X- og y-kommunikation: hvordan scot og emily mckays personlige tilgang til date coaching gør det muligt for singler at finde den kærlighed, de fortjener

16 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mange singler føler sig overvældet med hensyn til at forbinde med nye mennesker, men skotte og Emily McKay er her for at ændre det med X & Y Communications. Duoen ønsker singler at kende forholdet succes er helt op til dem. Med en karakter tilgang, X & Y Communications hjælper kunder med at identificere, hvad de virkelig ønsker i en partner og lærer dem at handle med ægthed og ægte vilje til at nå dette mål. Som professionelle coaches, har skotte og Emily udarbejdet et stort lager af dating og forholdet bedste praksis på deres hjemmeside og er forpligtet til at arbejde en på én med klienter, der søger vejledning om deres rejser til kærlighed.

De fleste mennesker er enige opholder pasform og forme en ideel fysik tager noget arbejde. For mange kan få resultater på egen hånd være en ordentlig mundfuld, så henvender de sig til en professionel for at få hjælp. Personlige trænere er skolet i kunsten at fitness og lever efter de principper, de går ind for. Deres opgave er at kortlægge løsninger og motivere klienter om, hvordan at nå deres mål.

load...

Det samme kan siges om dating. Hvis nogen ønsker at finde en kærlighed, må han eller hun sætte nogle ærlig indsats. Dette kræver ofte hjælp fra nogen, der ved, hvordan at kortlægge den rette kurs. I mere end et årti har skotte og Emily McKay gjort netop det med deres dating og forholdet coaching agentur X & Y Communications.

Skotte og Emily McKay er dedikeret til at hjælpe singler finde kærligheden på X & Y Communications.

Scot blev en dating ekspert efter strategisk ændre sin tilgang til dating, så han til sidst kunne finde den partner, han altid har ønsket.

load...

”Efter en bitter skilsmisse, jeg besluttede jeg ønskede ikke historien at gentage sig selv,” sagde han. ”Jeg begyndte at finde ud af alt, hvad jeg kunne gøre for at være mere attraktivt for kvinder og forsøge at forstå sind kvinder. Alt dette begyndte at arbejde spektakulært godt for mig. Jeg var begyndt at bringe virkelig vidunderlige kvinder med mig til sociale arrangementer, og mine venner var gad vide, hvordan jeg gjorde det.”

Hans venner - og selv nogle af de kvinder, han dateret kort sigt - foreslog han skrive en bog for at uddanne andre mænd om, hvordan man tiltrække og behandle kvinder i karakter. Derfra X & Y kommunikation og hans dating teori, ”fortjener hvad du vil,” blev født.

Et årti af at levere kvalitet Dating Oplevelser for Kunder

Efter mange år som en milliard-dollar it salg professionel, Scot gjort en karriere switch, der kan lyde lidt uventet; han blev en dating og forførelse ekspert i 2005. Siden da har han været at dreje rummet på hovedet med denne karakter tilgang, der har været med i over 400 publikationer, herunder mænds sundhed.

load...

At hjælpe mennesker over hele verden, har skotte udfordret den almindeligt accepterede forestillingen om, at finde din sande kærlighed er strengt i skæbnen hænder. Han mener, en kombination af fortjent, hvad du ønsker og afkode det modsatte køn er tankeprocesser fører til at tiltrække den ideelle partner. Når tiltrukket, at samme strategi hjælper singler styre deres dating liv smart og træffe de bedste beslutninger. Hans teori fungerer så godt, at han tiltrak sin egen ideelle partner, Emily, og hun er en dating ekspert, også.

Emily bringer energi til holdet som Managing Partner og kurator af kvinden-centreret indhold duoen producerer. Hun er beboeren dating konsulent, har forfattet den Type Makeover for kvinder og klik med ham dating-program, og er værtinde af nøglerne til Bliss medlemskab site for kvinder.

Parret når op på mere end 300.000 mennesker i hele verden med deres tjenester, podcasts, nyhedsbreve, og Facebook-gruppe. Beviset i dating budding er, hvordan de er æret ikke kun af deres kunder, men også af andre branchefolk.

”Skotte og Emily McKay har alle de hemmeligheder og oplysninger, du har brug for at møde denne person af dine drømme,” fyr forhold pro Sally Shields skrev. ”Vær forberedt på at blive omdannet til en mand eller kvinde magnet! Du fortjener hvad du vil, og, med McKays ved roret, vil du helt sikkert få det!”

En skræddersyet Coaching Program, der driver Rigtige resultater

Scot sagde X & Y Communications' coaching tjenester er ikke som andre programmer. Rådgivningen leveres af X & Y blev udviklet for at løse reelle problemer for virkelige mennesker og ikke følger de stereotyp tilgange så almindelige i branchen.

”Vi har bygget vores forhold omkring præcis, hvad vi underviser i,” sagde han. ”Vi er meget pragmatisk. Vi taler kun om, hvad der virker. Vi taler kun om, hvad der giver mening. Vi taler ikke om dette fra en alt åndeligt, ny-agey woo-woo slags ting. Vi taler om ting som at komme over dig selv og ser ud til narcissister.”

De er ikke afhængige af pie-in-the-sky teorier eller tricks. Hvis du partner med skotte og Emily at hjælpe dig med at finde kærligheden, skal du gøre det nødvendige arbejde.

Scot fortalte os, han vil have kunderne til at smide rygter og dårlig rådgivning, de har fulgt. For eksempel bør mænd ikke tror en kvinde vil føle at de er trængende, hvis de ringer inden tre dage efter et første møde.

”Sandheden af ​​sagen er, du kan ikke falske være trængende eller ikke at være trængende,” sagde han. ”Du kan ikke bruge nogle trick til at stoppe med at være trængende. Du har fået til at komme ned til kilderne og ændre, at frygt for fiasko, og at resultatet afhængighed. Men folk ikke ønsker at høre, at fordi det lyder som arbejde.”

Skotte og Emily vil motivere dig til at gøre det arbejde, du skal gøre for at få den kærlighed du fortjener. Ved at arbejde med dem en på én, får du al deres ekspertise, erfaring, og viden, så du kan, ligesom dem, finde den person, der virkelig får dig. Scott tilføjede, at selvom opnå reelle resultater tager noget arbejde, betyder det ikke nødvendigvis tage så lang tid som de fleste mennesker måske tror.

Ressourcer Oprettelse EF om fælles Dating Bekymringer

Mænd har regnet med X & Y 's Mountain Top Podcast i 10 år til at vejlede dem. Skotte og hans ekspert co-host dækker et væld af emner, herunder kvinder, dating, sex, eventyr, forførelse og 21. Århundrede maskulinitet.

Dette podcast er leveret i en samtale og underholdende måde og designet til at hjælpe mænd vokse i alle områder af deres liv. Temaer seneste podcasts omfatter markedsføring selv til kvinder, finde, hvad du ønsker i livet og gøre det ske, og endda hvordan Trump påvirker dating og tiltrækning. Disse podcasts vil få dig hooked og holde dit sind hvirvlende i timevis.

X & Y 's Mountain Top Podcast inviterer eksperter til at drøfte alle ting relationer og dating.

Kvinder, der er klar til at finde deres Mr. Right i de næste 30 dage skal tjekke ud Emilys program Klik med ham. Emily tager al hendes erfaring og viden og rådgiver kvinder, hvordan man bliver en autentisk kvinde, der tiltrækker præcis, hvad hun ønsker.

Ikke flere spillere eller Mr. Right Now 's, Emilys program er en trin-for-trin guide til at opdage, hvad du ønsker, og hvordan man får det. Hun underviser kvinder hvordan man ikke at bosætte sig, ignorere den forkerte opmærksomhed, og til at lede energi mod deres ideelle mand.

Det virker! Par Fortæl Hvordan X & Y hjalp dem Tilslut

Skotte og Emily har utallige fans, og de har hjulpet tonsvis af mennesker er klar over, hvordan de kan forbedre deres liv ved at fortjener, hvad de ønsker.

Phillip i Hillsboro, Oregon, er en af ​​disse mennesker. Han skrev til skotte i påskønnelse af ægtheden af ​​X & Y 's coaching stil.

”Dette program vil give din integritet, ægthed og velvære - ikke blot i dine relationer med kvinder, men i alle relationer, du har,” Phillip skrev.

En anden X & Y-klient, Ingo fra Reykjavik, Island, ser hvordan ansvaret for ansvarlighed er bemyndigelse til ham.

”Af alle de guru ting jeg har læst, det enkle udtryk 'fortjener hvad du vil'er nok den bedste filosofi,” sagde han. ”Jeg elsker det, fordi det placerer ansvaret holdent på mine skuldre, og det passer perfekt med den holdning, jeg vil gerne have.”

Efterhånden som flere og flere glade historier ruller ind, skotte og Emily er klar til at tackle deres næste forhold uddannelse udfordring: bygning indhold og coaching omkring pleje og voksende forholdet når du har det. Med mere end 12 år sammen, en lille smule af børn, og en virksomhed, hvor de arbejder lykkeligt side om side, de er bare parret til at gøre det.