Volgagirl: et russisk ægteskabsagentur med fuld service yder personlig hjælp til enlige mænd over hele verden

17 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den smukke by Tolyatti i Rusland er hjemsted for VolgaGirl , et ægteskab agentur, der hjælper foreignsingles mødes og domstol lokale kvinder. Vestlige mænd kan tilmelde dig gratis at gennemse ægteskab-minded kvinder på hjemmesiden. Alle kvinder med profiler på VolgaGirl er blevet undersøgt af holdet og verificeret som ægte individer på jagt efter en mand. Siden grundlæggelsen i 1999 har VolgaGirl lettet tusindvis af introduktioner mellem kompatible mænd og kvinder og tilbød sine kunder personlig service, herunder levere gaver, oversætte breve, og arrangere lufthavn pickup. Hvis du ønsker at slå sig ned, kan du starte en korrespondance med potentielle liv partnere på VolgaGirl.

I 1999, en amerikansk opkaldt Craig rejste fra sit hjem i New Jersey til Tolyatti, en by beliggende på Volga-floden i det vestlige Rusland. Han mødte en dejlig enkelt kvinde under sit ophold i Tolyatti og snart bad hende om at blive hans brud. Craig havde fundet kærligheden på fremmed jord, og han ønskede at hjælpe andre mænd gør det samme, så han grundlagde VolgaGirl, en lokalt køre ægteskab agentur, at forbinde vestlige mænd med kvinder i det pågældende område.

load...

Elena Bessonova sluttede VolgaGirl i 2001 som oversætter og nu ejer ægteskab agentur.

Syv år senere, besluttede en anden amerikansk mand til at købe selskabet efter at have brugt sit netværk for at møde sin kommende kone. Dave var imponeret over VolgaGirl s personlig service og ønskede at sikre holdet fastholdt en høj integritet tilgang til sit matchmaking arbejde.

Fra begyndelsen, Craig indført visse principper, som VolgaGirl stadig fastholder. Først og fremmest vil VolgaGirl tjenester altid være gratis for kvinder. For det andet vil ægteskab agentur tilbyder et komplet sortiment af hands-on hjælp til mandlige kunder. Og sidst af alt, VolgaGirl er en personlig service, hvilket betyder at det ikke gør grupperejser eller parter.

load...

Elena Bessonova (kendt af mange af hendes klienter som Helen) begyndte at arbejde for VolgaGirl som oversætter i 2001, men hun hurtigt arbejdede sig op i graderne og blev en manager. Da Dave pensioneret i 2017, Elena overtog VolgaGirl. Hun løber nu virksomheden med hjælp fra en kollega oversætter, en it-specialist, og nogle outsourcede arbejdere. Det er en lille personale med en stor kundekreds af forholdet-minded mænd og kvinder.

Elena sagde, at hendes første prioritet som ejer af VolgaGirl er at revidere den gamle hjemmeside og give det en moderne polsk. Den nye hjemmeside vil ikke kun have et slankere udseende, vil det også tilbyde mandlige klienter en gratis prøveperiode, hvor de kan kommunikere med potentielle kærlighed interesser gratis.

”Jeg har gjort dette job i over 15 år nu, og jeg har endnu ikke kede sig med det,” siger Elena. ”At se succesfulde par gør dette job en meget givende én, virkelig.”

En pay-as-you-go-system sikrer, at du får dine penge værd

VolgaGirl ikke på nuværende tidspunkt nogen medlemskab gebyrer eller abonnement pakker. Kvinder behøver ikke at betale noget for at tilmelde dig og møde vestlige mænd - alle de skal gøre, er at oprette en profil og bestå en baggrund check. Mænd kan også deltage i netværket og gennemse profiler gratis, men de skal betale for at kommunikere med nogen, der fanger deres øjne.

load...

Den dating hjemmeside tilbyder en pay-per-besked og pay-per-ord kredit system, der gør det muligt for mænd at chatte sikkert uden at bruge en masse penge. VolgaGirl tilbyder også ydelser fra en professionel oversætter eller tolk til at hjælpe medlemmer får deres budskab igennem. Denne service er tilgængelig for telefonopkald, videochat, og personlige møder.

Enlige mænd slutte VolgaGirl at bruge sin søgemaskine til at finde en attraktiv kærlighed interesse.

Mandlige kunder, der er klar til at tage deres forhold til det næste niveau kan bestille deres rejser gennem VolgaGirl, der kan arrangere for lufthavn pickup, planlægge møder mellem medlemmer, og give byrundture.

Elena sagde nogle af deres kvindelige medlemmer foretrækker at have første møder på en lokal restaurant, mens andre ønsker at invitere manden på for en familie middag. Hvorom alting er, vil det VolgaGirl hold hjælpe med forberedelserne og sende en oversætter til at hjælpe alt går glat. Holdet tilbyder rådgivning til mænd på russiske toldvæsen og letter introduktioner og opfølgende datoer. De kan også arrangere at sende gaver, typisk blomster, til kvinderne i deres netværk. ”Dybest set er vi udfører den rolle der ligger tæt på hans personlige assistenter,” siger Elena. ”Mens en kunde er i Tolyatti, vi er altid kun et opkald væk, nogle gange endda midt om natten.”

VolgaGirl tilbyder sine kvinder one-on-one engelsk lektioner som er nødvendige for at give dem en god chance for at forbinde med en vestlig mand. Ægteskabet agentur kan også hjælpe med papirarbejdet, når et par har besluttet at binde knude. Agenturets visum supporttjenester kan holde romancer fra at blive fanget i bureaukrati og fremskynde processen med at starte et nyt liv sammen.

”Vi specifikt understrege med VolgaGirl damer, at dette er et rent ægteskab orienteret hjemmeside - ikke kun for chatter eller leder efter venner,” siger Elena.

Den nye VolgaGirl hjemmeside vil tilføje en funktion der gør det muligt at uploade et minuts video introducere sig selv til potentielle kærlighed interesser. ”Vi vil fortsætte med at tilbyde gratis registrering og gratis profil browsing for både mænd og kvinder,” siger Elena, ”samt fri billede upload og udveksling, og fri menneskelig oversættelse af deres profiler til fotogalleriet.”

Svarer til en russisk kvinde, der leder efter en partner

De fleste af de kvinder med profiler på VolgaGirl bor i eller i nærheden af ​​byen Tolyatti, som har mere end 700.000 indbyggere. Elena sagde, at centralisering er fantastisk til udenlandske kunder, fordi de kan chatte med flere kvinder på hjemmesiden og derefter besøge et område for at møde dem alle i en enkelt tur.

”Denne tilgang er fair for alle de involverede parter,” Elena sagde, ”så længe de ser korrespondance som en måde at først komme til at kende hinanden som personligheder -. Med potentiale til at blive livsledsagere senere”

”De fleste af vores kunder er bare gennemsnitlige mennesker fra Amerika eller et andet land.” - Elena Bessonova, Ejer af VolgaGirl

VolgaGirl kvindelige medlemmer i alderen fra 25 til 45. Disse kvinder har en tendens til at være college-uddannede og ansat i professionelle karriere i byen. De kommer til VolgaGirl kontor, fordi de har en oprigtig interesse i at finde en mand og er villige til at flytte til den rigtige partner, fordi de er tiltrukket af sikkerheden i ægteskabet.

Den gennemsnitlige mandlige klient på VolgaGirl er en moden og vellykket vesterlænding, der ønsker at blive gift og få en familie. ”Hvis man vælger at gifte sig med en russisk dame,” sagde Martin, en VolgaGirl klient ”, kan du ikke være i bedre hænder end VolgaGirl. ”

Heldigvis Matchet Kunder dele deres kærlighed Stories

Gennem årene har VolgaGirl indsamlet mange succeshistorier fra par, der mødtes, blev gift, og startet familier takket være den internationale dating service. Selskabet har set par flytter til USA, Australien, Canada, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan og andre lande til at være sammen.

VolgaGirl er personlig tilgang til international matchmaking har givet gode resultater.

Ifølge hjemmesiden, er 75% af kunder, der svarede med to eller flere kvinder på VolgaGirl øjeblikket engageret eller gift med nogen, de mødtes på webstedet.

”Nogle gange russiske damer fra Tolyatti, der bogstaveligt talt boede ved siden af ​​hinanden, da de var børn eller var klassekammerater og skolekammerater, ender med at flytte til det samme land,” Elena fortalte os. ”Vi gør vores bedste for at holde kontakten med VolgaGirl par gennem årene.”

”Jeres service er fremragende,” siger Bobby, en Texas kunde, der blev forlovet med nogen, han mødte gennem VolgaGirl. ”Helen var meget hjælpsom, tålmodig, informativ, støttende og professionelle.”

”Jeg har haft mange spændende øjeblikke i mit liv, men jeg vil aldrig glemme dette eventyr,” siger Gary, en klient fra Oregon. ”Olga og jeg er virkelig en af ​​de mange succesfulde par. Vi ønsker dig megen glæde, kærlighed og fred i sindet.”

VolgaGirl Hjælper Typiske singler Start en international Affair

Siden sin tidlige dage i 1999 har VolgaGirl tjent tusindvis af kunder med engagement og integritet. De matchmaking og support giver singler chancen for at krydse grænser og overvinde kulturelle forskelle, når de søger en langvarigt forhold. Vestlige mænd kan tilmelde dig et gratis medlemskab til at tage et kig på kvinder til rådighed i denne internationale dating netværk.

VolgaGirl lover, at 85% af sine kvindelige medlemmer bor inden for minutter af sit kontor i Tolyatti, så vestlige singler kan mødes håndplukkede og levedygtig dato udsigter under en problemfri tur til Rusland. Den hands-on hold hjælper med logistikken, herunder oversættelser og visumansøgninger, og sikrer, at intet står mellem en mand og kvinde, der ønsker at være sammen.

”Vi er meget mindre end andre ægteskab og dating sites,” siger Elena, ”men vi ved VolgaGirl gerne tro vi har været at sætte en stor indsats i kvalitet frem for kvantitet. Vi er håndgribelige, nås, og tiltalende.”