Viva las vegas rockabilly weekend wows singler og par med fire dages vintage underholdning

22 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Viva Las Vegas Rockabilly Weekend er en fire-dages hvirvelvind af underholdning. Fra veteranbil viser at leve rockkoncerter, begivenheden lover at banke sokker fra mænd og kvinder fra hele verden. Mere end 75 verdenskendte bands og rocklegender indtage scenen på New Orleans-hotel i den sidste uge i april, og deltagere danse, grine, og fest hele natten lang. Over 20.000 mennesker samles for at nyde denne unikke sorgløs atmosfære, hvor alle sætter pris på old-school underholdning. Du kan tage en dato til en burlesk show eller en tatovering lounge eller endda on-site bryllup kapel for at dele et uforglemmeligt øjeblik på den længst kørende musikfestival i Las Vegas. Mark dine kalendere fordi dette år Viva Las Vegas Rockabilly Weekend lover en nonstop musikalsk udstyrsstykke med de omstrejfende katte, Jerry Lee Lewis og Duane Eddy.

Nogle mennesker tilbringer deres dage summende jukebox sange fra 50'erne og ønsker de kunne tage en tidsmaskine tilbage til de dage af puddel nederdele og brev trøjer. De elsker gammeldags rock'n'roll musik og veteranbiler, men de har ikke mange forretninger i deres dagligdag til at udforske disse lidenskaber og møde folk, der deler deres interesser.

load...

Hver april Viva Las Vegas Rockabilly Weekend bringer old-school musikelskere sammen.

Derfor er mange old-school romantikere, bilentusiaster og musikelskere spare op hele året til at deltage i Viva Las Vegas Rockabilly Weekend, en fire-dages begivenhed dedikeret til 1950'erne musik, mode og underholdning. Den Rockabilly Weekend ser over 20.000 deltagere fra hele verden og har vundet en himmelsk ry som den længste musikfestival i Las Vegas.

”Der er mennesker, der i 51 uger om året føler ud af sted,” siger grundlægger Tom Ingram. ”Så de kommer til Viva Las Vegas Rockabilly Weekend, og, i en uge, de føler sig normal.”

load...

I de sidste 20 år har Rockabilly Weekend været et samlingssted for rock'n'roll fans af alle striber. Weekenden har over 75 bands på den New Orleans-hotel i Las Vegas, så du kan tilbringe hele dagen og hele natten lytte til live performances. Din billet får dig et armbånd, som giver dig adgang til enhver og alle forestillinger, du ønsker at se.

Arrangementet fortid hovednavne omfatter Jerry Lee Lewis, Little Richard, Chuck Berry, Wanda Jackson, og Dita Von Teese.In 2018 er de omstrejfende katte kommer ud af pensionering til at udføre på lørdag, 21 April.

”Deltagere kan gå rundt og gå på udstillinger, når og hvor de vil,” Tom forklaret. ”Vi tager op på hele hotellet og har tonsvis af ting foregår fra en pinup model konkurrence til en bil show.”

Over 20.000 musikelskere Come Together på New Orleans Hotel

Den første dag i den Rockabilly Weekend handler om at møde mennesker og få ophidset for viser forude. Når de har checket ind til New Orleans Hotel (eller hvad hotel de bor på), deltagerne crowd haller og showrooms på udkig efter en sjov måde at bryde ice.Some regelmæssige deltagere genskabe forbindelsen med gamle venner, mens nyankomne bygge obligationer ved at deltage meetups på Piano Bar eller Deluxe Club. En singler meetup, sober meetup, og LGBTQ meetup hjælpe mennesker, især dem, der rejser alene, komme ud af deres skaller og få venner ret off the bat.

load...

”Det er en social klub,” siger Robbyn Bukowski, der har hjulpet køre begivenhed for de sidste fem år. ”De meetups er for folk der ønsker at få venner. Det giver folk en chance for at mødes, hænge ud, og har folk til at gå på udstillinger med hele weekenden.”

Viva Las Vegas vært 75 indendørs og udendørs koncerter for råber skarer af rock musikelskere.

Hvis du ønsker at begynde at bygge sociale forbindelser før arrangementet selv starter, kan du altid deltage i Facebook-gruppe , som har over 25.000 medlemmer. Folk ofte skrive om, hvor glade de er for arrangementet og diskutere deres planer for weekenden.

En San Antonio beboer ved navn Tine gik på Facebook-gruppe til at bede om tips til en Rockabilly første-timer. Mange entusiastiske commenters anbefales opholder sig hydreret, iført komfortable sko, og komme i linje til shows tidligt. Nogle anbefalede specifikke shows eller udflugter, og andre bare tilbudt generelle godt ønsker.

”Jeg vil sige have en god tid,” svarede Hepcat Matty ”, men det er overflødigt. En god tid er, hvad VLV handler om!”

Mere end musik: Bilshow, Burlesque Events & Singles Frit

Den Rockabilly Weekend er en altomfattende begivenhed byder burleske shows, poolborde, bowling, bil viser, modeshows, meetups, og så meget more.People kan komme til musikken, men de holder sig til atmosfæren. Deltagere så unge som 21 og så gammel som 75 kommer sammen, fordi de elsker old-school underholdning, og over 120 leverandører dukke op for at tilfredsstille denne forskelligartede menneskemængde.

Deltagere behøver ikke at oprette græsplæne stole og stå udenfor i varmen for at nyde en rockkoncert på Rockabilly Weekend. De indendørs shows tilbyde en mere luksuriøs ramme om en koncert. Din armbånd giver dig adgang til alle mulige sjove arrangementer, hvor ligesindede blander frit. Den Rockabilly Weekend arrangerer underholdning hele natten lang, så festen aldrig må stoppe.

Fordi begivenheden finder sted i Las Vegas, har du masser af fødevarer spillesteder, kasinoer og andre muligheder for underholdning, hvis du eller anden måde løber tør for ting at gøre. Hvilket forekommer usandsynligt, fordi kalenderen er spækket med shows, spil og meetups.

”Det handler ikke kun om musikscenen. Der er mere i det end som så,”sagde Tom, der har brugt årtier at sammensætte en rock-fantastisk begivenhed for mennesker over hele verden. ”Folk virkelig forbindelse til det.”

”Det er mekka af alt vintage,” sagde Robbyn. ”Det er et fantastisk sted for folk, der er i musik, kultur, og bare have det sjovt.”

Mange par spar op at tilbringe en romantisk weekend her

Viva Las Vegas Rockabilly Weekend sker i Vegas, så, som du kan forestille dig, en hel bryllupper har fundet sted her i årtier. Nogle er blevet grundigt planlagt af par, der elsker musikfestival og ønskede at få en uforglemmelig kulisse til deres bryllup og / eller bryllupsrejse. Og andre har været flere spur-of-the-moment ceremonier inspireret af romantik og spænding af en musikalsk weekend væk.

Du kan have en sjov tema bryllup på Viva Las Vegas Rockabilly Weekend.

Musikken festival har en mobil bryllup kapel på stedet på hotellet, så par ikke behøver at se meget langt efter et sted, hvor de kan binde knude. Uanset om det er en spontan beslutning eller noget de har snak om i et stykke tid, mange par drage fordel af den bekvemme kapel og gøre Rockabilly Weekend noget, de vil altid huske.

Bryllupper og sværger fornyelser varierer i pris fra $ 30 for nonlegal ceremonier på biludstillingen til $ 300 for Rockabilly bryllup pakke, som indeholder de tjenester af en professionel fotograf.

”Du vil have dit valg af ceremonier, med enten Elvis, en fantastisk Rockabilly sanger, eller en traditionel minister at gøre de æresbevisninger,” ifølge en 2014 blogindlæg. ”Blomster, fotos og den mest maleriske af indstillinger er alle inkluderet til en levetid på erindringer.”

Den Rockabilly Weekend: Rock Out på en dating Hot Spot

I de sidste to årtier har Viva Las Vegas Rockabilly Weekend underholdt folk fra alle samfundslag. Uanset om de er gamle nok til at huske 1950'erne, disse deltagere føler alle en stærk forbindelse til den gyldne alder af rock'n'roll og nyder at gå tilbage i tiden for en weekend på New Orleans Hotel. Den fire dage lange musikfestival er vokset til en elsket årlig tradition takket være loyalitet og iver for sin fanskare.

”Vi ønsker blot at holde festivalen kører,” sagde Tom. ”Vi er ikke om at overtage verden eller noget i den retning. Vi nyder bare, hvad vi gør. Vi nyder at give par samt singler et godt sted at hænge ud og nyde musik, biler, og godt selskab.”

Hvis du ønsker at bo hofte til Rockabilly livsstil hele året rundt, kan du lytte til Tom Ingram radioshow , der har klassiske melodier i episoder, der varer cirka en time og en halv. Måske kan du afspille det på en dato for at genvinde den magiske af den weekend væk.

”Nogle mennesker tilbringer hele året at spare deres penge, så de kan komme til Rockabilly Weekend,” Robbyn sagde, ”og det betyder alt for os. Det er, hvad der gør denne begivenhed så utroligt specielt.”