Wapa: en populær lesbisk datingapp nu tilgængelig i 160 lande

22 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Søger en potentiel lesbisk kamp på en generel dating app kan føles som at lede efter en nål i en høstak. Bortset stedet for hø, det er alle de uhyggelige dudes, der tror, de har magt til at vende lesbiske kvinder lige. Ick! Singler bør ikke have at affinde sig med, at bare for at få en dato. Heldigvis, på WAPA , kan lesbisk, bi, og bi-nysgerrige kvinder holde til deres egen og flirt i en 100% pik-fri zone. Den populære app understøtter en queer-venlig netværk af over 250.000 kvinder i 160 lande verden over. Du kan downloade WAPA gratis og derefter sende en videobesked til at indfange en dejlig dame opmærksomhed og finde en kærlighed interesse i dit område.

WAPA er en spansk slang ord, der betyder en smuk og elegant kvinde. Som i, ”Hola, wapa, kan jeg købe dig en drink?” Ordet startede som internet forkortelse for guapa (hvilket betyder smukke) og blev hurtigt en munter kærtegn populær blandt unge spansktalende.

For et par år siden besluttede en innovativ dating selskab til at navngive sin lesbisk dating app WAPA som en hilsen til sin ungdommelige appel og Techy rødder. Plus, blev den app designet til at være vært for smukke enlige kvinder, så navnet syntes passende.

load...

WAPA er en problemfri dating app til lesbisk, bi, og bi-nysgerrige kvinder over hele verden.

I dag, WAPA er blandt de mest populære lesbisk-sex apps i verden. Fra England til Brasilien, har singler fra hele verden tilsluttet sig netværket til at chatte op dejlige kvinder. De innovative funktioner, herunder sjove videobeskeder, gør denne dating app skiller sig ud som et enkelt og effektivt netværk værktøj. Du kan downloade WAPA på Google Play eller iTunes gratis.

load...

”Vi ønskede at gøre en app, hvor kvinder kunne forbinde med hinanden,” siger Andrei, WAPA PR og marketingchef, ”og jeg tror, ​​vi har opnået det.”

Optjening tillid Tusindvis af lesbiske, Bi & Bi-Curious singler

Gennemsnitsalderen for kvinderne på WAPA er 30, og de fleste brugere har en tendens til at være i slutningen af ​​20'erne til begyndelsen af ​​30'erne. Disse er ikke flaky singler går gennem en fase i college. De er modne arbejdende kvinder, der ved, hvad de ønsker, og ikke har tid til at rode rundt på generelle dating apps.

WAPA enkle søgefiltre bemyndige kvinder at finde en kompatibel dato på deres telefoner, og den 60-sekunders video messaging hjælper dem med at træffe en himmelsk første indtryk.

WAPA s ligetil interface gør det nemt at finde den kvinde af dine drømme.

Du kan bruge GPS locator på din telefon til at udpege en dato i området, eller du kan gennemse profiler fra hele verden. Du har 160 lande værd af kvinder på din fingertips.The indbygget oversætter tillader kvinder i alle kulturer til at kommunikere med hinanden og starte internationale relationer uden at forlade hjemmet.

load...

Bekymret for dit privatliv? En fire-cifret adgangskode vil låse den app, så ingen kan bryde ind uden din tilladelse.

WAPA bruger også en avanceret bruger-genereret kontrolsystem til dyrlæge dating profiler og frasortere de forfalskninger. Brugere kan nu stemme om hvilke profiler de mener er ægte og som de mener er falske. Systemet stemmer overens stemmerne og har ægte profiler mere fremtrædende plads. Holdet er ved at udvikle metoder til at kontrollere billeder og profiler mere effektivt at holde svindlere og spammere i skak.

Andrei sagde han ofte hører lesbiske kvinder klager over falske profiler på andre dating-netværk, og WAPA ønsker at fjerne dette problem ved at bygge sikkerhedsforanstaltninger og autentificering værktøjer. ”Vi skaber et niveau af tillid,” sagde han. ”Vi forsøger altid at beskytte vores brugere, og vi føler os meget tæt på queer samfund.”

Den Medlemskab vokser omkring 15% Måned Over Måned

WAPA er vokset med stormskridt i de sidste par år. Det brød igennem på dating scene som den første lesbisk-sex app tilgængelig i Europa, og det er blevet wowing kvinder lige siden. I 2017, den app voksede sin brugerbase i Brasilien med over 42% på blot en måned. I gennemsnit app ser en 10% til 15% stigning i det samlede antal brugere hver måned.

Hver måned over 250.000 kvinder gennemse WAPA på jagt efter romantik.

Andrei sagde, at de er tilfreds med dette niveau af stabil vækst, men holdet er også ivrige efter at vokse endnu større og blevet et kendt navn i lande over hele verden. WAPA udviklere fornys video messaging og et slankt moderne grænseflade til at tiltrække flere tilmeldinger og opfordre brugerne til at bruge den app ofte, når de har downloadet det.

Den WAPA holdet er stolt over at have over250,000 aktive brugere - der betyder, at folk, der har brugt den app i den sidste måned - og gør alt for at holde dem tilfredse.

”Vi er helt tilfreds, når vi ser et par mødes gennem WAPA,” siger Andrei. ”Folk fortæller mig hele tiden, 'Jeg mødte min kæreste på WAPA!'”

En multi-landsholdet arbejder hårdt på at Servér Queer Fællesskab

WAPA team medlemmer kommer fra forskellige baggrunde. Andrei er fra Rumænien, og han arbejder tæt sammen med folk fra England, Spanien, Italien, og Brasilien. Den multi-landshold fremmer og fremmer forskellige perspektiver på dating verden ved at udvælge hjerner lesbisk singler og finde ud af, hvad disse mennesker har behov for at få succes på en dating app.

”Jeg er bøsse, ikke en lesbisk, så jeg altid beder lesbiske at fortælle mig, hvad deres behov er,” siger Andrei. ”Jeg kan lide at lære, og jeg lære meget af at tale med dem.”

Andrei fortalte os, at det meste af den feedback WAPA hold får, er positive og opmuntrende. Hvis de får en dårlig bedømmelse, men en medarbejder svarer med en personlig besked og arbejder hårdt på at løse spørgsmål.Kommissionen kundeservice team hjælper alle brugere oplever tekniske vanskeligheder, hvoraf de fleste kommer ned på et problem med brugerens telefon, ikke app selv.

"Elsker det. Jeg nyder hvert øjeblik ”. - Keyvia Ivy i en fem-stjernet anmeldelse af WAPA

”Vi lytter nøje til, hvad vores brugere ønsker vores app havde,” siger Andrei. ”Jeg personligt læse alle e-mails fra brugere, fordi hver af dem er vigtigt for os.”

I øjeblikket er WAPA holdet undersøge mulighederne for at oprette en under-the-radar dating app til lande, hvor LGBTQ samfund er målrettet af politiet. Fordi at være homoseksuel er ulovligt, bliver fanget med en velkendt gay dating app, såsom Grindr, på deres telefoner kunne få en person arresteret. Gennem en ny LGBTQ-venlige app, den WAPA teamet håber at give bøsser og lesbiske kvinder en platform, hvor de kan blande sig frit og diskret med folk, de ønsker.

WAPA: en internationalt anerkendt Kvinder-Only App

WAPA er en positiv smuk dating løsning for ungdommelig lesbisk, biseksuel, og bi-nysgerrige kvinder rundt om i verden. Fordi det er et sikkert kvinder, der kun plads, behøver brugerne ikke at bekymre sig om at blive chikaneret af mænd trolling til en trekant eller på udkig efter problemer.

Selv om det allerede er vokset til at tjene 160 lande, dette op-and-coming dating app er bare at komme i gang. Den WAPA hold altid udvide netværkets rækkevidde og optimering af sine tjenester. Hold øje med WAPA - fordi den har en masse fed planer i værkerne.

”For os 2018 er et år med forandringer,” siger Andrei. ”Dette er året WAPA vil blive den bedste lesbisk dating app med en masse nye og overraskende funktioner på det.”