Virkelige råd til lesbisk kærlighed

3 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvis du har brugt nogen tid at surfe på nettet for at få råd om lesbisk forhold, har du sikkert løbe ind i masser af rådgivning, der var bare almindelig upraktisk.

Ideer som at tage din kæreste for en weekend get-away eller forbereder en hjemmelavet gourmet-måltid er stor, men ikke alle kan gøre disse ting. Hvad værre er, disse ideer savner punktet.

Heldigvis er der en masse måder, du kan oprette en følelse af nærhed i dit forhold, der ikke kræver en masse tid, penge eller talent.

load...

En stor sammenhæng er baseret på hvor tæt du er med hinanden, ikke hvor meget du bruger. En stor sammenhæng tager fokus på et par enkle metoder, der skaber og uddybe forbindelsen.

Respekter hinanden!

Dette er et godt råd i kærlighedsforhold, du kan leve med. Det lyder så enkelt, men hvis du følger mig på Gay Girl Dating Coach i længere tid, vil du finde dette ene bliver gentaget igen og igen.

Hvis du elsker nogen, du naturligvis behandle hende med venlighed og respekt, ikke?

Nå, det er som regel rigtigt, når du kun se, at fabelagtige homoseksuelle pige nu og da, og når forholdet er nyt, frisk og spændende. Men som tiden går, og du får mere fortrolig med hinanden, er det nemt at glemme.

load...

Midlet? Pick en person, du dybt respekt, uanset om det er din Nana eller din foretrukne professor, og ikke sige eller gøre noget for at din lesbisk kæreste eller partner, som du ikke ville sige eller gøre for denne person.

Hvis du glide op (vi alle gør), gøre det rigtige og undskylder.

Husk, nogle gange bare en tankeløs udsagn kan afslutte et forhold. Og nogle gange en inderlig, oprigtig og hurtig undskyldning kan også gemme dit forhold.

”Der er nogle ting om

relationer, der aldrig ændre sig.”

Støt hinanden!

Har du nogensinde været begejstret for nogle rigtig god idé du havde og skyndte sig væk fra at dele det med en nær ven kun at have denne ven handle ho-hum eller værre, begynde at rive dig ned? Nå, ikke gøre det samme til din elskede kæreste.

Når din kæreste deler hendes mål og drømme med dig, sige noget positivt, selvom du ikke kan lide tanken. Efter dette, er det fint at påpege store mangler i en plan, men gør det forsigtigt og konstruktivt.

load...

Noget lignende, ”Så du ønsker at blive lærer, hva '? Jeg ved, du ville være stor på det, men lærerne ikke tjener meget. Gør de? Ville du være OK med det?”

Du bliver venlige, men du opdrage et vigtigt punkt for hende at overveje. Når din bøsse pige har besluttet at tage springet og prøve for en stor præstation, din støtte eller mangel på samme kan gøre eller bryde forholdet.

Lær at give slip!

Når Miss Right gør noget du finder irriterende, mener to gange før du sætter det til hendes opmærksomhed. Er det noget, hun kan nemt ændre, eller ville det kræve en stor personlighed eftersyn?

Som enhver lesbisk kender, din kæreste nagende du sjældent arbejder på at gøre dig ændre.

Hvis i alle ærligt kan du ikke se din bøsse pige skiftende uden års nagende, har du valget at affinde sig med det, bryde op eller nag i årevis, hvis du er til den slags ting.

Og hvis du er en nag, forberede sig på at have relationer ender ofte. Ingen homoseksuel pige værd hende ”Jeg er en lesbisk” tatovering ønsker at leve med konstant nagende.

Det er grimt. Det stinker det sjove ud af livet og kærligheden. Det er giftigt. Og hvad er det få dig alligevel? Det vil dræbe dit sexliv. Det vil holde din pige fra at ville komme hjem om natten. Og det vil jage dine venner væk på toppen af ​​det.

At lære at give slip er kraftfuld for at skabe fred og tilslutning. At lære at overse irriterende små vaner din dejlige lesbisk kæreste har kan betyde forskellen mellem et forhold der varer et år eller 25 år.

Er det bedre at være rigtigt eller at være kærlige og elsket?

Hvordan kan du lære at give slip?

Nå, spørger hende, hvad din irriterende vaner er. Hun vil fortælle dig. Derefter kan du begge enige om at holde op med at plage om disse ting sammen. Du kan både lade det gå og valgte kærlighed i stedet.

Når du vælger at overse din kærestes irriterende vane, ikke bringe det op selv under et skænderi. Det bare ødelægger alt det gode arbejde du laver hver anden dag i lade det gå. Den siger, du har faktisk aldrig lade det gå. Få det?

Husk, accept og tolerance er ofte en af ​​de ting, kvinder i langsigtede partnerskaber citerer som årsag til deres succes.

De har lært at give slip på, hvad der ikke kan ændres, og for at stoppe opdragelse fiaskoer og gør ondt fra fortiden.

At leve i nutiden, respektere hinanden, støtter din kæreste ret til at tænke anderledes og prøve nye ting, og endelig at acceptere disse ting om hende, at der ikke vil ændre vil bringe en grad af fred, accept og nærhed til dit forhold.

Uanset om du er stadig i den svimlende, faldende-i-kærlighed fase eller du har været sammen i årevis, er der nogle ting om relationer, der aldrig skifter.

Gør denne virkelige verden rådgivning del af, hvordan du lever dit liv og din lesbisk kærlighed kan og vil blomstre.