Whitney: et moderne sted at forbinde over en fælles forståelse af nutidig kunst i hjertet af nyc

27 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Museer giver ubegrænsede inspirationskilder, men når vi oplever et kunstværk, der giver genlyd, kan erindringen om det hængende i mange år fremover. The Whitney Museum of American Art i New York City er et sted, hvor kunstelskere kan forene over en påskønnelse af det 20. Århundrede, og moderne kunst og mere specifikt, nyde værker af nutidens levende kunstnere. Deling disse erfaringer med venner, kære, og datoer kan ikke kun føre til store samtale og styrkede relationer, men det kan også oprette levetid obligationer.

New York City er velsagtens en af ​​de mest walkable byer i verden, praler grænseløse seværdigheder og aktiviteter, der skal nydes solo eller i selskab med andre. Museer og gallerier linje gaderne i byen, og de giver ideelle destinationer for at passere en dag eller aften væk. De er også stimulerende spillesteder i at forbinde med andre, både socialt og intellektuelt.

load...

Etableret i 1931, Whitney Museum of American Art er hjemsted for over 22.000 værker fra mere end 3.000 kunstnere, hvoraf mange er i live i dag. Det blev grundlagt af billedhuggeren Gertrude Vanderbilt Whitney - en fortaler for levende amerikanske kunstnere, med en samling af mere end 500 af deres værker, der oprindeligt tilbudt til Metropolitan Museum of Art med en donation.

Museets navnebror, Gertrude Vanderbilt Whitney, fortaler for at leve amerikanske kunstnere at have et sted for deres arbejde for at blive anerkendt og værdsat.

load...

Gertrude tilbud blev afvist, så hun besluttede at åbne sit eget museum - en, der udelukkende blev fokuseret på amerikanske kunstnere og deres kunst. The Whitney Museum of Art giver familier, venner, par og fremmede mulighed for at forbinde over en delt kærlighed til avantgarde amerikansk kunst, lige i hjertet af byen.

Folk kan udforske deres kreative sider og lære med hinanden gennem begge hands-on og hands-off workshops, der omfatter alt fra collage-making til lærerige foredrag ledet af museumsfolk, forfattere og kunstnere. Et hurtigt besøg på Whitneys Offentlige Programmer side giver gæsterne mulighed for at købe billetter og planlægge deres næste sjov udflugt med en dato eller en ven.

Ud over de workshops og museets ekspansive samlinger af kunst, film og video udstiller, kan gæsterne nyde lys bites nedenunder på Kok Michael Anthony Studio Cafe eller sæsonbestemt amerikansk billetpris på ottende sal i Untitled. Besøgende kan bringe datoer og nippe til cocktails i lange bar, mens du nyder en betagende udsigt over Manhattans skyline gennem Untitled gulv-til-loft vinduer.

load...

Med 50.000 kvadratfod indendørs plads på Whitney, er der ingen mangel på visuel og intellektuel stimulation med en chance for at bond løbet værker fra folk som USAs bedste kunstnere, herunder Cindy Sherman og Cy Twombly.

Pædagogisk & Interaktiv Aktiviteter Hjælp mennesker mødes

Kreativitet og uddannelse kan give så meget inspiration, og de er en ideel måde for folk at obligation på et intellektuelt niveau. The Whitney giver masser af måder for folk at forene og lære om kunst og samtidig udforske deres kreativitet.

Besøgende har mange gode muligheder for at lære mere om deres favorit kunstnere og genrer og kan endda rulle ærmerne op og få nogle hands-on erfaring skaber i nogle af værkstederne, der tilbydes.

1. Lær inspirationen bag malerier, skulpturer og andre værker

The Whitney jævnligt vært foredrag, der tager museum-fest gennem deres aktuelle udstillinger og permanente samling. Disse foredrag er ofte vært ved kunstnerne selv, ud over kuratorer, forfattere og forskere.

Besøgende kan lære mere om inspirationen bag malerier, skulpturer og andre værker til huse i museet. The Whitney er kendt for fremvisning stykker fra kunstnere længe før de er bredt anerkendt, så denne oplevelse kan være helt unik i den forstand, at du får tidlig eksponering for disse værker og førstehånds indblik i deres baggrund.

2. Engager med kunstnere og eksperter gennem offentlige programmer

Museets offentlige programmer giver mulighed for at lære om de udstillinger, kunstnerne og historien bag kunsten, og en masse af disse programmer er inkluderet i prisen på optagelse. Gæsterne kan engagere sig i hands-on kreative projekter ved hjælp af forskellige medier og lytte til kunsthistorikere under museets aften programmer.

The Whitney vært offentlige programmer, der giver aficionados en chance for at lære om de viste værker.

Der er også muligheder for post-forelæsning forbindelser til Whitneys kuratorer. Erfaringer fra disse programmer kan tjene som stor samtale startere. Og vigtigst af alt, vil du sandsynligvis forlade disse programmer med mere viden.

3. Innovative Kurser & Workshops Challenge Dine Perspektiver

Stedets besøgende har altid adgang til ting som dybdegående lynkurser at udfordre kreative perspektiver. Dem, der tilmelder nyde intensive oversigter over centrale emner omkring moderne og nutidig kunst.

Nedsænkning i disse typer af kreative og uddannelsesmæssige aktiviteter er en fantastisk måde at komme til at kende andre mennesker med fælles interesser. Kurser og workshops på Whitney tilbyder også en chance for at møde ligesindede.

4. Del et måltid på Kok Michael Anthony Untitled eller Studio Cafe

Tag venner, datoer eller kære til den ottende etage i Whitney og nyde udsigten over Manhattans skyline fra Kok Michael Anthony Untitled restaurant. De spaceboasts nogle utrolige udsigt over byen, og den sæsonmæssige amerikanske billetpris fra den prisbelønnede kok vil ikke skuffe. Eller bare nyde en cocktail i den lange bar, mens diskuterer din favorit udstilling med en dato.

Kræver noget lidt mere afslappet? Anthonys Studio Cafe nedenunder har lysere, hurtig bites, ligesom sandwich, supper og salater, til museum-fest på farten. Gæsterne kan også nyde daglige kaffe og kager på cafe.

Kunst som arkitektur: en ny bygning med plads til Explore

Med den stadige udvikling af museet og dets stadigt voksende samling, det i sidste ende blev tid for Whitney til at flytte ind i et nyt hjem. Museet har haft fire (ejendomme) med denne seneste blev afsluttet i 2015.

Den fantastiske asymmetrisk og stålkonstruktion, tegnet af arkitekt Renzo Piano og beliggende mellem High Line og Hudson River, giver museum-fest 50.000 kvadratfod indendørs gallerier at udforske sammen. Det kan også prale 13.000 kvadratfod udendørs udstillingsareal og terrasser vender High Line.

”Designet for det nye museum kommer lige fra en nær studie af Whitney behov og fra en reaktion på denne bemærkelsesværdige sted,” siger Renzo. ”Vi ønskede at trække på sin vitalitet og samtidig forbedre sin rige karakter.”

Har denne nye plads til at udforske giver folk med et godt sted at få tabt og sætter pris på arkitektur som en form for kunst, mens de nyder al museet har at tilbyde.

The Whitney: En Legacy of Fremhævning Avant-Garde Art

New York er en daters paradis, givet sin walkability og overflod af kulturelle steder og aktiviteter.

Beliggende i hjertet af The Big Apple, Whitney Museum of American Art giver de besøgende et ideelt sted for at udforske værker af det 20. Århundrede, og nutidige kunstnere og mere specifikt, mange levende amerikanske kunstnere.

På museets kerne, stadig, er Gertrude egenbeholdning, som udgjorde over 600 værker på det tidspunkt, museet åbnede sine døre.

Med sine workshops, verdensberømte udstillinger og unikt rum, tilbyder Whitney øjenåbnende værker, der fortsat bringe mennesker sammen over en fælles kærlighed til kunst.