Wooftrax-appen har ledsaget singler, par og deres hunde på over 30 millioner vandreture til velgørenhed

20 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Der er intet som at tage en tur i den friske luft for at genoplade sine batterier, og gå ud med en speciel menneske eller hund kan gøre din rejse mere behageligt. For et par år tilbage, en tech selskab kaldet WoofTrax satte sig for at udvide, hvad en god hund-walking udflugt kan gøre ved at oprette en fundraising app, hvor hundeluftere tjene penge til lokale dyreinternater. Til dato har Walk for en hund app spores over 30 millioner ture og understøtter over 9.000 krisecentre i USA Du kan downloade app'en gratis på iTunes og Google Play.

Jeg er heldig nok til at have en bedste ven, der støtter mig gennem livets op- og nedture. Nogen, der holder alle mine hemmeligheder. Nogen, der aldrig undlader at vende mine tårer i latter. Nogen, der er altid over-the-top glad for at se mig, når jeg kommer hjem. Min redningshund, Molly, virkelig er den bedste ven, jeg kunne nogensinde har håbet på.

load...

Hun er der for mig, når mine venner flage ud eller mine datoer er skuffende. Hun spørger aldrig mig at forklare mig til hende, og hun er ligeglad, hvordan jeg klæder eller hvor mange penge jeg gøre. Hun vil altid være min nummer et fan uanset hvad.

WoofTrax Inc. Udviklet en app, hvor hundeluftere kan rejse penge til dyreinternater i USA

Jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde kan tilbagebetale sådan loyalitet, men jeg gør mit bedste for at sikre hun ved jeg elsker hende, også. Overvejende der involverer at give hende masser af spilletid, gåture, og opmærksomhed. Vores ture er blevet en særlig vigtig daglig tradition.She kan næsten ikke sidde stille, når jeg fat i hendes snor, og vi har lært at lytte til hinanden, som vi navigerer en rute fuld af egern, naboer og andre spændende distraktioner.

load...

Molly og jeg tilstræber at gå omkring fem miles om dagen, men jeg vil indrømme, at nogle gange, når det er koldt eller varmt udenfor, jeg fristes til at skære vores ture korte, og det er svært at forblive motiveret efter en lang dag på arbejde. Men jeg for nylig fundet ud af om en gratis app kaldet Walk for en hund af WoofTrax der giver hundeejere en anden god grund til at afsætte tid til menneskets bedste ven.

WoofTrax Inc. Donerer penge til dyreinternater og velgørende organisationer baseret på, hvor mange aktive vandrere logge på Walk for en hund app dag efter dag.

Den app tilbyder hundeejere en enkel vej til at give tilbage til deres unger, give noget tilbage til samfundet, og forblive sunde alle på samme tid. Du kan også forbedre dine relationer ved at planlægge ture med de mennesker, du elsker. Par kan bruge denne app til at tilbringe kvalitetstid sammen med hinanden og deres hund (e) i den store udendørs. Det er en all-around win for hunde-elskere, som mig, der ønsker at vise deres loyalitet over for de mest loyale skabninger på jorden.

load...

Tag det første skridt til Support 9,000+ Dyrepensioner

WoofTrax har kastet sin støtte bag over 9.000 dyreinternater og redninger i alle 50 stater og tusindvis af hunde-elskere har beføjelse til at vise de pleje. The Walk for en hund app har skabt en omsorgsfuld netværk af mennesker fra alle samfundslag. Disse personer kommer sammen for at gøre en forskel og hjælpe almennyttige organisationer skaffe de midler, de har brug for at tage sig af hjemløse hunde, katte og andre dyr.

Det grundlæggende princip bag WoofTrax er, at folk ønsker at gøre ret ved deres kæledyr og gøre en forskel i verden - de skal blot en vej til at gøre det.

WoofTrax brugere Theresa og Chase gik på en vindende tur og tjent en donation til Saving Paws Redning af Arizona.

”Millioner af mennesker walking deres hunde hver dag,” siger Doug Hexter, Chief Executive Officer hos WoofTrax. ”Og vi ønsker at gøre det mere effektfuld.”

Gå efter en hund app brugere kan være så unge som 20 og lige så gammel som 70. De lever i lande over hele verden og deler en fælles forpligtelse til hundene i deres liv. Fitness app måler gåtur tid og længde, og kommer ind i rollator i en tombola, hvor de kan vinde penge til deres foretrukne beskyttelsesrum eller rednings-grupper.

Nogle mennesker går med deres ægtefæller eller familier, mens andre går på egen hånd til minde om en tabt pet.The Walk for en hund app kræver ikke brugere at eje en hund - de kan tilføje en tidligere kæledyr eller virtuel hund til deres profiler - og mennesker, som går i 10 minutter tjene det samme chance for at vinde som dem, der går en time eller mere. Du behøver ikke at være en atlet til at deltage i Walk for en hund mission.

”Hver gang over en kvart mile tæller ligeligt på app,” Doug forklaret. ”Vi vil have folk til at gå så langt som de kan. Det er ikke et løb. Hvis det bedste du kan gøre, er at gå rundt om blokken hver dag, kan du stadig have den samme effekt som en person gå fem miles om dagen.”

En ferie Fundraising Indsats Sigter mod at donere 200.000+ Meals

WoofTrax handler om mere end blot at spore dine skridt - det handler om at belønne hundeluftere og give tilbage til de krisecentre, redninger og almennyttige organisationer, der bringer glæde til så mange enkeltpersoner og familier. Virksomheden har udviklet et innovativt system til at sprede kærlighed og berige mange menneskers liv, og det gør en særlig December fundraising fremstød for at sikre alle har en god ferie.

Doug fortalte os, at WoofTrax har startet en fundraising-drev til at donere over 200.000 måltider til dyreinternater denne ferie sæson. I den første uge af denne fundraiser, app hævet nok til 30.000 måltider (eller 300 poser med hundemad), der allerede overtager tre hunde krisecentre i Ohio.

Hvis du giver en gave til denne sag , vil WoofTrax sende 100 måltider til en hund i nød.

WoofTrax partnere med lokale herberger og giver dem de ressourcer, de har brug for at rejse penge og få meningsfuld støtte fra Fællesskabet.Disse fundraising indsats regne med støtte fra almindelige mennesker til at gøre noget vidunderligt ske. Du og dine andre væsentlige kan samle dine bestræbelser på at gøre en forskel i samfundet, mens tilbringe tid sammen.

”Jeg får ophidset om at gøre noget, der aldrig er blevet gjort før,” siger Doug. ”Ingen gør det vi gør i sundheds- og mobile rum.”

At bringe et fællesskab af Hund Lovers Sammen

WoofTrax brugere har taget over 30 millioner ture med deres hunde indtil videre, og Walk for en hund app er bare at komme i gang. Det har nogle spændende planer lige rundt om hjørnet for at engagere interesse og gøre gå mere af en gruppe eller familie aktivitet.

Walk for en hund opfordrer sine brugere til at have en positiv indvirkning på verden ved at gå deres hunde.

Den WoofTrax hold har til hensigt at bringe en pakke mentalitet til den app ved at tilføje flere community-drevne funktioner, herunder en leaderboard, der vil vise, hvor langt og hvor ofte dine venner og familiemedlemmer har gået. Denne leaderboard vil belønne aktive vandrere og motivere mindre aktive mennesker til at gøre mere af en indsats for at tage en tur med dem, de holder mest af.

The Walk for en hund app har taget skridt til at støtte hundeluftere og hunde-elskere over hele verden, og dens brugerbase vokser hurtigt som folk sprede ordet om dens positive indvirkning på både mennesker og dyr.

”Tak, tak, tak !!! Du gjorde min dag,”siger Lynn i en e-mail til den WoofTrax holdet. ”Jeg er så glad for, at sådan en simpel ting som at gå mine hunde vil hjælpe andre dyr. Jeg vil fortsætte med at gå mine hunde og opfordre andre til at deltage !!”

Mange af WoofTrax brugere har rost appens velgørende bestræbelse og sluttede sin mission at forbedre livskvaliteten for hvalpe og hunde overalt.

"Dette er forbløffende. Jeg vil bare takke dig for at gøre dette!”Sagde Jack fra Californien. ”Verden har brug for flere virksomheder som dig.”

WoofTrax gør en forskel En Walk ad gangen

Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre, hvis jeg ikke har min hund bag mig hvert skridt på vejen. Hun er grunden til at jeg vågner op hver morgen (bogstaveligt, får hun op og whines ved crack af daggry), og hun hele tiden inspirerer mig til at være en mere aktiv, tålmodig, og givende person, så jeg kan være mere fortjent til hendes hengivenhed.

Jeg er spændt på at bruge WoofTrax app til at hjælpe mig prioritere mine gåture med min nummer et pige og rejse penge til andre unger på samme tid. Jeg helt sikkert sætte pris at have, at en-til-én gang med Molly, men jeg kender mange par, der ser hund går som deres særlige tid sammen.

Uanset om du hovedet ud på egen hånd eller sammen med din betydelige andre, kan du støtte kærlighed og kammeratskab ved at registrere dine ture på Walk for en hund app designet af WoofTrax.

”Folk elsker hvad vi laver, fordi det hjælper dem med at få sunde, hjælper deres kæledyr tabe sig, og hjælper almennyttige få donationer,” siger Doug. ”Det er glædeligt at se, hvor mange mennesker er begejstrede for dette.”