en vagt defineret frygt for, at de laver de forkerte valg i livet, og at andre mennesker kommer til at slå dem til de muligheder, de ønsker.

Unge mænd er bange for sig selv, af deres karriere, deres fremtid, og selv om de kvinder, de kan dateres, især hvis de kvinder synes at ”have det sammen” bedre end de gør. Denne frygt og usikkerhed kan manifestere sig i at kontrollere adfærd.

Derimod mange ældre mænd føler sig mere sikker i, hvem de er, hvad de tilbyder i verden og i de beslutninger, de gør end yngre mænd. Ældre mænd har gjort deres vej i verden og vil ikke føler sig truet af dit ønske om at gøre din egen måde.

Så selv om det kan lyde ulogisk, kan du finde dig selv overrasket over at finde den ældre mand, du har dit øje på, er langt mere positive over dig end de tilsyneladende progressive yngre mænd, du er vant til.