Widowsorwidowers.com: en medfølende datingside giver fornyet håb om at sørge hjerter

25 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Efter døden OFA elskede, kan det være svært at komme videre, men sørgende singler behøver ikke kæmpe alene. Siden 2004 WidowsorWidowers.com har støttet et online fællesskab af daters, der ved, hvad det vil sige at have elsket og mistet. Tusindvis af enker og enkemænd har meldt sig til at opfylde indlevende datesin syv lande, herunder Storbritannien, USA og Canada. WidowsorWidowers.com er en hjertevarm dating site fuld af ressourcer til sorg-ramte personer, der søger rådgivning, venskab, og romance.Whether du ønsker en frisk start i online dating eller et opmuntrende ord fra nogen, der har været i dine sko, WidowsorWidowers.com hjælper efterladte singlesfind solidaritet og komfort gennem deres fælles erfaringer.

Americannovelist Joan Didion beskrevet hendes sorg som en uforståelig hul. Det kunne ikke være begrundet med eller bortforklares. Efter den pludselige død af hendes mand, hun skrev ”Et år med magisk tænkning” for at arbejde sig igennem smerten ved at miste sin bedste ven og acceptere virkeligheden i sit liv som enke. ”En enkelt person mangler for dig,” skrev hun i sin bog , ”og hele verden er tom.”

load...

Annie Hunte grundlagt WidowsorWidowers.com at connectbereaved singler på verdensplan.

Annie Hunte ved, hvad det er. Efter at hun mistede sin mand i 1994, hun var tilbageholdende med at starte forfra igen som en enlig mor. Hendes venner og familie opfordrede hende til at deltage i en dating site, men hun kunne ikke imagineher datoer ville være glade for at møde en enke. Hun havde allerede mødt hendes store kærlighed og havde et fuldt liv med ham. Hvem kunne fylde det rum? Og hvem vil?

Hvad Annie havde brug for, besluttede hun, var en dating site designet specielt til efterladte singler. Enkemænd kunne forstå og værdsætte hendes tab, og måske dele deres erfaringer ville bringe dem tættere sammen. Så hun søgte efter en enker dating site, men fandt intet i Storbritannien eller andre steder.

load...

”På det tidspunkt, jeg droppede mine planer for en kæreste og begyndte at lægge planer for et websted,” mindes hun. Med hjælp fra sin søn, Annie sammensætte en hjemmedyrket dating platform modsætning til alle andre.

Lanceret i 2004, WidowsorWidowers.com er et medfølende sted at starte igen og forbinde med folk, der forstår, hvad du går igennem. Nu årtier senere, har Annies platform vundet anerkendelse for at være den længste dating site for enker og enkemænd. Den online netværk dyrker et venligt miljø, hvor sørgende singler kan dele, helbrede, og elske igen.

”Det er vigtigt for enker og enkemænd at finde nogen, der forstår deres baggrund og hvad det vil sige at være sørgende,” sagde Annie. ”Ingen dating site havde det, så jeg createdWidowsorWidowers.com.”

Siden 2004 har Niche Netværk udvidet til USA

På WidowsorWidowers.com, kan efterladte singler føler sig trygge fortælle deres historier og starte forfra med en ny person. Den empati, der førte til oprettelsen af ​​hjemmesiden binder samfundet sammen og støtter mænd og kvinder i nogle af deres mørkeste timer.

load...

Fra strandene i Florida til sletterne i Australien, har dating platform bragt en verden af ​​muligheder til efterladte daters throughoutseven countries.As UK-baserede websted er vokset, har Annie indgået et samarbejde med professionelle web-virksomheder til at hæve den kaliber af de leverede ydelser og nå et bredere publikum. I dag, WidowsorWidowers.com har en stærk tilstedeværelse i USA, især inNew York, Californien, Florida, og Pennsylvania.

Den tilmelding proces er let. Efter et par grundlæggende personlighed spørgsmål og en e-mail bekræftelse, er du klar til at gennemse lokale dato udsigter og finde vej tilbage til kærlighed. Uanset om du er en mand søger en kvinde eller en kvinde, der søger en mand, kan du svare med tusindvis af date perspektiver på sitet.

Mange WidowsorWidowers.com medlemmer er over 35 år gammel og bekymrede over dating igen.

Grundlæggende medlemmer kan sende en besked og ubegrænset blink til deres online knuser gratis, men åbningen modtagne beskeder koster lidt ekstra. Du kan opgradere din konto for at låse beskeder, instant chat, dagbøger og meddelelser på din profil. Faste medlemmer kan også tilføje mere end ét foto til deres profiler, så det er en hjælpsom måde at angive, at du er den ægte vare.

Annie er kommet langt siden de tidlige dage venter på hendes første registrering. WidowsorWidowers.com har en aktiv base i syv lande verden over. ”Vi er den go-to plads til enke dating,” sagde hun. ”Vores mission har altid været det samme. Vi ønsker at hjælpe i processen med at få tillid til at træde ud og finde nogen nye.”

Online Magazine Tilbyder Support og inspiration til at starte igen

Ud over den dating site, WidowsorWidowers.com tilbyder et omfattende online magasin dedikeret til at diskutere kærlighed og sorg. Bloggen indeholder mange kyndige røster, der kaster lys over den sørgende processen ved at dele inspirerende historier og give nyttige ressourcer til enker og enkemænd.

”Folk nyder at læse om styrke gennem modgang,” sagde Annie. ”Ved at høre disse fantastiske historier, du finder ud af, at der er en vej frem efter at have tabt den person, du elsker.”

”Ved at omdanne, hvad der var en ekstremt udfordrende og afprøvning periode i mit liv, har jeg været i stand til at skabe noget, der virkelig tjener enker og enkemænd samfund.” - Annie Hunte, grundlægger af WidowsorWidowers.com

Karen Millsap var kun 29, da hendes mand blev myrdet. Efter denne tragedie, kæmpede hun for at holde sin forretning sammen og tage sig af hende 2-årige søn. ”En masse mennesker ville komplimentere mig ved at sige 'Du er så stærk!'” Hun mindede i en gribende artikel. ”Sandheden er, at jeg var følelsesløs og på autopilot.”

I WidowsorWidowers Magazine, Karen delte sine tanker om sorg og hendes rejse ikke at flytte forbi det, men at lære at leve med det. Udtalelser som hendes bringe så meget indsigt og komfort til personer, der har mistet nogen, og føler sig alene.

”At høre fra andre, der føler det samme hjertesorg hjælper med at bryde gennem denne isolation.” - Karen Millsap, forfatter

Efter døden af ​​hendes ægtefælle, forfatter Yvonne Broady skrev ”Brave i en ny verden” for at hjælpe sig selv, såvel som hendes læsere, navigere sorg. ”Jeg ønskede at dele min historie så de, der sørger ville forstå, at smerten af ​​sorg er normal,”sagde hun i et interview med WidowsorWidowers.com. ”For at komme forbi den smerte, man skal gå igennem det.”

Hvis du spekulerer på, hvordan man kan gå om dating som en enke eller enkemand, dette online magasin er propfyldt med vejledning. Nogle gange artiklerne giver opmuntrende råd til enker og enkemænd tænker genindtræde i dating verden. Fra at vide, hvornår det er timeto prøve datingto realisere det er OK at elske igen, magasinet tackler en bred vifte af emner med relevans for efterladte singler. Du kan finde mere dybdegående historier i WidowsorWidowers.com boghandel.

”Vi giver masser af ressourcer til enker og enkemænd,” sagde Annie. ”Vi tager den del af forretningen meget alvorligt.”

Arbejder som en familie enhed for at styrke websteds Heartfelt Mission

WidowsorWidowers.com er en familie indsats. Annie grundlagde stedet, hendes søn Edward gør markedsføring arbejde, og hendes datter Charlotte hjælper ud på design og sociale medier. De arbejder sammen om at opløfte sørgende familier som deres, og giver ensomme individer en vej til kærlighed og forståelse.

WidowsorWidowers.com er en familiedrevet operation på en mission for at besvare sorg med håb.

For at hjælpe køre og markedsføre dating platform, Annie partnere med betroede virksomheder, der justeres med webstedets værdier og mission. ”Vi holder tro mod vores rødder,” siger Annie. ”Vores partnere tror på det, vi tror på.” Sammen, den globale team arbejder døgnet rundt for at give opmærksom kundesupport.

Som en samvittighedsfuld leder, Annie gør, hvad hun kan for at ensurea sikkert og indbydende sted for online daters.WidowsorWidowers.com sikrer sine medlemmer ved at arbejde tæt sammen med sikkerheds-bevidste moderatorer atOnline dating Protector. Holdet fjerner duplikerede eller falske profiler for at øge sandsynligheden for at finde venskab og romantik med en ægte person på stedet.

WidowsorWidowers.com samlede engagement i kvalitet og autenticitet har tjent Sitea loyale brugerbase. ”Vi har en tæt sammenhæng med vores brugere,” siger Edward. ”Vi ser en stor fastholdelsesprocent som folk bruger vores hjemmeside for at finde et forhold og så komme tilbage i et par år.”

WidowsorWidowers.com: En Homegrown platform for de efterladte

Når hun indså dating ikke imødekomme behovene hos enker som hende, Annie vendte hendes personlige frustrationer til en global sensation ved at lancere WidowsorWidowers.com. I 2004 shecreated en niche online plads til at forene singler, der har mistet en elsket. I stedet for at føle sig isoleret i deres sorg, enker og enkemænd kan finde trøst i rører samtaler og nye forbindelser.

WidowsorWidowers.com spirede i Storbritannien og tog fart i hele verden som singler strømmede til denne medfølende dating resource.Today, dating site understøtter de fornyede håb om tusindvis af singler online. Uanset om du er klar til at genindtræde i dating verden eller har behov ofadvice om hvordan man kommer videre, WidowsorWidowers.com tilskynder enker og enkemænd at komme tilbage derude og leve livet til fulde.

”Jeg kan virkelig føler for de mennesker, der kommer på sitet,” siger Annie. ”Du kan fortælle ved deres profiler at de ikke er helt sikker på. Masser af enker og widowerswould gerne møde en person, men føler sig akavet om at dele deres sorg historier på en dato. Så det er en fantastisk følelse at samle folk, der virkelig forstår dette aspekt af livet.”